Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Regiune: Dealu Mare - Muntenia Eliminare
  • Davino - Iacob rose 2015 - 0,75L, Alc: 14.3%

    VIN: DAVINO IACOB ROSE
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

    Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.Este un vin proaspat si echilibrat, predomina arome de fructe de padure bine coapte.
  • Mosia Tohani - ARom 2017 - 0.375L, Alc: 10%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: TAMAIOASA ROMANEASCA
    VOL. ALC.: 10,5%

    Strugurii au fost culesi manual si ulterior sortati cu grija. Macerarea a avut loc la temperatura controlatA pentru a pastra aromele primare. Fermentarea a avut loc in vase de inox la temperaturi joase și a condus catre o concentratie de alcool de cel mult 10%, de unde rezulta 160 grame de
    zaharuri reziduale.

    ASPECT: Se prezinta cu o culoare aurie, stralucitor si dens.
    MIROS: Este plin de arome, ce definesc soiul de Tamaioasa Romaneasca. Floare de portocal si struguri copti, smochine uscate, polen si duioase senzatii de miere de salcam, unde se alatura notele de Botrytis, specifice recoltărilor foarte tarzii.
    GUST: In gust este dulce si structurat, cu aliuri citrice de grepfruit. Senzatiile matasoase si calde, se aliniaza elegant pe papilele gustative, acaparand toata atentia in directia de dulceata de gutuie si struguri stafiditi. Este dulce, insa aciditatea echilibreaza senzatiile fara a lasa vinul sa devina lesios.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 12 °C care sa puna in evidenta caracterul elegant al vinului alaturi de deserturi in foietaj cu dulceturi de citrice.
  • Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14,5%

    Strugurii au fost culesi manual in ladite de 15 kg, ulterior fiind sortati cu grija. Dupa macerarea la rece a boabelor de struguri, intre cinci si opt zile, la 8°-10°C, a urmat fermentatia alcoolica la temperatura controlata intre 26°-28° C,timp de opt si zece zile. Maturare la baric de stejar de Allier timp de 12 luni, urmata de invechirea in sticla timp de un 1 an.

    ASPECT: Regele vinurilor rosii se prezinta rosu rubiniu si cernelos, ce denota densitate si consistenta.
    MIROS: Caracteristic soiului de Cabernet Sauvignon,este generos in arome de coacaze negre, cirese, afine si gemuri dulci, carora li se alatura senzatii de condimente , vanilie si lemn.
    GUST: In gust vinul este catifelat. Taninurile modelate cu atentie de timpul petrecut in baricuri, au structura solida si matasoasa ce determina un postgust gemos si prelung.
    ASOCIERE CULINARA: Partener ideal pentru preparate din carne rosie de vita, vanat, miel si branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius. Se recomanda decantarea vinului minim de o ora .
  • Mosia Tohani - Siel rosu 2016 - 0.75L, Alc: 14%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA, PINOT NOIR, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ
    VOL. ALC.: 14%

    Dupa recoltarea manuala in ladite de 15 kg a urmat selectia si sortarea boabelor de struguri. Macerarea la rece a durat intre patru si cinci zile, apoi fermentatia alcoolica s-a produs in vase de inox la temperatura controlata de 24°- 28° C, vreme de 10-15 zile. A urmat maturarea in baricuri de stejar timp de 6 luni.

    ASPECT: Rosu rubiniu inchis si cernelos, greu de strapuns de lumina.
    MIROS: Tipicitatea de Feteasca Neagra este evidenta si dominanta, semn distinctiv al soiului reprezentativ zonei.Fructe negre supracoapte, magiun si condimente dulci ce amintesc de nucsoara, incanta imediat degustatorul.
    GUST: Plin si structurat in gura, cu senzatii de fructe coapte si confiate, tipice unui vin de Tohani. Echilibrat si matasos in postgust.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate pe baza de carne de oaie, produse vanatoresti si branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius.
  • Mosia Tohani - Siel rose 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, SHIRAZ, PINOT NOIR, BUSUIOACA DE BOHOTIN
    VOL. ALC.: 13%

    Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 15kg si ulterior sortati. Macerarea a avut loc la temperatura controlata. Ulterior, fermentarea alcoolica la temperatura joasa pentru a pastra aromele primare este urmata de limpezire. Pastrare in vase de inox pentru limpezirea naturala.

    ASPECT: Rose sec si aromat, definit de stilul de “lume noua” utilizat in vinificare. Culoare vie si stralucitoare.
    MIROS: Prospetimea este caracteristica principala, unde zmeura si ciresele domina olfactul. Flori de maces si petale de trandafir.
    GUST: In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL iin zona fructelor exotice si a florilor de vara. Delicat dar proaspat si tonic, se dezvolta progresiv in gura, urmarind parca o linie bine trasata de oenolog, ce conduce degustatorul spre aromele primare ale vinului.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate usoare, din carne alba sau fructe de mare, salate cu sosuri albe sau deserturi cu fructe rosii de padure.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 6-8 °C.
  • Mosia Tohani - Siel alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: FETEASCA ALBA, SAUVIGNON BLANC, TAMAIOASA ROMANEASCA, RIESLING, FETEASCA REGALA, PINOT GRIS, CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    Strugurii sunt recoltati manual in ladite de 15kg si ulterior sortati. Macerarea a avut loc la temperatura controlata. Ulterior, fermentarea alcoolica la temperatura joasa pentru a pastra aromele primare este urmata de limpezire. Pastrare in vase de inox pentru limpezirea naturala.

    ASPECT: Galben pai intens, cu reflexii verzui.
    MIROS: Prospetimea anului se deosebeste inca din olfact, definit de senzatii de gutuie si citrice. Floralitate dominant varatica cu sensatii de soc si flori de migdal.
    GUST: In gust, aromaticitatea, plaseaza SIEL in zona fructelor exotice si a florilor de vara. Delicat si bine balansat de o aciditate prezenta si delicata. Prezinta un final lung si armonic, cerand, parca, urmatoarea inghititura.
    ASOCIERE CULINARA: Recomandat alaturi de preparate usoare, din carne alba de peste sau pui, salate cu sosuri albe sau deserturi usoare cu crema de vanilie.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 6-8 °C.
    32,73 RON
  • LacertA - Cabernet Sauvignon Reserva 2014 - 0.75L, Alc: 14.3%

    Strugurii sunt culesi manual, in ladite, fiind apoi selectati cu atentie pe masa de sortare. Are loc macerarea prefermentativa, la o temperatura de 8-100°C, 2-3 zile. Dupa terminarea fermentatiei alcoolice se face fermentarea malolactica, inoculata. Vinul este invechit 12 luni in butoaie de stejar roman, rusesc si american la prima, a doua sau a treia utilizare.


    ASPECT: Rosu intens.
    MIROS: Buchet complex de coacaze si mure.
    GUST: Taninurile bine integrate ii confera un gust moale, dar intens, cu tutun, ciocolata neagra si vanilie. Postgustul este lung cu arome care evolueaza.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 17-19°C
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit alaturi de burger, preparate din vita sau produse pe gratar.
  • Crama Ceptura - AstRom Cervi, feteasca neagra 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu-granat, intens, clar, stralucitor.
    MIROS: Aroma complexa care sugereaza mirosul de prune uscate, coacaze negre si scortisoara.
    GUST: Amplu, catifelat, rotund si cu taninuri moi, impresioneaza prin distinctie si complexitate.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se serveste in compania vanatului, a branzeturilor usor afumate, alaturi de carne rosie, in special vita.
  • Crama Ceptura - AstRom Cervi, cabernet sauvignon demisec 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu rubiniu, cu intensitate coloranta foarte mare.
    MIROS: Aroma complexa de fructe negre de padure.
    GUST: Vegetal-ierbos, rustic, usor astringent, denota eleganya si caracter.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se serveste alaturi de carne rosie, branzeturi puternic aromate si salata de legume.
  • Crama Ceptura - AstRom Cervi, sauvignon blanc demisec 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Vinurile din gama Astrum Cervi sunt vinuri de inalta calitate ce se obțin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aspectul acestor vinuri este limpede, cristalin, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei. Vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlată (D.O.C.- C.M.D.)

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Galben-pai cu reflexe verzui, stralucitoare.
    MIROS: Surprinde prin prospetime si aroma revigoranta, de citrice, bogata in accente de lime, este completata de notele fructelor exotice si de discrete nuante florale.
    GUST: Armonios, proaspat, bine evoluat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se serveste bine racit, impreuna cu preparate din peste sau fructe de mare asezonate cu verdeata proaspata.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. cabernet sauvignon demisec 2017 - 0.75 L, Alc: 14.5%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rubiniu intens cu nuante de violaceu.
    MIROS: Aroma sa dinstincta de stafida neagra dezvolta un buchet cu nuante de cedru, violete, piele si tabac.
    GUST: Gustul este viguros, picant, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se consuma alaturi de branzeturi cu mucegai, muschi de vita in sos gorgonzola sau in compania vanatului.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. Rose, rose demisec, 2018 - 0.75 L, Alc: 13%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Roz-somon, transparent, stralucitor, obtinut din soiul de struguri Merlot.
    MIROS: Vinul are o aroma de zmeura, portocale rosii si note de vanilie, care confera vinului un buchet atragator.
    GUST: Gustul este proaspat si fructat. Se remarca prin aciditate medie si final delicat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Face o pereche ideala cu preparatele din carne alba, peste, paste, salate sau aperitive.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. sauvignon blanc demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Galben-canar, cu reflexii verzui stralucitoare.
    MIROS: Se face remarcat prin corpul zvelt si finalul lung. Are aroma de tip floral, cu note de grapefruit si lamaie.
    GUST: Gustul este echilibrat, proaspat, cu accente de fructe exotice specifice soiului Sauvignon Blanc.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Face pereche ideala alaturi de peste, fructe de mare, aperitive, cascaval pane sau salate.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. feteasca regala demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 12.5%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Verde-galbui, cu reflexe pale.
    MIROS: Floral specific vitei-de-vie in momentul infloritului.
    GUST: Expresiv, proaspat si fructat.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 10 -12 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi asezonat atat mancarurilor de peste, fripturilor de pasare cat si deserturilor.
  • Crama Ceptura - Cervus Cept. Feteasca N.& Merlot demisec, 2017 - 0.75 L, Alc: 14%

    Vinurile din gama Cervus Cepturum se obțin din soiuri de vita de vie de mare productivitate, cultivate in areale specializate. Aspectul este limpede si cristalin. Culoarea si gustul sunt armonioase, bine evoluate, tipice podgoriei. Caracterul demisec si corpolenta usoara fac aceste vinuri potrivite pentru orice gust si orice ocazie. Vinurile sunt de calitate superioara cu denumire de origine controlată (DOC-CMD).

    Podgoriile Cramei Ceptura sunt situate astfel incat sa absoarba toata lumina pe care natura o are de oferit tinutului privilegiat din Dealu Mare. Viile noastre au o expunere sudica optima, iar strugurii nostri se hranesc cu toata lumina celor 14 zile in plus de soare de la 160 m altitudine.

    Poate tocmai de aceea, s-a nascut legenda cerbilor. Atrasi de caldura acestei zone, regii padurilor coboara uneori in podgoriile Cramei Ceptura: e inca un semn ca vinul nostru a fost innobilat si ca e gata sa fie savurat, odata cu toata binecuvantarea soarelui pe care o regasim, de mai bine de 10 ani, in fiecare sticla de vin Crama Ceptura.


    ASPECT: Rosu intens cu nuante rubinii.
    MIROS: Vinul are o aroma placuta, complexa si originala, ce explodeaza intr-un buchet intens de condimente, migdale, coacaze negre si prune uscate.
    GUST: Gustativ e un vin echilibrat, consistent si viguros cu note fine de mure si vanilie.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 16 -18 °С.
    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza cu fripturi din carne de porc sau miel, rata pe varza sau cu un peste mai gras.
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Grilă Listă