Vinuri romanesti
Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.
Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.
Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
   AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Recolta si vinificatie:
 Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
 Degustare:
 Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
 Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
 Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
 Recomandari privind servirea:
 Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
 Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
 Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
 Concentratie alcoolica: 15%
 Tipul vinului: Sec221,22 RON Începând cu: 207,95 RON
- 
                        
   Feteasca Regală este unul dintre cele mai cunoscute și căutate soiuri de struguri de vin din România. Din acest soi se poate obține un vin corpolent, cu arome intense și cu un mare potențial de învechire. Feteasca Regală este unul dintre cele mai cunoscute și căutate soiuri de struguri de vin din România. Din acest soi se poate obține un vin corpolent, cu arome intense și cu un mare potențial de învechire.
 Recoltă şi vinificaţie:
  Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
  Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
  Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
  30% din acest vin este fermentate şi maturate în baricuri de stejar frantuzesc timp de 8 luni, cu batonaj periodic.
 Degustare:
  Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor.
  Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe şi a caiselor uscate cu o uşoară notă de vanilie.
  Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară condimentată.
 Recomandări privind servirea:
  A se servi rece, la 9 ̊C, alături de pui în sos de ciuperci sau orez cu trufe.
  Acompaniază foarte bine somonul la grătar şi toate tipurile de carne de pasăre.
  Vă sfătuim să-l degustaţi şi alături de plăcinte din fructe.
 Concentraţie alcoolică : 12%;
 Zahar rezidual 1,23 g/ltr;
 Dop: Natural;
 Aciditate totala: 4,92 g/ltr Ac Tart;
 Tipul vinului : Sec57,75 RON Începând cu: 54,29 RON
- 
                        
   MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015 MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015
 Recoltă şi vinificaţie:
  Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să
 rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi
 sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod
 regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
  Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne
 asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
  Ciorchinii sunt îndepărtaţi în totalitate înainte de fermentarea la temperatură
 controlată.
  Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin in timp ce Cabernet Sauvignon
 reprezinta 15%.
  10% din acest cupajul este învechit în baricuri de stejar romanesc timp de 6
 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
 Degustare:
  Culoarea acestui vin este negru roşiatic intens.
  Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
  Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă de fructe zdrobite
 şi tanini rotunzi şi delicaţi.
  Acest vin poate fi servit de acum şi până în 2025.
 Recomandări privind servirea:
  A se servi la 17oC.
  Vă recomandăm să degustaţi acest vin alături de salam, şuncă afumată
 precum şi alte aperitive.
  Acompaniază perfect cotletul de miel în sos balsamic.
 Concentraţie alcoolică : 13% ; Zahăr rezidual: 0,2 g/ltr.; Dop: Microaglomerat
 ; Aciditate totală : 5,51 g/ltr. Ac. Tart.; Tipul vinului: Sec43,45 RON Începând cu: 40,84 RON
- 
                        
   Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.
 Acest cupaj este format din soiurile 60% Pinot Noir şi 40% Merlot.
 Culoarea acestui vin este roz-somon luminos. Acest vin dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete.. Gustul sau este unul viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
 Acest vin este proaspat si usor de baut.!
 A se servi rece la aproximativ 7˚C, alaturi de branza de capra , salate de sezon si peste la gratar.
 Tipul vinului: Sec22,00 RON
- 
                        
   AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
 PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
 Recolta si vinificatie:
 Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
 Degustare:
 Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
 Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
 Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
 Recomandari privind servirea:
 Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
 Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
 Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
 Concentratie alcoolica: 15%
 Tipul vinului: Sec77,00 RON Începând cu: 72,38 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Adus in Romania cu cateva secole in urma, Cabernet Sauvignon si-a dovedit compatibilitatea sa cu solul zonei Dragasani. Adus in Romania cu cateva secole in urma, Cabernet Sauvignon si-a dovedit compatibilitatea sa cu solul zonei Dragasani.
 10% din acest vin este învechit în baricuri de stejar timp de 7 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.
 Culoare: negru roşiatic intens.
 Buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
 A se servi la 17˚C, alături de orice tip de carne roşie.42,35 RON Începând cu: 36,57 RONStoc epuizat 
