Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. feteasca regala demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Verde-galbui, cu reflexe pale.
    MIROS: Floral specific vitei-de-vie in momentul infloritului.
    GUST: Expresiv, proaspat si fructat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi asezonat atat mancarurilor de peste, fripturilor de pasare cat si deserturilor.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. Feteasca N.& Merlot demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 14%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu intens cu nuante rubinii.
    MIROS: Vinul are o aroma placuta, complexa si originala, ce explodeaza intr-un buchet intens de condimente, migdale, coacaze negre si prune uscate.
    GUST: Gustativ e un vin echilibrat, consistent si viguros cu note fine de mure si vanilie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu fripturi din carne de porc sau miel, rata pe varza sau cu un peste mai gras.
  • Segarcea - Elite - Roze Cabernet Sauvignon 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
  • Corcova - Rose 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Spectaculosul rose de Corcova este obținut din combinația soiurilor Merlot și Cabernet Sauvignon, are concentrația alcoolică de 13,5% și culoarea roz pal, între nuanțele somon și zmeură. Aromele sale proaspete și ușoare, cu note de citrice, piersică și pară, sunt completate de un gust plin, uleios, cu o încheiere fructata. Se recomandă servirea la cca. 12 grade Celsius, în asociere cu aperitive și cărnuri la grătar.
    39,60 RON
  • Vinarte - Cuvee D`excellence Riesling 2014 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    O apariţie limpede, strălucitoare, cu o culoare galben pai cu reflexii verzui. Nasul e fin, citric, completat de arome florale de lămâiţă şi salcâm. Mineralitate plăcută care completează frumos gustul sec, uşor acid, cu post-gust prelung. Excelent după o învechire de 2-3 ani.
  • Segarcea - Elite - Roze Pinot Noir 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Pentru iubitorii de vin roşu, care se vãd siliţi în zilele fierbinţi sã stea departe de bãutura favoritã, acest roze se constituie într-o alternativã excelentã. Deşi este fãcut pentru a fi servit rece, el pãstreazã, mai ales datoritã soiului, caracteristici predominante de vin roşu tânãr. Arome intense de fructe roşii de pãdure, dulceţuri şi zmeurã. Rotunjimea şi greutatea inevitabile, date de strugurii de Cabernet, sunt echilibrate de o aciditate proaspãtã, vioaie.
  • Crama Carastelec - Vinca - Rhein Resling 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Numele își are originea în VIN + Carastelec, simbolul ales este floarea stilizată a saschiului Vinca Minor, care înfloreşte în pădurile învecinate.

    Vinificare
    Recoltare manuală la maturare deplină, prin presare directă a ciorchinelor și a boabelor. Fermentație şi maturare în cisterne de inox la temperatură controlată timp de 12 luni.

    Descrierea vinului
    Culoarea galbenă de lămâie se regăsește în mirosul captivant de lime, ghimbir și flori de caprifoi. Armonia gustului de pere crocante, piersici albe și miere, împreună cu notele de citrice şi ierboase, ne oferă o combinație îmbietoare de arome complexe, susţinute de aciditatea bine integrată a vinului. Postgustul elegant de ulei de citrice și arome minerale, ne oferă un vin răcoritor, complex și versatil, care se asociază bine cu salate, pește, carne de porc sau mâncăruri asiatice picante.

    Temperatura de servire: 6-8 °C

    Asocieri culinare: Preparate asiatice picante, sushi, ierburi fine, raţă sau alte cărnuri afumate, fondue.

    Bine de ştiut!
    Rieslingul a fost amintit prima dată într-o carte despre ierburi scris de Hieronymus Bock în 1546. Denumirea de Riesling de Rhin provine de la locul de origine al soiului, acesta având originea în Germania, pe dealurile de pe malul Rhinului.
  • Avincis - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
    Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
    Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.

    Recomandari privind servirea:
    Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
    Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
    Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
    Concentratie alcoolica: 15%
    Tipul vinului: Sec
  • D. Vladoi - Ravak - Sauvignon Blanc & Pinot Gris rose 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / PINOT GRIS
    VOL. ALC.: 13%

    Vin rose sec.

    Este un vin special care imbina cele doua stiluri ale Sauvignon-ului Blanc, stlul lumii vechi cu note de ardei gras verde, sparanghel sau urzici cu stilul lumii noi de fruncte exotice ca mango, grefrut roz si piersici.
    Surprinzator, desi 'Blanc" vinul e roz. Un fenomen numit Pinking al Sauvignon-ului apare in anii de exceptie cand strugurii se matureaza foarte bine. Fenomenul este totusi reversibil.
    Culoarea ne imbie sa il savuram pe indelete.
    Temperatura optima de servire 6-8°C
  • Avincis - Cabernet Sauvignon 2013 - 0.75L, Alc: 13%

    Adus in Romania cu cateva secole in urma, Cabernet Sauvignon si-a dovedit compatibilitatea sa cu solul zonei Dragasani.
    10% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
    Culoare: negru roşiatic intens.
    Buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
    A se servi la 17˚C, alături de orice tip de carne roşie.
  • D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH


  • Recas - Sole - Cuvee Uberland 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    Un amestec aproape alchimic, in care cele doua soiuri implicate colaboreaza perfect, fara sa se se simta vreun moment ca ar fi vorba de un cupaj, nu de un soi pur. Nasul porneste din note de afumat si de grafit, creste apoi spre fructe deshidratate, pentru a se deschide brusc intr-un complex de dulceturi, gemuri si fructe zemoase, sustinut din planul secund de urme de cerneala, lemn uscat, cardamom, frunze uscate, vanilie, eucalipt si boia de ardei rosu. Gustul tradeaza imediat tineretea vinului, insă doar prin aciditatea incă ridicata si senzatia de vin tare, cu alcool puternic. In rest - corpul solid, evolutia gustativa, fluenta de matase cu care se trece de la un ton la altul, postgustul elegant si lung - toate ar sugera un vin matur, aproape de varsta de consum. Perfect pentru colectionarii rabdatori abia incepand din 2012-13, insă deja senzational de studiat pentru pasionatii cu înclinatie spre meditatie. Este o adevarata excursie prin expresiile
    102,10 RON
  • Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Young Light - Rose Feteasca Neagra 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba

    Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.

    Temperatura de servire: 10 grade Celsius

    Continut de alcool : 12,5 Vol. %
    31,42 RON
  • D. Bogdan - Selection - Sauvignon Blanc 2015 - 0.75L, Alc: 13.3%

    Gama Sélection combină tipicitatea soiurilor cu un caracter autentic de terroir dobrogean. Așadar, Sélection Sauvignon Blanc este un vin corpolent, mineral și proaspăt.
    Aroma acestuia dezvoltă note de flori de tei, mango și fructul pasiunii. Sélection Sauvignon Blanc este un vin maturat pe drojdii fine timp de 8 luni, aspect ce îi oferă eleganță, ținută și echilibrul ideal, aducând un impact visual prin nuanțe de alb-gălbui cu reflexii verzui.
    Recomandăm servirea Sélection Sauvignon Blanc alături de preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.
Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă