Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 21
  2. 22
  3. 23
  4. 24
  5. 25
Grilă Listă
Filtru
  1. AVINCIS - PINOT NOIR
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Pinot Noir este un soi adus recent pe dealurile din Dragasani. Am selectat cele mai bune loturi de pamant pentru ca vita sa prinda radacini adanci, iar rezultatul este acest vin minunat.

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Fermentarea are loc la temperatura controlata folosindu-se drojdii locale. Aprozimativ o treime din acest vin a fost invechit in baricuri de stejar timp de 14 luni.

    Degustare:
    Culoarea acestui cupaj este rubiniu inchis intens. Vinul prezinta un buchet elegant de capsuni si cirese cu usoara nota condimentata. Gustul sau este matasos cu aciditate buna. Este un vin generos si bine echilibrat cu tanini bine integrati.

    Recomandari privind servirea:
    A se servi usor racit la16°C.
    Se potriveste perfect cu friptura de vita in sos de ciuperci. Va invitam sa-l degustati de asemenea alaturi de ficat de vitel. Acompaniaza perfect friptura de vita.

    Concentratie alcoolica : 13%
    Tipul vinului : Sec
    65,45 RON
  2. Villa Raiano - Fiano di Avellino docg, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Fiano di Avellino docg, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: FIANO
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
    ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
    MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
    GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    74,61 RON
  3. Roux Pere & Fils - Macon Village blanc 2014 - 0.75L , Alc: 12.5% Roux Pere & Fils - Macon Village blanc 2014 - 0.75L , Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MACON VILLAGE / MACONNAIS / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC. Domaine Roux Pere & Fils a fost fondat în 1885, cand avea doar 4 hectare în satul Saint-Aubin în inima Burgundiei, in Franța. Sub conducerea lui Marcel Roux și a fiul său Christian, podgoria a ajuns la 70 de hectare raspandite preponderent in Côte d'Or si in Côte de Beaune. In ziua de astăzi, Domaine Roux Pere & Fils este operata de a 4-a si a 5-a generatie, cu podgorii plantate exclusiv pe pantele de est și de sud, strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă și vinificati în conformitate cu reglementările locale, combinand tradiții valoroase cu cele mai avansate tehnologii.
    ASPECT: De o buna limpiditate si o culoare intensa de un galben auriu.
    MIROS: Placut, proaspat si delicat, untos si fructat (mere verzi) completat de suave arome florale (salcam, feriga si caprifoi) si note de migdale.
    GUST: Savuros, fructat si proaspat, de o senzatie usor dulceaga, cremos, si de un gust remanent dupa inghitire, lung si cu accente citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin placut si elegant usor de consumat doar per se, dar si in asocieri culinare cu fructe de mare sau peste servit cu sosuri albe (in special tartar), carne de piept de pui pregatita pe grill sau snitel, cascaval pane si nu in ultimul rand cu tempura de jumbo Tiger shrimp.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    71,99 RON
  4. Roux Pere & Fils - Puligny Montrachet blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Puligny Montrachet blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PULIGNY MONTRACHET / COTE DE BEAUNE / COTE D'OR / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ALB SEC. Domaine Roux Pere & Fils a fost fondat în 1885, cand avea doar 4 hectare în satul Saint-Aubin în inima Burgundiei, in Franța. Sub conducerea lui Marcel Roux și a fiul său Christian, podgoria a ajuns la 70 de hectare raspandite preponderent in Côte d'Or si in Côte de Beaune. In ziua de astăzi, Domaine Roux Pere & Fils este operata de a 4-a si a 5-a generatie, cu podgorii plantate exclusiv pe pantele de est și de sud, strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă și vinificati în conformitate cu reglementările locale, combinand tradiții valoroase cu cele mai avansate tehnologii.
    Vinul a fost maturat in butoaie de stejar frantuzesc (30% noi, 70% la a doua trecere)
    ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu accente puternice aurii.
    MIROS: Armonios, complex si elegant de flori de paducel, alune prajite, martipan, lemon grass si fructe citrice.
    GUST: Echilibrat si elegant, confirma aromele identificate prin apreciere olfactiva; este untos si lemnos (cedru, stejar si vanilie) si are o senzatie la final dupa inghitire, lunga si savuroasa.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate elaborate din carne de peste si fructe de mare (raviolli umplute cu somon si ierburi aromate, shrimp dumplings, wonton prajit, sushi si sahimi de ton, peste oceanic preparat in sare, homar servit cu untdelemn, risoto cu scoici, file de peste pregatit in frunze de bananier cu chutney de ananas), sau cu branzeturi tari si semitari, asezonate cu fructe uscate (caise, piersici, stafide albe) si alune.
    TEMP. DE SERVIRE: 12-14º C (Se recomanda aerarea inainte de servire; vinul are un potential de invechire de 10-12 ani)
    353,43 RON
  5. Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13% Poggio ai Santi - Montepulciano D`Abruzzo doc rosso, 2015- 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI / POGGIO AI SANTI
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / ABRUZZO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: MONTEPULCIANO (100% MONTEPULCIANO)
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU DEMISEC din struguri proveniti din cea mai buna podgorie din Abruzzo, vinificat dupa metode traditionale. Mustul este tinut in contact coaja strugurelui timp de 8-10 zile. Este fermentat la temperaturi controlate de 24-26º C in tancuri de inox.

    ASPECT: Rosu rubiniu, placut si imbietor.

    MIROS: Arome delicate de fructe rosii.

    GUST: Vin echilibrat, tanar si vibrant, savuros, de o aciditate ferma si un gust fructos, structurat din coacaze si mure rosii.

    ASOCIERE CULINARA: Se imbina frumos cu mancaruri din carne rosie, simple la rotisor sau pe gril, fara sosuri grele servite langa garnituri din legume sotate. Se asociaza de asemenea cu branzeturi tinere, tari (Jalsberg - Norvegia) sau moi (Mozzarella proaspata - Italia).

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu necesita decantare)
    36,65 RON
  6. La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5% La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
    ANUL DE RECOLTA: 2013
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER / GRENACHE BLANC / CLAIRETTE
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii.

    MIROS: Imbietor, intens vegetal, de brocoli si ardei gras verde, fructat, distinct de o caracteristica de citrice, distinct de fructul pasiunii si o aroma subtila de nucsoara.

    GUST: Molatec si untos, de o acididate medie, un vin placut cu note vegetale si fructate (mere golden, ananas)completate de o nuanta de mineralitate.

    ASOCIERE CULINARA: Un adevarat 'prieten' pentru pentru rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume, terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, muschiulet de porc in vin alb cu fenicul si rozmarin, ratatouille si platouri de branzeturi tari si semitari. Perfect langa paste cu sos alb si Champignon.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    28,47 RON
  7. Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Allegrini - Pallazo della Torre igt, rosso 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    Un vin roşu catifelat, bine echilibrat, cu note de fructe mature, cu pulpă. Acest vin are o culoarea roşu rubiniu profund şi uşor de asociat, cu diferite feluri de mâncare italiană, mai presus de toate, risottos,în special cele aromate cu şofran, ciuperci porcini şi de carne de porc. Vinul excelează atunci când se asociază cu Şuncă de Parma şi brânzeturile maturate-mediu, în special Parmigiano Reggiano, Pecorino şi Monte Veronese. Aroma încântătoare de struguri stafidiţi este îmbunătăţiţă, dacă vinul este servit la 18 ° C, într-un pahar cu deschidere largă.
    151,84 RON
  8. Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.
  9. De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%
    Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.
    154,46 RON
  10. Avincis - Rose - Merlot & Cabernet Sauvignon 2017 - 0.75L, Alc: 12.5% Avincis - Rose - Merlot & Cabernet Sauvignon 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%
    AVINCIS - CABERNET SAUVIGNON + MERLOT
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recoltarea se face manual in ladite de 18kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Urmarirea maturarii strugurilor are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala pentru recolta. Strugurii sunt sortati apoi atat in vie cat si in crama.
    Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati direct sub atmosfera protectoare.
    Presurizarea are loc la presiune joasa, pentru a permite pastrarea aromelor si extragerea unui must de calitate. In timpul fermentarii are loc un control al temperaturii.
    Degustare:
    Culoarea acestui vin este un roz deschis luminos. Buchetul acestui vin dezvaluie arome de capsune salbatice si cirese proaspete. Gustul sau este proaspat si usor intepator.
    Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!

    Recomandari privind servirea:
    Va sfatuim sa degustati acest vin la 7°C.
    Acompaniaza foarte bine aperitivele si salatele proaspete de sezon. Recomandam sa-l degustati alaturi de cocktail de creveti si avocado.
    A se servi alaturi de legume la wok sau preparate la gratar.

    Concentratie alcoolica : 13%
    Tipul vinului : Sec
    43,45 RON
Pagina:
  1. 21
  2. 22
  3. 23
  4. 24
  5. 25
Grilă Listă