Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Filtru
  1. Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5% Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ANTONOPOULOS VINEYARDS
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: REGIONAL WINE OF ACHAIA / PATRAS / GRECIA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT
    VOL. ALC.: 15.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Seducator, de o culoare profunda de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: Placut si intens de lemnozitate suava, bine integrata, sustinute de nuante de ceai negru si fructe rosii si negre.

    GUST: Pregnant de fructe rosii, cirese si visine, cu o caracteristica delicata vegetala, un vin de o corpolenta medie, cu tanini moi, catifelat si matasos.

    ASOCIERE CULINARA: In asociere cu carne grasa de pastrama de rata sau rata la rotisor, sau cu carne rosie de porc sau oaie pregatita in tocanite sau la cuptor. Merge foarte bine si langa maruntaie, preparate la tigaie in ulei, unt si ceapa calita.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cel putin 20 minute inainte de servire)
    82,90 RON
  2. Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12% Chateau D`Esclans - La Poule blanche 2017 - 0.75L, Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: VERMENTINO / CHARDONNAY / SAUVIGNON BLANC / SEMILLON
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: Stralucitor, de o culoare galben pai cu reflexe aurii.

    MIROS: Fructat de piersici, grapefruit, banane si mango, delicat lemnos.

    GUST: Extrem de echilibrat, de corpolenta medie, proaspat si fructat, de caise, piersici, delicat de citrice si intens de fructe tropicale, de o aciditate medie, cu un gust final remanent lung si subtil lemnos.

    ASOCIERE CULINARA: Se potriveste perfect langa carne de pasare, pui, curcan, rata sau gasca, trasa la tigaie sau inabusite in vin alb, cu garnitura de sparanghel sau brocoli, sau preparate pe grill servite in salate; cu peste si fructe de mare pregatite ca aperitive, sau cu paste (linguine cu fructe de mare, spaghete cu scoici in sos de tomate). Langa orice tip de salata vegetariana cu crutoane sau cu rucola si parmesan.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  3. Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5% Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2017 - 0.75L , Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE ROUGE / SYRAH / MERLOT
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Acest vin este produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta. Dupa o fermentare la temperaturi scazute, 20% din vin a fost imbatranit in butoaie de stejar.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: De o culoare aproape opaca de un rosu purpura.

    MIROS: Complex, cu note de fructe salbatice de padure si condimente.

    GUST: Un mix placut de vanilie, chocolata, coacaze negre, mure, dude negre si o senzatie usor lemnoasa, de o corpolenta medie spre mare, cu o buna aciditate si un gust final prelung si condimentat.

    ASOCIERE CULINARA: Cu Penne all’Arrabbiata, pui in sos Piri Piri, Chilli cu fasole neagra, vitel Scaloppine cu ciuperci si Marsala, fasole cu ciolan in sos de tomate, Tartar de vita, Tortellini Pomodoro, snitel de porc umplut cu sunca si cascaval in crusta de parmezan si alune, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri de porcarii: jumari, sorici, carnati prajiti, mici, sangerete.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  4. Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2017- 0.75L , Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2017- 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / CINSAULT / SYRAH / VERMENTINO
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSE SEC, produs dupa cele mai moderne si riguroase metode tehnologice, ghidate de cunostintele despre vinificare, tradititional dobandite in Franta.
    “Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie pura de hedonist în minte.” Sacha Lichine - vinificator

    ASPECT: Limpede si stralucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersica.

    MIROS: Fructat, de capsuni si mure, delicat floral.

    GUST: Foarte fructat si placut, cu tanini moi, proaspat si cremos in acelasi timp, de o corpolent amedie si o aciditate echilibrata, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Un excelent aperitiv, servit inainte de masa sau langa gustari din carne alba si carne rosie fiarta sau inabusita la tigaie. Absolut superb langa un steak de tuna la tigaie, asezonat cu masline verzi, sau sandwich cu carne de crab. La finele mesei, langa un tort de morcovi, nu foarte dulce sau o portie de fructe proaspete tinute la rece cu frisca lichida fara zahar, si nu in ultimul rand cu spuma de capsuni.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    39,27 RON
  5. Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0,75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2004 - 0,75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE

    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    497,42 RON
  6. De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.

    MIROS: Placut, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.

    GUST: Puternic si placut, citric si vegetal, delicat cremos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    269,65 RON
  7. De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.

    MIROS: Placut si elegant, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.

    GUST: Puternic si echilibrat, citric si vegetal, delicat untos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si seducator.

    ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)
    157,08 RON
  8. Lamblin Fils - Volnay aoc rouge 2005 - 0.75L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Volnay aoc rouge 2005 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2005
    REGIUNE / TARA: A.O.C. VOLNAY / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De un rosu grena cu nuante de caramiziu, translucid.

    MIROS: Elegant fructat (coacaze, visine) si placut vegetal, de ciuperci, masline verzi si lemnos de cedru.

    GUST: Catifelat, fructos, de cirese negre, coacaze, prune uscate si dude rosii, imbogatit de savoarea ciupercilor de padure si de valente rafinate lemnoase, un vin de corpolenta relativ mica, sustinuta de tanini moi, cu un gust remanent pamantos si prafos.

    ASOCIERE CULINARA: Foarte reusit servit in asociere cu tocanite de carne de porc sau vita, din maruntaie de porc sau pui cu fasole sau cartofi, sau langa limba de vita in sos rosu cu masline. Este excelent in asociere cu drob de miel in aluat sau rulouri de carne cu umplutura de legume, si carne macinata in amestec cu mirodenii si verdeturi.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15 minute inainte de servire)
    120,43 RON
  9. Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15% Fattoria Selvapiana - Chianti Rufina Riserva Bucerchiale 2009 - 0.75L, Alc: 15%
    Vin roşu aprins, pur, cu arome florale, căpşuni şi cireşe roşii, o atingere de citrice coapte, tutun şi condimente dulci. Oferă o rară combinaţie a eleganţei şi puterii mulţumită acidităţii mature şi a taninilor dulci.
    124,36 RON
  10. Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5% Montes Alpha - Merlot Chile rojo 2010 - 0,75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2010

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COLCHAGUA VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Montes reprezintă 30 de ani de aventură în lumea vinului chilian. Era anul 1987 când doi afaceriști cu experiență, Aurelio Montes și Douglas Murray, au început să își transforme visul în realitate: producția de vinuri la o calitate superioară celor obținute în Chile, la acea vreme. La proiectul lor au contribuit încă doi partneri, care i-au ajutat să creeze un vin exportat în peste 100 de țări, recunoscut pentru calitatea permanentă și extraordinară.

     

    Mai mult de atât, vinuri produse sub eticheta Montes au reușit să pună Chile în topul celor mai bune state producătoare de vin – cei patru afaceriști au început cu un vin din soiul Cabernet Sauvignon, deschizător de drumuri pentru prețioasele vinuri din soiurile Chardonnay, Merlot și Syrah.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchetul acestui vin dezvăluie nuanțele fructelor roșii, inclusiv cireșe, urmate de parfumul boabelor de piper, tutun și pâine prăjită.

     

    GUST: Cele 12 luni de maturare în butoi oferă aroma evidentă de tanini din stejar francez, care reușesc să se împace uimitor de bine cu fructele de pădure, aflate la baza structurii aromatice a acestui Merlot din Chile.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Meniuri consistente din carne de vită, vițel și oaie.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 19°C (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 de min. înainte de servire).

     

    78,54 RON
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă