Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
-
Segarcea - Elite - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14.5%
Un vin clasic, în toate etapele sale de realizare. Producţie controlatã, culegere manualã, o fermentare în care contactul dintre pieliţe şi must a fost ajutat prin tehnici speciale, astfel încât vinul nãscut sã fie cât mai bogat în arome de fructe, în fine - o maturare scurtã (6-8 luni), dar beneficã, în butoaie de stejar. Aromele vinului obţinut variazã de la note lemnoase foarte fine la condimente dulci şi fructe roşii. În acelaşi timp proaspãt şi matur, foarte sec, dar rotund, fãrã asprimi, vinul se încheie cu note de condimente picante.32,73 RON Începând cu: 28,20 RON -
Segarcea - Prestige - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14.5%
Un vin creat în spirit clasic, de la recolta redusa la 6 tone per hectar la anul petrecut în butoaie de stejar francez, urmat de o perioadã de un an de învechire la sticlã, pentru integrarea aromelor dobândite din contactul cu lemnul. Rezultatul este un vin corpolent, sobru, cu o aromã dominantã de fructe de pãdure, ascuţimi de ierburi aromatice, totul învelit în aroma inconfundabilã de lemn şi vanilie a unui vin baricat. Gustul dezvãluie o structurã complexã a vinului, cu aromele de fruct completate de nuanţe subtile de lemn prãjit, condimente şi lemn dulce.41,89 RON Începând cu: 39,38 RON -
Avincis - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%
AVINCIS - MERLOT
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne
asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. In timpul perioadei de fermentare temperaturile sunt controlate permanent. 40% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (40% pentru
cel nou) timp de 12 luni, restul vinului fiind pastrat in cisterne de inox.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet-rosu inchis cu reflectii de rubin.
Acest vin prezinta un buchet expresiv de zmeura, prune si o nota de ciocolată neagra.
Gustul acestui Merlot este rotund si consistent cu final elegant si aroma de mure, boabe de cafea si tanini matasosi.
Recomandari privind servirea:
A se degusta la 18 °C.
Se potriveste perfect cu rizoto de ciuperci.
Va recomandam sa degustati acest vin alaturi de friptura la gratar, tocanita si musaca.
Concentratie alcoolica : 13%
Tipul vinului : Sec65,45 RON Începând cu: 61,52 RON -
Gitana - Classico - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 14%
REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
SOIUL: MERLOT
VOL. ALC.: 12.5%
Macerarea pe boștină și fermentaţia durează aproximativ 20 de zile în căzi din lemn de stejar, după care vinul trece prin fermentarea malolactică în butoaie de lemn. Fermentarea este realizată doar cu ajutorul drojdiilor indigene. Maturarea de aproximativ 2 ani are loc în butoaie de stejar din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură, optime înnobilării vinului.
Vizual: limpede, roşu rubiniu închis, strălucitor cu reflexii purpurii.
Olfactiv: intens, impresionant prin aromele complexe de fructe de pădure (cireșe, mure și afine).
Gustativ: consistent, echilibrat, cu taninuri catifelate, nuanţe de prune uscate și ciocolată amară, cu post-gust prelung, delicat.
Recomandari culinare: Acompaniază cu succes carnea la grătar, carnea roșie, carnea de curcan sau cea de rață.
Temperatura recomandata de consum: 16-18 ° C48,43 RON Începând cu: 45,76 RON -
Vinarte - Terase Danubiene - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 13%
REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
SOIUL : Merlot 95%,Cabernet Sauvignon 5%
VOL. ALC.: 13%
ASPECT: Este un vin de o culoare rosu rubiniu intens,limpede,stralucitor,cu reflexii purpurii.
MIROS:Arome precum fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine,intens.
GUST:Sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un post-gust lung.
ASOCIERE CULINARA:Se poate servi la preparate preparate din carne rosie, vanat de talie mica sau cu pene, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
TEMP. DE SERVIRE: 17ºC.26,18 RON Începând cu: 24,61 RON