Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
ANUL DE RECOLTA: 2007
REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.
MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.
GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.
ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).
TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)170,17 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2007
REGIUNE / TARA: 1ER CRU LE PETIT VOUGEOT / A.O.C. VOUGEOT / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de rosu violaceu, intens si aproape opac.
MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii ( Morello, coacaze negre si rosii), completat de valente lemnoase si de catina.
GUST: Placut si carnos, robust pt. un Pinot Noir, intens fructat, in special de coacaze rosii si afine, cu o caracteristica lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, cu tanini moi si un gust remanent de lemn dulce.
ASOCIERE CULINARA: Parca creat special pt. preparate elaborate din carne rosie sau de pasare, preparate la cuptor la foc mic cu ierburi aromate, condimente si legume, sau la rotisor, stropite cu vin rosu. Perfect langa miel, rata, curcan, iepure si fazan. La finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Bel Paese, Dana Blue, Gorgonzola) cu fructe uscate, stafide rosii, cu crackers si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)261,80 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: MONTES / KAIKEN
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: MENDOZA / ARGENTINA
SOIUL / SOIURILE: 100% MALBEC
VOL. ALC.: 15%
VIN ROSU SEC de mare valoare, cu un potential de invechire de peste 15 ani. Este creat din struguri din vita veche de peste 80 de ani din podgoria Vistalba cu productie totala de doar 2000 de lazi (6 x 750 ml). Strugurii sunt culesi manual in containere de 15 kg, sortati pe criterii de calitate, inca odata inainte de inceperea procesului de vinificatie. Vinul este imbatranit in 100% butoaie noi frantuzesti, timp de 18 luni. A “suferit” doar o filtrare delicata inainte de imbuteliere.
ASPECT: Culoare intensa, opaca, purpurie.
MIROS: Note distincte de mineralitate combinate cu arome complexe de fructe rosii, cele de coacaze negre fiind extrem de puternice. Imbatranirea la butoaie de stejar frantuzesc timp de 18 luni, aduce o nota de cedru, fum si de cacao, eleganta si bine integrata.
GUST: Vinul este foarte intens si puternic, extrem de bine structurat. Alcoolul este elegant integrat si in armonie cu aciditatea, astfel incat perceptia pe paletin este foarte catifelata. Gustul remanent, receptionat de papilele gustative de pe limba, este prelung si foarte complex.
ASOCIERE CULINARA: Fiind un vin extrem de intens, se recomanda langa orice tip de carne de vanat mare, sau tocane din carne rosie cu sosuri grele de branzeturi maturate, din vin rosu, pe baza de trufe sau sosuri vanatoresti, preparate la cuptor bogat condimentate dar nu iuti. Este un “mariaj” perfect langa branzeturi foarte intense si complex aromatem, maturate, moi si semimoi.
TEMP. DE SERVIRE: 20 - 22º C (Recomandat a fi decantat cu cel putin 30 de minute inainte de servire; potential de imbatranire la sticla de peste 15 ani)134,11 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2010
REGIUNE / TARA: 1ER CRU VAILLON / A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Luminos de o buna limpiditate, de o culoare surprinzatoare de un galben pal cu note aurii.
MIROS: Complex si proaspat, puternic fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note elegante lemnoase.
GUST: Proaspăt, rotund şi bine echilibrat, susţinut de arome persistente fructate, de ananas, banane, mere si pere galbene, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate scazuta, de un gust remanent lung, mineral si placut de fructe citrice.
ASOCIERE CULINARA: Se serveste cu carne de pui, peste gras sau piept de curcan pregatita pe grill sau pe gratar, pe un pat de legume de sezon in salate antreu cu sosuri usoare de iaurt sau smantana degresata. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie cu paste (Fusilli, Penne, Spaghetti) si parmezan. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (Manchego, Cheddar, Abbaye de Belloc) cu fructe proaspete, caise, piersici si arahide crude.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)82,37 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
ANUL DE RECOLTA: 2007
REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 76% CABERNET SAUVIGNON / 13% MERLOT / 11% CABERNET FRANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ROSU SEC. Este un excelent exemplu al terroir-ului de la Chateau Mouton Rothschild, la preturi mult mai accesibile decat Premier Cru Classe-ul. Iese in piata in 1993, ca a doua eticheta a Chateau Mouton Rothschild, vinificat dupa aceleasi standarde dar selectat din vita de vie tanara.
ASPECT: Culoare este de un rosu inchis cu accente de purpura.
MIROS: Intens, placut, de fructe rosii si negre de padure, rascoapte, in special de coacaze negre, acompaniate de note florale de violete.
GUST: Bogat si vioi, proaspat, cu o oarecare robustete sustinuta de corpolenta (densitatea vinului din pahar) destul de ridicata, extrem de fructat, cu o eleganta lemnoasa si condimentata demna de taninii bine integrati si structura generala extrem de rafinata. Are un gust remanent (ceea ce ramane pe limba dupa inghitire) extrem de lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elaborate, rafinate, din carne rosie (vanat mic, manzat, purcel de lapte) pregatite rasol, pe grill, rotisor sau gratar, cu sosuri brune, de fructe rosii sau reductii de vin, acompaniate de sote-uri de legume (ciuperci de padure, vinete, cartofi noi, ardei grasi rosii si kapia, brocoli) bogat condimentate cu ierburi.
TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantare cu cel putin 25 minute inainte de servire )693,77 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2009
REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)352,12 RONStoc epuizat
-
VIN: CHÂTEAU D’ESCLANS
PRODUCĂTOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
REGIUNE / ŢARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / SYRAH / MOURVEDRE / CINSAULT
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, ce a reuşit să obţină 90 de puncte în Wine Enthusiast, 17/20 de la Jancis Robinson, 18.5/20 de la Matthew Jukes şi 17/20 de la Steven Spurrier.
Născut în Bordeaux, Sacha Lichine şi-a început cariera în tinereţe la Château Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la vârsta de 27 de ani. Momentul de răscruce în cariera-i de vinificator a fost în 2006 când a achiziţionat Château D’Esclans, punând astfel umărul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: De o culoare rose pal, somonat, clasică pentru rose-urile din sudul Franţei.
MIROS: Îmbietor de fructe roşii în special de căpşuni sălbatice.
GUST: Îmbătrânit în butoaie de stejar şi “suferind” un proces delicat de batonnage, vinul prezintă o mare complexitate şi o foarte bună structură şi corpolenţă. Aromele puternice şi intense de fructe roşii completate de o rafinată mineralitate se păstrează mult pe paletin, gustul final remanent fiind bogat şi extrem de lung.
ASOCIERE CULINARĂ: Poate fi consumat şi savurat ca un excelent aperitiv, dar şi în asociere cu mâncăruri tradiţionale din sudul Franţei, pe bază de fructe de mare şi peşte, bogat înmiresmate în ierburi de Provence. Înobilează salatele uşoare de vară din legume proaspete cu roşii uscate şi brânzeturi cremoase (St. Andre, Franţa sau Cream Cheese, S.U.A), şi salatele şi tartinele de fructe fără frişcă sau sosuri dulci.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomandă decantarea)1.190,00 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
ANUL DE RECOLTA: 2012
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER / GRENACHE BLANC / CLAIRETTE
VOL. ALC.: 14%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii.
MIROS: Imbietor, intens vegetal, de brocoli si ardei gras verde, fructat, distinct de o caracteristica de citrice, distinct de fructul pasiunii si o aroma subtila de nucsoara.
GUST: Molatec si untos, de o acididate medie, un vin placut cu note vegetale si fructate (mere golden, ananas)completate de o nuanta de mineralitate.
ASOCIERE CULINARA: Un adevarat 'prieten' pentru pentru rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume, terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, muschiulet de porc in vin alb cu fenicul si rozmarin, ratatouille si platouri de branzeturi tari si semitari. Perfect langa paste cu sos alb si Champignon.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)9,52 RONStoc epuizat
-
PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
ANUL DE RECOLTA: 2016
REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)229,08 RONStoc epuizat
-
Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.54,98 RONStoc epuizat