Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 20
  2. 21
  3. 22
  4. 23
  5. 24
Grilă Listă
Filtru
  1. Crama Carastelec - Vinca - Benedict Pinot Noir 2017 - 0.75L , Alc: 14% Crama Carastelec - Vinca - Benedict Pinot Noir 2017 - 0.75L , Alc: 14%
    Parfumul expresiv de cireșe amare și prune coapte continuă într-un gust vibrant de dulceață de vișine și merișoare, evoluând în note armonioase de cafea și tutun. Corpul elegant și taninii catifelați se transformă în apogeul postgustului persistent de ciocolată amară.
    Un Pinot Noir creat în onoarea Papei Benedict al XIV-lea, care în anul 1754 a daruit bisericii din Carastelec dreptul de a ține hramul.
    Temperature de servire: 16-18 °C

    Asocieri culinare: Doua feluri de mancare clasice care ne vin in minte imediat ce rostim numele acestui vin sunt somonul la gratar si rata gatita in orice fel. Daca iubiti fructele de mare, trebuie sa stiti ca si in acest caz Pinot Noir merge la fel de bine. Sau, daca aveti alte gusturi, puteti gati o baza simpla din carne de vita la cuptor pe care o asezonati cu legume si o stropiti cu Pinot Noir. Astfel nu veti da gres!
    54,98 RON
  2. Culoare: roșu intens
    Miros: fructe roșii coapte, prune supracoapte, nuanțe vegetale
    Gust: plin,cu tanini moi, fructat, armonios
    Postgust: intensitate medie spre înaltă
    Temperatura recomandată de servire: 15ºC
  3. Recas - Muse Night rose 2017 - 0.75L, Alc: 12% Recas - Muse Night rose 2017 - 0.75L, Alc: 12%
    Strugurii sunt culeși în zori pentru a obţine o prospeţime maximă a vinurilor.
    Strugurii roșii folosiţi pentru acest vin sunt lăsaţi în pieliţe pentru o perioadă scurtă pentru a extrage doar o tentă de culoare, înainte ca sucul roz deschis să fie colectat pentru fermentare.
    Vinificaţia este cât se poate de minimalistă și se concentrează pe transformarea strugurilor în vin în cel mai pur mod posibil, vinul rămânând în rezervoare de oţel inoxidabil neutre, iar de acolo ajunge direct în sticle, fără a fi învechit prea mult în cramă, tocmai pentru a aduce în pahar caracterul și prospeţimea strugurilor.

    Note de degustare: Roz trandafiriu cu nuanţe corai. Arome intense de fructe tropicale, trandafiri și iasomie. Gust demisec, răcoritor, cu note dominante de fructe exotice. Caracter savuros, proaspăt, elegant.

    Asociere culinara: Excelent ca aperitiv racit bine in serile calduroase de vara.

    Temperatura de servire: 8 - 10 grade C.

    Primul vin romanesc imbuteliat in sticla a carui dop este tot din sticla.
  4. Corte Giara - Chardonnay delle Venezie bianco 2014 - 0,75L, Alc: 13% Corte Giara - Chardonnay delle Venezie bianco 2014 - 0,75L, Alc: 13%
    Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.
    41,89 RON
  5. Chivite - Coleccion 125 Blanco 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Chivite - Coleccion 125 Blanco 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
    CHIVITE – COLLECION 125 - BLANCO
    PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%
    Chivite Coleccion 125, este o gama lansata in 1985 la comemorarea primului export de vin, realizat inca din 1860; gama reflecta calitatile unice ale solului din care provine acest vin, cat si identitatea fiecarui an de productie individual. Cantitatea este limitata, si se acorda un tratament meticulos pe durata intregului proces de productie, atat vitei de vie cat si strugurilor.
    VIN ALB SEC maturat pe drojdii, in barrique din stejar frantuzesc, timp de 10 luni si jumatate.

    ASPECT: Are o culoare de un galben pal cu note verzui..
    MIROS: Intens si complex, puternic afumat, completat cu arome de coaja de paine proaspata, alune de padure, zest de bergamota si menta .
    GUST: De o impresie initiala onctuoasa, eleganta si catifelata, gustul seduce prin prospetime, complexitate si o senzatie remanenta persistenta, cu accente de verbena.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate din carne de peste, asezonate cu sosuri albe si ierburi aromate, pregatite la cuptor in crusta de alune si fistic. Este un bun ‚prieten’ al preparatelor vegetariene sau vegan, pe baza de ananas sau avocada, si nu in ultimul rand, servit in asociere cu raclette din branzeturi tari si semitari.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea).
    110,84 RON
  6. AVINCIS - MERLOT
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne
    asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. In timpul perioadei de fermentare temperaturile sunt controlate permanent. 40% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (40% pentru
    cel nou) timp de 12 luni, restul vinului fiind pastrat in cisterne de inox.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este violet-rosu inchis cu reflectii de rubin.
    Acest vin prezinta un buchet expresiv de zmeura, prune si o nota de ciocolată neagra.
    Gustul acestui Merlot este rotund si consistent cu final elegant si aroma de mure, boabe de cafea si tanini matasosi.

    Recomandari privind servirea:
    A se degusta la 18 °C.
    Se potriveste perfect cu rizoto de ciuperci.
    Va recomandam sa degustati acest vin alaturi de friptura la gratar, tocanita si musaca.
    Concentratie alcoolica : 13%
    Tipul vinului : Sec
  7. AVINCIS - FETEASCA REGALA & PINOT GRIS
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati intr-o presa pneumatica inchisa, sub atmosfera protectoare. 30% din acest vin este Feteasca Regala care este fermentata si maturata in baricuri de stejar timp de 10 luni cu batonaj periodic. Restul de 70% este Pinot Gris, din care 30% este fermentat si maturat timp de 10 luni in baricuri de stejar. Restul vinului este fermentat in cisterne de inox.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este auriu deschis stralucitor. Buchetul bogat si complex al acestui vin se deschide catre dulceata florilor albe si a caiselor uscate cu o usoara nota de vanilie.
    Gustul sau este generos, rotund si bine structurat, cu arome de piersica si para condimentata.

    Cum trebuie degustat acest vin si care sunt felurile de mancare ce il acompaniaza:
    A se servi rece, la 9˚C, alaturi de pui in sos de ciuperci sau orez cu trufe. Acompaniaza foarte bine somonul la gratar si toate tipurile de carne de pasare.
    Va sfatuim sa-l degustati si alaturi de placinte din fructe precum cele de pere sau mere.

    Tipul vinului : Sec
  8. Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    VINA SALCEDA - RESERVA
    PRODUCATOR / PODGORIE: VINA SALCEDA – GRUPO CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.Ca. RIOJA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: 95% TEMPRANILLO / 5% GRACIANO
    VOL. ALC.: 13.5%
    VIN ROSU SEC, maturat minim 18 luni in butoaie din stejar american si frantuzesc.

    ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu de nuanta ciresei coapte.
    MIROS: Placut, intens si complex, de fructe negre salbatice (mure, porumbe, fructe de soc), sustinute de arome tipice de maturare la butoaie de stejar (cedru, ienupar, brad canadian), si completate de note subtile de mineralitate.
    GUST: De o senzatie initiala coplesitoare, este un vin de o mare corpolenta si vascozitate, bine structurat, cu tanini fermi, cu note de cacao si ciocolata. Are un gust la final dupa inghitire, extrem de lung, fructat si condimentat (cuisoare, piper negru).

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vanatoresti din carne de urs sau mistret, sau preparate din carne rosie cu sosuri brune sau garnisite cu trufe, ierburi, condimente (nucsoara, scortisoara, cuisoare) si ciuperci salbatice. Este un bun ‚insotitor’ al branzeturilor moi si semimoi, maturate,
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-40 min. inainte de servire – decantor larg).
    35,01 RON
  9. AVINCIS - CUVEE ANDREI - CABERNET SAUVIGNON
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI


    Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. 31% din acest vin este invechit in baricuri de stejar (90% din cel nou) timp de 14 luni restul vinului este pastrat in cisterne de inox.

    Degustare:
    Culoarea acestui Cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete si o usoara nota de stejar.
    Gustul sau profund de fructe coapte este imbracat intr-o subtila nota de vanilie. Are potential bun de invechire.

    Recomandari privind servirea:
    A se servi la 18°C.
    Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita, in special friptura.
    Puteti degusta acest vin si alaturi de salam chorizo si sunca afumata.
    Va recomandam sa-l degustaai alaturi de friptura de miel si legume.

    Concentratie alcoolica : 13.5%
    Tipul vinului : Sec
  10. Avincis - Cuvee Petit - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13.5% Avincis - Cuvee Petit - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
    AVINCIS - CUVEE PETIT - SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Acest Sauvignon Blanc provine din clona de calitate superioara din Europa de Vest. Calitatile acestui soi sunt bine cunoscute in toata lumea, iar noi credem in potentialul sau de a crea un vin bun in zona Dragasani.

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Strugurilor li se îndeparteaza ciorchinii si sunt macerati intr-o presa pneumatica inchisa, sub atmosfera protectoare. 20% din acest vin este fermentat si maturat timp de 6 luni in butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat in cisterne de inox cu temperatura controlata.

    Degustare:
    Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui. Acest vin prezinta arome de grapefruit si iarba proaspata alaturi de fructe exotice. Gustul sau este puternic cu aciditate intepatoare si note citrice.
    Are un potential bun de invechire.

    Recomandari privind servirea:
    A se degusta rece la aproximativ 8 °C. Va sfatuim sa serviti acest vin cu legume la gratar si pui in sosuri cremoase. Va recomandam sa-l incercati si alaturi de tarte cu umplutura picanta.

    Concentratie alcoolica : 14%
    Tipul vinului: Sec
    43,45 RON
Pagina:
  1. 20
  2. 21
  3. 22
  4. 23
  5. 24
Grilă Listă