Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  1. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13.5%

    In podgoria Murfatlar soiul Chardonnay sta de multa vreme la loc de cinste. Acest Chardonnay ne impresioneaza cu o culoare galben-verzuie stralucitoare.
    Mirosul este complex, dar discret cu note florale de tei imbinate cu nuante de fructe coapte ca piersicile si caisele.
    Gustul este echilibrat cu note fine de dulceata de piersici si gutui. Este un vin usor de consumat atat de unul singur cat si asociat cu mancaruri delicate din peste sau paste cu sos alb.

    Temperatura optima de servire 6-8°C
    40,58 RON
  2. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON VINIFICAT IN ALB
    VOL. ALC.: 12.5%

    Desi neobisnuit, Cabernet-ul Sauvignon este de aceasta data Blanc.
    Culoarea este galben pai cu reflexii roz.
    Mirosul de impresia de dulce, dulceata de capsuni, zmeura si trandafiri.
    Gustul este plin, dulceag, completand mirosul cu arome de migdale si dulceata de nuci.
    Este usor de asociat langa un preparat din somon la cuptor cu plante aromate nu foarte intense.

    Temperatura optima de servire 6-8°C
  3. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    Gama Anca Maria cuprinde vinuri fresh, sprintene, vioaie, cu o mineralitate surprinzatoare, reprezentand intocmai personalitatea vinificatoarei.
    Culoarea galben-verzuie a vinului Anca Maria - Sauvignon Blanc, ne incanta cu ideea de vin tanar.
    Mirosul este proaspat, vegetal, cu note de urzica, soc si ardei gras.
    Gustul ne surprinde cu o mineralitate ridicata, specifica arealului Siminoc.
    Vinul este recomandat a fi consumat insotit de preparate de peste, fructe de mare sau preparate din pasare cu sosuri sofisticate, dar fara mirodenii intens aromate

    Pentru a fi apreciat la adevarata valoare, temperatura optima de servire este de 9-12°C
  4. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH / CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 13%

    Rose-urile cramei Domeniul Vladoi au surprins de fiecare data consumatorii, atat pe cunoscatori cat si pe consumatorii obisnuiti . De aceasta data va incantam cu un rose din Syrah si Cabernet Sauvignon menit sa va parfumeze fiecare dupa-amiaza de la sfarsitul primaverii pana la inceputul toamnei.
    Un rose cu o culoare stralucitoare, foita de ceapa, intensa.
    Mirosul de incanta cu note florale si usor condimentate.
    Gustul este echilibrat, cu o aciditate sustinut, perfect pentru a fi consumat si in zilele calduroase de vara.
    Se poate asocia perfect cu fructe de mare in sos rosu usor condimentat.

    Temperatura de servire 6-8°C

  5. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON

    Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon, obtinut din struguri selectionati si culesi manual, a fost partial baricat timp de 12 luni, pentru a obtine echilibrul corect intre aromele intense de fructe rosii si taninii puternici. Rezultatul este un vin proaspat, fructat, cu aciditate discreta si placuta, ce exprima corect caracteristicile tipice ale acestui soi. Va recomandam sa serviti acest vin la o temperatura de 18 ⁰C, in compania unor preparate din carne rosie cu sos, vanat sau branzeturi.

    Miros: nas proaspat si fructat; visine, coacaza rosie, vanilie

    Gust: fructe rosii, coacaze, afine; aciditate placuta si tanini eleganti

    Cu ce meniu se serveste: preparate pe baza de carne, cu sosuri, branzeturi

    Temperatura de servire: 18⁰C
    28,88 RON
  6. PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALU MARE / ROMANIA
    SOIUL: CHARDONNAY

    Acest vin provine din primele plantatii de Chardonnay din Dealu mare care au fost infiinţate de S.E.R.V.E. în Ceptura in anul 2006. 2015 a fost un an special pentru Chardonnay: zilele calduroase din august aproape au blocat maturarea strugurilor, dar ploile dinaintea recoltei au reusit sa salveze recolta. Astfel a devenit Chardonnay –ul acestui an o incantare pentru simturi : culoare galben-intens, nas floral cu note de vanilie, nuca de cocos si paine prajita, completate de o aciditate placuta si de note de miere si coaja de paine. Fiind un vin onctuos, corpolent si echilibrat, va recomandam sa-l savurati rece, la o temperatura de 10-12 °C, in compania unor preparate din peste sau pasare, mozzarella si branzeturi proaspete, sau ca aperitiv … este “scuza” ideala pentru cateva momente de relaxare.

    Miros: note florale, vanilie, miere
    Gust: miere, gutuie; un vin proaspat cu postgust
    Cu ce meniu se serveste: fructe de mare, carne alba, mozzarella si branzeturi proaspete
    Temperatura de servire: 10-12 °C
  7. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: SAUVIGNON BLANC

    Sauvignon Blanc 2015 încorporează caracteristicile tipice ale acestui soi de struguri și are o aciditate bine integrată, ce conferă acestui vin o prospețime deosebită. Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2015 este un vin proaspăt şi uşor de savurat…un vin potrivit pentru orice zi. Strugurii provin
    din plantaţii din 2005 şi 2006 aflate în Cogealac; culeşi în lăzi de 250 kg şi transportaţi la cramă în camioane frigorifice la temperatura de 8°C, strugurii sunt apoi triaţi a doua oară la recepţia în cramă. Sunt mai întâi desciorchinaţi şi apoi zdrobiţi, transportaţi cu ajutorul benzilor de cauciuc direct în presa pneumatică. După presare, mustul este vinificat conform celor mai moderne tehnici, la temperatura de 17° – 18°C, proces care durează circa 3 săptămâni.

    Miros: citrice, ardei verde
    Gust: proaspăt şi elegant, un vin echilibrat cu aciditate ridicată; arome intense de fructe exotice (grapefruit şi pomelo) şi postgust persistent
    Cu ce meniu se serveşte: salate de vară, peşte, brânzeturi proaspete, carne de pasăre şi paste
    Temperatura de servire: 12-13°C
    28,88 RON
  8. Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14% Avincis - Domnul de roua rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%
    Domnul de RouA spune povestea printului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui în roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.

    Acest cupaj este format din soiurile Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (35%) si Pinot Noir (15%).

    Culoarea acestui vin este violet închis. Vinul dezvaluie un buchet de coacaze negre si mure.
    Gustul sau este usor, cu structura rotunda si aciditate proaspata si arome de fructe.

    Acest vin trebuie degustat tanar!

    A se servi la 17˚C, alaturi de coaste la gratar.

    Tipul vinului: Sec
  9. O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiți în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât și în gust, gustul este desăvarșit de aromele de citrice. Are un final lung cu ușoare note de grapfruit. Acest vin poate să acompanieze perfect mâncărurile mediteraneene și dar cele asiatice.
Pagina:
  1. 11
  2. 12
  3. 13
  4. 14
  5. 15
Grilă Listă