Vin & Şampanie

Vinul si sampania sunt doua dintre cele mai sofisticate bauturi. De la mirosul imbietor, pana la gustul lor care iti ramane intiparit in memorie, vinurile si sampania transmit un rafinament si o eleganta de necontestat. Nu este de mirare ca suntem intotdeauna incantati sa degustam un nou sortiment si suntem intr-o permanenta cautare de bauturi rafinate pe care sa le adaugam la propria colectie.
Pentru tine am creat colectia perfecta de vinuri albe, rosé-uri si rosii (cunoscute si sub numele de ,,vinuri linistite”), vinuri spumante si sampanii (,,vinul regilor”), gata sa fie livrate in cel mai scurt timp catre tine. Indiferent ca esti adeptul vinurilor seci sau demi-seci sau preferi gusturile rafinate ale sortimentelor demi-dulci sau dulci, iti garantam ca pe site-ul nostru vei regasi doar bauturi de inalta calitate si originale. Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute vinuri din tari precum Franta, Chile, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova si, bineinteles, Romania. Astfel, vei regasi pe site-ul BeiCeVrei.ro o selectie bogata de arome pregatita de specialistii nostri si care sta permanent la dispozitia ta.
Pentru o experienta completa, specialistii BeiCeVrei iti recomanda sa consumi vinurile si sampania la temperatura potrivita. Vinul rosu este cel mai savuros la temperatura camerei, adica la 20-25°C, in timp ce rosé-ul trebuie tinut la rece pana ajunge la 7-13°C. Vinul alb si vinul spumant trebuie tinute in frigider, gustul lor fiind cel mai bine pus in valoare la 4°C.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  • Serve - Cuvee Charlotte 2012 - 0.75L, Alc: 14.5%

    NOTE DE DEGUSTARE:

    An de recoltă: 2011
    Soiul de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră
    Podgorie: Dealu Mare, VDOCCMD
    Miros: violete, prune uscate, stafide, tutun, trufe, scorţişoară
    Gust: fructe roşii, afine, mure. Un vin corpolent dar care are tanini fini
    şi eleganţi; echilibrat, cu senzaţie de dulce, final lung şi persistent
    Cu ce meniu se serveşte: în special carne roşie, cum ar fi vită
    argentiniană la grătar, miel la cuptor, vânat
    Temperatura de servire: 18-19°C
    Potential de învechire: 10-12 ani


  • D. Bogdan - Unu - Pinot Noir Demisec 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Prietenos şi catifelat, Unu' Pinot Noir demisec ne înmiresmează cu arome de fructe de pădure şi cireşe negre. Este vinul roşu, demisec şi un pic fructat, cu ajutorul căruia niciodată nu vei da greş.
    Unu' e vinul care îţi vine în întâmpinare la raft şi îţi spune din capul locului ce găseşti în sticlă . Astfel, ne dorim ca tu să petreci mai puţin timp alegând vinul şi mai mult timp bucurându-te de el.
    Recomandăm servirea Unu' Pinot Noir demisec împreună cu cine îţi este cel mai drag, alături de paste cu ragu de raţă sau risotto cu ciuperci, asezonat cu ce îţi place ţie.
  • D. Bogdan - Reserva - Cuvee Experience 2014 - 0.75L, Alc: 14.2%

    Acest cuvée, concentrează cu precizie terroir-ul nostru oferind echilibru între aromele pure de fruct ale strugurilor și aromele complexe ale baricului de stejar. Cuvée-ul este un asamblaj de Merlot, Syrah și Fetească neagră. Maturate independent timp de 12 luni în baricuri noi de stejar franțuzesc, Merlot-ul și Syrah-ul sunt cupajate cu o Fetească neagră tânară din 2015.
    Astfel am realizat o cascadă aromatică ce pornește de la note crude de gem de vișine amare și prune uscate, ca mai apoi să dezvolte note de vanilie, nucă de cocos și prăjitură de zahăr ars.
    Culoarea roșu Bordeaux este accentuată în nuanțe negre adânci.
    Recomandăm servirea Reserva Cuvée Experience alături rață, preparate vânatorești cu diverse garnituri, desert cu ciocolata neagra.
  • D. Bogdan - Reserva - Feteasca Neagra 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Acest vin este un asamblaj de doua loturi de Fetească, unul fermentat cu drojdii indigene, iar celălalt fermentat pe drojdii selectionate. Lotul dintâi a fost maturat în recipiente de inox pentru a-i păstra aromele de prune și mure, iar cel din urma a fost maturat în baricuri noi de stejar franțuzesc timp de 6 luni, pentru a-i conferi un gust aromatic de nucă de cocos, vanilie și caramel.
    Desăvârșita eleganță a corpului său este datorată taninurilor coapte, numeroase și condensate, fapt ce conferă o textură mătăsoasă vinului.
    Culoarea roșu mediu-intens este accentuată prin nuanțe violacee.
    Recomandăm servirea Reserva Fetească Neagră alături de preparate din carne roșie, paste cu sosuri roșii, brânzeturi cu mucegai.
  • D. Bogdan - Reserva - Merlot 2015 - 0.75L, Alc: 13.4%

    Merlot Domeniul Bogdan, se situează încă în etapa exuberantă a tinereții, fiind caracterizat printr-o suculență ce-i conferă un corp cărnos, moale și catifelat.
    Maturat în baricuri de stejar franțuzesc timp de 6 luni, am creat un Merlot deosebit de prietenos și elegant, acesta dezvoltând arome de ciocolată neagră, lichior de vanilie, magiun de prune și mure.
    Culoarea roșu mediu-intens este accentuată prin nuanțe violacee.
    Recomandăm servirea Reserva Merlot alături de carne roșie la cuptor cu legume, deserturi cu ciocolată.
  • D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13% D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    D. Bogdan - Reserva Syrah 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    Reserva Syrah debutează olfactiv cu note de cireșe și ciocolată precum și cu o serie de condimente datorate soiului și baricului. Este un vin robust precum un maratonist, fiind neobosit în exprimarea aromelor curate și a texturii catifelate.
    Este un vin care debordează prin aciditatea sa ridicată, tipică anului 2015 în Dobrogea. Datorită coacerii taninurilor și a împlinirii potențialului aromatic, Reserva Syrah dezvoltă note de mure de pădure coapte și un buchet de fructe negre, combinat cu un melanj de condimente.
    Culoarea roșu Bordeaux este accentuată în nuanțe negre adânci.
    Recomandăm servirea Reserva Syrah alături de preparate culinare ușor condimentate.
  • Galicea Mare - Cuvee Rosu 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Cuvee Rosu
    INDICATIE GEOGRAFICA DEALURILE OLTENIEI

    grad alcoolic 14,5%
    zahar reziudual 2,3 g/l

    Cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot, vinuri provenite din ani diferiti, baricate, si cupajate dupa finalizarea vinurilor. Baricarea s-a realizat in baricuri de stejar frantuzesc. Vin cu o culoare intensa, cu arome de fructe uscate, cu note de lemn, gust catifelat, corpolent, cu arome de prune afumate.

    Moșia Galicea Mare își leagă identitatea de momente și personalități marcante în istoria societății românești. În 1896 moșia Galicea Mare intră în proprietatea Prințului George Bibescu, iar în 1902 acesta donează o parte din moșie fiului său George Valentin Bibescu. În 1912 George Valentin Bibescu înființează o plantație de 15 ha viță de vie cu soiuri altoite de la pepinierele Stirbey. În anul 1916 se inaugura crama de la Galicea Mare cu primele vinuri produse din via proprie.

    Toate aceste repere se reflectă și astăzi atât în arhitectura cramei, cât și în plantațiile de viță-de-vie.
  • Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14% Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
    PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
    VOL. ALC.: 14%
    VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
    ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
    MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
    GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).
    32,68 RON
  • Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    37,31 RON
  • San Polo - Brunello di Montalcino rosso 2012 - 0.75L, Alc: 14% San Polo - Brunello di Montalcino rosso 2012 - 0.75L, Alc: 14%

    San Polo - Brunello di Montalcino rosso 2012 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. BRUNELLO DI MONTALCINO / TOSCANA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
    VOL. ALC.: 14.5%
    VIN ROSU SEC, 'nascut' la 80km in sud de Florenta, in Toscana, acest Brunello di Montalcino este 'mosit' 100% din soiul Sangiovese (cunoscut si sub denumirea de Nielluccio in Corsica). San Polo in Montalcino, o podgorie ce apartine de marele producator Allegrini, si a carui Brunello a fost in mod constant cotat foarte bine de criticii de vin (18/20 de Jancis Robinson pt. cel din 2004; 94 de puncte de catre Wine Spectator pt. 2010; pentru 2008, medalia de Argint de la Decanter World Wine Awards; pentru 2005 medalia de Argint la International Wine Challenge.), este unul din producatorii de marca din regiune.


    ASPECT: De o culoare opaca de un rosu caramiziu cu accente de brun.
    MIROS: Arome puternice sunt cele clasice, tipice soiului de: violete, fructe rosii de padure, arome lemnoase de stejar, scortisoara, vanilie, subtile de cafea si dominante de gem de fructe.
    GUST: Foarte complex, extrem de puternic si savuros cu o caracteristica 'carnoasa'. un vin ce se poate 'mesteca'. Confirma aromele identificate prin miros. De o mare corpolenta, are tanini bine integrati si este de o mare vascozitate. Persistenta gustul remanent este foarte lunga, un vin cu o mare capacitate de imbatranire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate elaborate din carne de vanat mediu si mare, din file de carne rosie (Waguy beef sau vita argentiniana) cu trufe negre sau albe, acoperite in sosuri vanatoresti pe baza de ciuperci salbatice sau din fructe de padure. La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi: Roquefort, Gorgonzola, Monchego Viejo, Asiago Stravecchio.

    TEMP. DE SERVIRE: 19-21º C (Se recomanda decantare cu circa 40 min. inainte de consum, intr-un decantor larg; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bordeaux)
    276,20 RON
  • Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5% Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chivite - Vina Salceda Reserva, rojo 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
    PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
    VOL. ALC.: 14%
    VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
    ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
    MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
    GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).
    38,51 RON
  • Avincis - Cuvee Andrei - Cabernet Sauvignon Magnum 2012 - 1.5L, Alc: 14%

    AVINCIS - CUVEE ANDREI - CABERNET SAUVIGNON
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI


    Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru 90% dintre struguri, ciorchinii sunt indepartati inainte de fermentare la temperatura controlata in cisterne de inox. 31% din acest vin este invechit in baricuri de stejar (90% din cel nou) timp de 14 luni restul vinului este pastrat in cisterne de inox.

    Degustare:
    Culoarea acestui Cabernet este rubiniu inchis profund. Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete si o usoara nota de stejar.
    Gustul sau profund de fructe coapte este imbracat intr-o subtila nota de vanilie. Are potential bun de invechire.

    Recomandari privind servirea:
    A se servi la 18°C.
    Acompaniaza foarte bine preparatele din carne de vita, in special friptura.
    Puteti degusta acest vin si alaturi de salam chorizo si sunca afumata.
    Va recomandam sa-l degustaai alaturi de friptura de miel si legume.

    Concentratie alcoolica : 13.5%
    Tipul vinului : Sec
    161,70 RON
Pagina:
  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Grilă Listă