Vinuri romanesti
Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.
Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.
Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
   AVINCIS - PINOT NOIR AVINCIS - PINOT NOIR
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Pinot Noir este un soi adus recent pe dealurile din Dragasani. Am selectat cele mai bune loturi de pamant pentru ca vita sa prinda radacini adanci, iar rezultatul este acest vin minunat.
 Recolta si vinificatie:
 Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Fermentarea are loc la temperatura controlata folosindu-se drojdii locale. Aprozimativ o treime din acest vin a fost invechit in baricuri de stejar timp de 14 luni.
 Degustare:
 Culoarea acestui cupaj este rubiniu inchis intens. Vinul prezinta un buchet elegant de capsuni si cirese cu usoara nota condimentata. Gustul sau este matasos cu aciditate buna. Este un vin generos si bine echilibrat cu tanini bine integrati.
 Recomandari privind servirea:
 A se servi usor racit la16°C.
 Se potriveste perfect cu friptura de vita in sos de ciuperci. Va invitam sa-l degustati de asemenea alaturi de ficat de vitel. Acompaniaza perfect friptura de vita.
 Concentratie alcoolica : 13%
 Tipul vinului : Sec65,45 RON
- 
                        
   Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.181,95 RON Începând cu: 171,03 RON Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra, vita de vie avand o varsta medie de circa 37 - 40 ani. Vinificarea separata a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 26-28°C, Cabernet Sauvignontimp de 29 zile, Merlot–23 zile si Feteasca Neagra–19 zile. Fermentatie malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica, in barrique. 100% maturat in baricuri de stejar romanesc din care: 88% noi si 12% la a doua utilizare timp de 9-10 luni. In cupaj concura cele mai valoroase butoaie, procentele de participare ale fiecarui soi fiind: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% si Feteasca Neagra 10%. Invechire la sticla minimum 30 luni.181,95 RON Începând cu: 171,03 RON
- 
                        
   AVINCIS - CABERNET SAUVIGNON + MERLOT AVINCIS - CABERNET SAUVIGNON + MERLOT
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Recoltarea se face manual in ladite de 18kg pentru ca strugurii sa fie cat mai intacti posibil. Urmarirea maturarii strugurilor are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala pentru recolta. Strugurii sunt sortati apoi atat in vie cat si in crama.
 Strugurilor li se indeparteaza ciorchinii si sunt macerati direct sub atmosfera protectoare.
 Presurizarea are loc la presiune joasa, pentru a permite pastrarea aromelor si extragerea unui must de calitate. In timpul fermentarii are loc un control al temperaturii.
 Degustare:
 Culoarea acestui vin este un roz deschis luminos. Buchetul acestui vin dezvaluie arome de capsune salbatice si cirese proaspete. Gustul sau este proaspat si usor intepator.
 Acest vin trebuie degustat tanar si proaspat!
 Recomandari privind servirea:
 Va sfatuim sa degustati acest vin la 7°C.
 Acompaniaza foarte bine aperitivele si salatele proaspete de sezon. Recomandam sa-l degustati alaturi de cocktail de creveti si avocado.
 A se servi alaturi de legume la wok sau preparate la gratar.
 Concentratie alcoolica : 13%
 Tipul vinului : Sec43,45 RON
- 
                        
   Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.
 Acest cupaj este format din soiurile Sauvignonasse (50%), Sauvignon Blanc (40%) si Muscat Ottonel (10%).
 Culoarea acestui vin este galben – verzui deschis. Acest vin dezvaluie un buchet de citrice cu note florale si subtile note de trandafir. Gustul sau prezinta un echilibru perfect intre aromele de para, pepene verde si aciditate proaspata.
 Acest vin trebuie degustat tanar!
 A se servi rece la aproximativ 7˚C, alaturi de paste proaspete cu creveti si sos de usturoi.22,00 RON Începând cu: 20,68 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
 REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA
 VOL. ALC.: 13.5%
 Vin rose sec.
 La Domeniul Vladoi, rose-ul a fost intotdeauna varful de lance. Acest rose are culoare de foita de ceapa, stralucitoare care ne imbie sa il consumam in dupa-amiezile de vara.
 Mirosul este proaspat de caise, compot de piersici si flori de trandafiri.
 Gustul este fin, echilibrat cu note de agrise, caise si pere crude.
 Este un vin usor de consumat atat simplu cat si cu salate din spanac tanar si rucola cu piept de pasare.
 Temperatura optima de servire 6-8°C31,87 RON Începând cu: 29,97 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
 REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 In podgoria Murfatlar soiul Chardonnay sta de multa vreme la loc de cinste. Acest Chardonnay ne impresioneaza cu o culoare galben-verzuie stralucitoare.
 Mirosul este complex, dar discret cu note florale de tei imbinate cu nuante de fructe coapte ca piersicile si caisele.
 Gustul este echilibrat cu note fine de dulceata de piersici si gutui. Este un vin usor de consumat atat de unul singur cat si asociat cu mancaruri delicate din peste sau paste cu sos alb.
 Temperatura optima de servire 6-8°C40,58 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
 REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON VINIFICAT IN ALB
 VOL. ALC.: 12.5%
 Desi neobisnuit, Cabernet-ul Sauvignon este de aceasta data Blanc.
 Culoarea este galben pai cu reflexii roz.
 Mirosul de impresia de dulce, dulceata de capsuni, zmeura si trandafiri.
 Gustul este plin, dulceag, completand mirosul cu arome de migdale si dulceata de nuci.
 Este usor de asociat langa un preparat din somon la cuptor cu plante aromate nu foarte intense.
 Temperatura optima de servire 6-8°C40,58 RON Începând cu: 39,99 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
 REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 Gama Anca Maria cuprinde vinuri fresh, sprintene, vioaie, cu o mineralitate surprinzatoare, reprezentand intocmai personalitatea vinificatoarei.
 Culoarea galben-verzuie a vinului Anca Maria - Sauvignon Blanc, ne incanta cu ideea de vin tanar.
 Mirosul este proaspat, vegetal, cu note de urzica, soc si ardei gras.
 Gustul ne surprinde cu o mineralitate ridicata, specifica arealului Siminoc.
 Vinul este recomandat a fi consumat insotit de preparate de peste, fructe de mare sau preparate din pasare cu sosuri sofisticate, dar fara mirodenii intens aromate
 Pentru a fi apreciat la adevarata valoare, temperatura optima de servire este de 9-12°C40,58 RON Începând cu: 39,99 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
 REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: SYRAH / CABERNET SAUVIGNON
 VOL. ALC.: 13%
 Rose-urile cramei Domeniul Vladoi au surprins de fiecare data consumatorii, atat pe cunoscatori cat si pe consumatorii obisnuiti . De aceasta data va incantam cu un rose din Syrah si Cabernet Sauvignon menit sa va parfumeze fiecare dupa-amiaza de la sfarsitul primaverii pana la inceputul toamnei.
 Un rose cu o culoare stralucitoare, foita de ceapa, intensa.
 Mirosul de incanta cu note florale si usor condimentate.
 Gustul este echilibrat, cu o aciditate sustinut, perfect pentru a fi consumat si in zilele calduroase de vara.
 Se poate asocia perfect cu fructe de mare in sos rosu usor condimentat.
 Temperatura de servire 6-8°C40,58 RON Începând cu: 39,99 RON
- 
                        
   VINUL CAVALERULUI VINUL CAVALERULUI
 PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
 REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
 SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
 Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon, obtinut din struguri selectionati si culesi manual, a fost partial baricat timp de 12 luni, pentru a obtine echilibrul corect intre aromele intense de fructe rosii si taninii puternici. Rezultatul este un vin proaspat, fructat, cu aciditate discreta si placuta, ce exprima corect caracteristicile tipice ale acestui soi. Va recomandam sa serviti acest vin la o temperatura de 18 ⁰C, in compania unor preparate din carne rosie cu sos, vanat sau branzeturi.
 Miros: nas proaspat si fructat; visine, coacaza rosie, vanilie
 Gust: fructe rosii, coacaze, afine; aciditate placuta si tanini eleganti
 Cu ce meniu se serveste: preparate pe baza de carne, cu sosuri, branzeturi
 Temperatura de servire: 18⁰C28,88 RON
