Vin & Şampanie
Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.
Momentan Cumpărați după:
- Litraj: 0,75L Eliminare
-
Avincis - Cabernet Sauvignon 2013 - 0.75L, Alc: 13%
Adus in Romania cu cateva secole in urma, Cabernet Sauvignon si-a dovedit compatibilitatea sa cu solul zonei Dragasani.
10% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
Culoare: negru roşiatic intens.
Buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
A se servi la 17˚C, alături de orice tip de carne roşie.42,35 RON Începând cu: 36,57 RONStoc epuizat
-
Saxenburg - Merlot Private Collection rosu 2008 - 0.75L, Alc: 14.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
SOIUL / SOIURILE: MERLOT60,52 RONStoc epuizat
-
Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
ANUL DE RECOLTA: 2011
REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..
MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.
GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.
ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)64,35 RONStoc epuizat
-
Cantine San Giorgio - Primitivo di Salento rosso - Strabone 2014 - 0,75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat
-
Crama Girboiu - Cuartz vin spumant roze + 2 pahare - 0,75L, Alc: 12.5%
Acest spumant este conceput cu migala de Crama Garboiu pentru a oferi un mixt de jovialitate, ghust si textura, toate infasurate intr-un parfum fructuos si floral. definit cu o culoare roze-somon, cu un parfum ce aminteste de cirese si zmeura, uimeste intr-un postgust curat si savuros, cu inflexiuni de coacaze negre. spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.
Recomandat cu deserturi din fructe, servit la o temperatura de 6-8 grade celsius.Preț normal: 65,45 RON
Special Price 57,83 RON
(-7,62 RON)Stoc epuizat
-
D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SYRAH37,96 RON Începând cu: 35,68 RONStoc epuizat
-
Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE ROTHSCHILD
REGIUNE / TARA: VALLE DE CASABLANCA / CHILE
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC33,78 RONStoc epuizat
-
Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 13.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
ANUL DE RECOLTA: 2010
REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.
MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.
GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.
ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).
TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)170,17 RONStoc epuizat
-
Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 13%
Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.44,32 RONStoc epuizat
-
Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%
Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile102,10 RONStoc epuizat
-
Crama Carastelec - Spumant Carassia Blanc de Blancs - 0.75 L, Alc: 12%
Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!
Anul recoltei: 2014
Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 20 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice,pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice compeltându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.
Temperatura de servire: 6-8 °C
Temperatură de depozitare: sub 15°C
Asocieri culinare: brânză de capră proaspătă, sparanghel, sushi, pește, foie gras, paste și carne cu sosuri pe bază de unt85,08 RON Începând cu: 83,67 RONStoc epuizat
-
Crama Carastelec - Spumant Carassia Pinot Noir rose - 0.75L, Alc: 12.5%
Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională!
Anul recoltei: 2014
Culoare somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant, la care se adaugă perlajul fin și un mousse persistent care învelește și mângîie papilele gustative intensificând aromele vioaie de zmeură și frag proaspăt și cele de brioșă provenind din maturarea îndelungată în sticlă. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir, persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurior din zona Carastelec. Elegant, proaspăt, cremos de la cap la coadă. Un rosé cu care se deschide cu bucurie orice eveniment.
Spumant vinificat 100% din Pinot Noir.
Temperatură de servire: 6-8°C
Temperatură de depozitare: sub 15°C
Asocieri culinare: rață, iepure, somon, ciuperci, preparate thai66,76 RON Începând cu: 63,99 RONStoc epuizat
-
Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba
Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.
Temperatura de servire: 10 grade Celsius
Continut de alcool : 12,5 Vol. %31,42 RONStoc epuizat
-
D. Bogdan - Selection - Sauvignon Blanc 2015 - 0.75L, Alc: 13.3%
Gama Sélection combină tipicitatea soiurilor cu un caracter autentic de terroir dobrogean. Așadar, Sélection Sauvignon Blanc este un vin corpolent, mineral și proaspăt.
Aroma acestuia dezvoltă note de flori de tei, mango și fructul pasiunii. Sélection Sauvignon Blanc este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi oferă eleganță, ținută și echilibrul ideal, aducând un impact visual prin nuanțe de alb-gălbui cu reflexii verzui.
Recomandăm servirea Sélection Sauvignon Blanc alături de preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.32,73 RON Începând cu: 30,77 RONStoc epuizat
-
Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2012 - 0,75L, Alc: 13.5%
Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.18,62 RONStoc epuizat
-
Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2013 - 0,75L, Alc: 13%
Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.21,18 RONStoc epuizat
-
Mapu - Reserva Merlot, Chile rojo 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
VIN: MAPU RESERVA - MERLOT
PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
ANUL DE RECOLTA: 2013
REGIUNE / TARA: VALLE CENTRAL / CHILE
SOIUL / SOIURILE: MERLOT
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare atractiva de un rosu rubiniu, intens.
MIROS: Este puternic si complex, imbinand elegant arome de fructe rosii si negre de padure, completate cu note de lemn dulce si anason.
GUST: De o corpolenta relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat si molatec, de o aciditate bine integrata, cu accente fructate (cirese negre si fragute) si valente de ciocolata si paine prajita. Gustul final, remanent, este intens, si lasa o senzatie de prospetime.
ASOCIERE CULINARA: Evidenta cu carne rosie, cu frigarui din carne de miel, ceafa de porc la tava, tocanita de curcan cu ciuperci Chanterelle / galbenele, biftec de vita sau ficatei trasi la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, ‘sta’ bine langa branzeturi moi si semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue) garnisite cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)18,94 RONStoc epuizat