Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin alb Eliminare
  2. Tip dulce: Sec Eliminare
  1. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON VINIFICAT IN ALB
    VOL. ALC.: 12.5%

    Desi neobisnuit, Cabernet-ul Sauvignon este de aceasta data Blanc.
    Culoarea este galben pai cu reflexii roz.
    Mirosul de impresia de dulce, dulceata de capsuni, zmeura si trandafiri.
    Gustul este plin, dulceag, completand mirosul cu arome de migdale si dulceata de nuci.
    Este usor de asociat langa un preparat din somon la cuptor cu plante aromate nu foarte intense.

    Temperatura optima de servire 6-8°C
  2. PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
    REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    Gama Anca Maria cuprinde vinuri fresh, sprintene, vioaie, cu o mineralitate surprinzatoare, reprezentand intocmai personalitatea vinificatoarei.
    Culoarea galben-verzuie a vinului Anca Maria - Sauvignon Blanc, ne incanta cu ideea de vin tanar.
    Mirosul este proaspat, vegetal, cu note de urzica, soc si ardei gras.
    Gustul ne surprinde cu o mineralitate ridicata, specifica arealului Siminoc.
    Vinul este recomandat a fi consumat insotit de preparate de peste, fructe de mare sau preparate din pasare cu sosuri sofisticate, dar fara mirodenii intens aromate

    Pentru a fi apreciat la adevarata valoare, temperatura optima de servire este de 9-12°C
  3. PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: DEALU MARE / ROMANIA
    SOIUL: CHARDONNAY

    Acest vin provine din primele plantatii de Chardonnay din Dealu mare care au fost infiinţate de S.E.R.V.E. în Ceptura in anul 2006. 2015 a fost un an special pentru Chardonnay: zilele calduroase din august aproape au blocat maturarea strugurilor, dar ploile dinaintea recoltei au reusit sa salveze recolta. Astfel a devenit Chardonnay –ul acestui an o incantare pentru simturi : culoare galben-intens, nas floral cu note de vanilie, nuca de cocos si paine prajita, completate de o aciditate placuta si de note de miere si coaja de paine. Fiind un vin onctuos, corpolent si echilibrat, va recomandam sa-l savurati rece, la o temperatura de 10-12 °C, in compania unor preparate din peste sau pasare, mozzarella si branzeturi proaspete, sau ca aperitiv … este “scuza” ideala pentru cateva momente de relaxare.

    Miros: note florale, vanilie, miere
    Gust: miere, gutuie; un vin proaspat cu postgust
    Cu ce meniu se serveste: fructe de mare, carne alba, mozzarella si branzeturi proaspete
    Temperatura de servire: 10-12 °C
  4. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: SAUVIGNON BLANC

    Sauvignon Blanc 2015 încorporează caracteristicile tipice ale acestui soi de struguri și are o aciditate bine integrată, ce conferă acestui vin o prospețime deosebită. Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2015 este un vin proaspăt şi uşor de savurat…un vin potrivit pentru orice zi. Strugurii provin
    din plantaţii din 2005 şi 2006 aflate în Cogealac; culeşi în lăzi de 250 kg şi transportaţi la cramă în camioane frigorifice la temperatura de 8°C, strugurii sunt apoi triaţi a doua oară la recepţia în cramă. Sunt mai întâi desciorchinaţi şi apoi zdrobiţi, transportaţi cu ajutorul benzilor de cauciuc direct în presa pneumatică. După presare, mustul este vinificat conform celor mai moderne tehnici, la temperatura de 17° – 18°C, proces care durează circa 3 săptămâni.

    Miros: citrice, ardei verde
    Gust: proaspăt şi elegant, un vin echilibrat cu aciditate ridicată; arome intense de fructe exotice (grapefruit şi pomelo) şi postgust persistent
    Cu ce meniu se serveşte: salate de vară, peşte, brânzeturi proaspete, carne de pasăre şi paste
    Temperatura de servire: 12-13°C
    28,88 RON
  5. O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiți în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât și în gust, gustul este desăvarșit de aromele de citrice. Are un final lung cu ușoare note de grapfruit. Acest vin poate să acompanieze perfect mâncărurile mediteraneene și dar cele asiatice.
  6. AVINCIS - Muscat OTTONEL + SAUVIGNON BLANC
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Acest cupaj special a fost creat prin valorificarea celor mai bune caracteristici ale celor două soiuri de struguri: Muscat Ottonel, un soi născut pe Valea Loirei, în 1839 şi care a poposit la începutul secolului XX la Drăgășani şi Sauvignon Blanc, un soi apărut în Franţa medievală, când era cunoscut sub numele Fiers, fiind consemnat ca atare încă din anul 1534, de nimeni altul decât François Rabelais, în cartea sa “Gargantua & Pantagruel” şi care a ajuns la Drăgăşani la sfărşitul secolului XIX.

    Delicateţea soiului Muscat Ottonel și prospeţimea soiului Sauvignon dau echilibru acestui vin proaspăt și îmbietor creat de AVINCIS.

    Culoarea sa este verde deshis, cu nuanţe aurii. Acest vin are un buchet floral, cu note de trandafiri, iar gustul său dezvăluie note de fructe exotice și arome citrice proaspete.

    A se degusta foarte rece la 7 °C, alături de peşte la grătar sau fructe de mare.

    Tipul vinului: Sec
  7. Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12% Young Liliac - Fresh, Sauvignon Blanc + Feteasca Alba 2017 - 0.75L, Alc: 12%
    Soi de struguri: Sauvignon Blanc & Feteasca Alba

    Specialitati recomandate: Este un vin racoritor recomandat sa acompanieze bucataria mediteraneeana bazata pe peste si fructe de mare. Este o alegere excelenta si pt branzeturile fine sau cele maturate.

    Temperatura de servire: 10 grade Celsius

    Continut de alcool : 12,5 Vol. %
    31,42 RON
  8. LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% LacertA - Cuvee X 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIS, RHEIN RIESLING, FETEASCA ALBA

    Vin alb cu nuante de citrice, mere, grapefruit, banane si iarba proaspat cosita. Gust proaspat, cu un echilibru deosebit intre alcool, aciditate si restul de zahar.

    Temperatura optima de consum: 8 - 10°C.

    Recomandat cu: Preparate din peste, fructe de mare, carne alba.
    70,69 RON
  9. PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CHARDONNAY

    Vin cu personalitate puternica, cu aroma de citrice, banana si fructe tropicale. In gust se regasesc nuante de unt proaspat care dau onctuozitate vinului.

    Temperatura optima de consum: 8-10 °C

    Recomandat cu:

    Pui si peste la gratar, fructe de mare, carne alba, branzeturi
    53,90 RON
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Grilă Listă