Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Tip dulce: Sec Eliminare
- 
                        
    BPHR - Pays D Oc Pinot Noir rouge 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare de un rosu rubiniu, stralucitor.
 MIROS: Placut si fructat, de cirese Morello si fragute, sustinut de arome de fructe negre de padure si note elegante, subtile, de condimente si lemnozitate (distinct de stejar).
 GUST: Seducator si fructat (fructe negre si rosii proaspete, accentuat de coacaze rosii si fragute), proaspat si bogat, un vin cu tanini fini, suculent, usor vanilat, cu un gust final remanent lung, ce evidentiaza rafinamentul clasic al soiului Pinot Noir.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carpaccio de vita sau tartar de manzat pregatit putin mai condimentat, carne de miel pregatita la Tajine marocan, briyani din carne de pui sau porc, sau file de carne servit cu sos de piper verde. La finalul mesei se asociaza bine cu branzaturi ce contin condimente sau care sunt iuti din cauza metodei de preparare (Pepper Jack, Leyden, branza de burduf invechita). TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)29,75 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Saxenburg - Merlot Private Collection rosu 2008 - 0.75L, Alc: 14.5%PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
 SOIUL / SOIURILE: MERLOT60,52 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
 ANUL DE RECOLTA: 2011
 REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..
 MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.
 GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.
 ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)64,35 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Cantine San Giorgio - Primitivo di Salento rosso - Strabone 2014 - 0,75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
 MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
 GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: VALLE DE CASABLANCA / CHILE
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC33,78 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Methuselah 2015 - 6L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)841,34 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.
 MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.
 GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.
 ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).
 TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)170,17 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 13%Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.44,32 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2012 - 0,75L, Alc: 13.5%Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.18,62 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2013 - 0,75L, Alc: 13%Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.21,18 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Mapu - Reserva Merlot, Chile rojo 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%VIN: MAPU RESERVA - MERLOT
 PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2013
 REGIUNE / TARA: VALLE CENTRAL / CHILE
 SOIUL / SOIURILE: MERLOT
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare atractiva de un rosu rubiniu, intens.
 MIROS: Este puternic si complex, imbinand elegant arome de fructe rosii si negre de padure, completate cu note de lemn dulce si anason.
 GUST: De o corpolenta relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat si molatec, de o aciditate bine integrata, cu accente fructate (cirese negre si fragute) si valente de ciocolata si paine prajita. Gustul final, remanent, este intens, si lasa o senzatie de prospetime.
 ASOCIERE CULINARA: Evidenta cu carne rosie, cu frigarui din carne de miel, ceafa de porc la tava, tocanita de curcan cu ciuperci Chanterelle / galbenele, biftec de vita sau ficatei trasi la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, ‘sta’ bine langa branzeturi moi si semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue) garnisite cu fructe uscate si nuci pecan.
 TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)18,94 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Double Magnum 2015 - 3L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)283,22 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Chateau D`Esclans - Whispering Angel cupaj rose Methuselah 2014 - 6L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)703,77 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Domaine du Castel - C Blanc du Castel Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
 ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
 MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
 GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,24 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Villa Raiano - Fiano di Avellino bianco 2010 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: FIANO
 VOL. ALC.: 13%
 
 VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
 ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
 MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
 GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.
 
 ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)36,22 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc miniatura 2008 - 0.375L, Alc: 12.5%Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.38,66 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                    