Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  2. Crama / Brand: LacertA Eliminare
  1. PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: FETEASCA NEAGRA

    Vin cu o culoare roşie intensă, cu aromă tipică de prune uscate şi fructe de pădure negre. Maturarea la barrique exclusiv din stejar românesc catifelează gustul adăugându-i nuanţe de vanilie, prune confiate şi cireşe.

    Temperatura optimă de consum: 17-19 °C

    Recomandat cu: Carne roşie, carne de curcan şi brânzeturi afumate.
  2. LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4% LacertA - Cuvee IX 2015 - 0.75L, Alc: 14.4%
    PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, FETEASCA NEAGRA, SHIRAZ

    Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si zmeura. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, cafea, ciocolata si condiment.

    Temperatura optima de consum: 17 - 19°C.

    Recomandat cu: Carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.
    103,41 RON
  3. PRODUCATOR: LACERTA WINERY
    REGIUNE: DEALU MARE
    SOI STRUGURE: BLAUFRAENKISCH

    Vin cu o culoare rosie rubinie cu reflexe purpurii. Aroma lemnoasa se intrepatrunde cu nuante de compot de visine si fructe de padure rosii. Maturarea la barrique timp de un an confera vinului influente de cafea, condimente verzi si vanilie.

    Temperatura optima de consum: 17-19 °C

    Recomandat cu: Carne rosie, branzeturi si produse de patiserie
  4. Strugurii sunt culesi manual, in ladite, fiind apoi selectati cu atentie pe masa de sortare. Are loc macerarea prefermentativa, la o temperatura de 8-100°C, 2-3 zile. Dupa terminarea fermentatiei alcoolice se face fermentarea malolactica, inoculata. Vinul este invechit 12 luni in butoaie de stejar roman, rusesc si american la prima, a doua sau a treia utilizare.


    ASPECT: Rosu intens.
    MIROS: Buchet complex de coacaze si mure.
    GUST: Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 17-19°C
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit alaturi de burger, preparate din vita sau produse pe gratar.
Grilă Listă