Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Tip dulce: Sec Eliminare
-
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ALB SEC
Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893. Vinaria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Barounului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.
ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisa, cu uşoară tentă aurie în paharul classic, pentru vin.
MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.
GUST: Gustul ne dezvăluie supriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămai iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.
TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe /salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.100,79 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Baron Briare Sauvignon este, alături de vinurile produse sub eticheta Marc Bredif unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri franţuzeşti ale casei de Ladoucette. Sub conducerea tânărului baron Patrick, care a preluat afacerea la 21 de ani, in 1972, vinaria franceză produce în continuare excepţionalul vin de Sauvignon Blanc din culturile viţă aflate la altitudine de peste 1400 de metri, pe dealurile din Valea Loarei.
ASPECT: Vin din soi de strugure alb, de culoare verde pal.
MIROS: Baron Briare degajă mirosul tipic al unui vin obţinut din soi de producţie, aşa cum este Sauvignon Blanc. Elementele definitorii sunt notele de agrişă verde, piper verde, ierburi aromatice şi flori de soc.
GUST: Acest vin străluceşte prin prospeţime debordantă, aciditate potrivită şi revigorantă ce se menţine ca o personalitate cu voinţă de fier pe toată durata degustării.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Un vin proaspăt recomandat alături de carne pui şi viţel, cu sosuri cremoase, cu garnitură de legume sau meniuri cu paste, legume de primăvară, gătite cu unt. Se serveşte şi alături de somon la grătar, somon tras la tigaie, scoici şi peşte afumat (păstrăv).78,54 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2018
REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Unul dintre cei mai vechi producatori de vinuri din Franța, reprezentată încă din secolul 18 de familiile Comte Lafond si Ladoucette au lansat in 2006, vinul de Sauvignon Blanc, numit cu inspiraţie Les Deux Tours (Cele doua turnuri). Vinul provine din culturile aflate în Valea Loarei, numită şi “Valea Regilor“, de-a lungul râului Loire.
ASPECT: Vin de culoare verde pal, limpede şi aşezat, datorită soiului de Sauvignon Blanc şi procesului tradiţional de vinificaţie şi maturare.
MIROS: Un vin popular, graţie soiului parfumat, pulpei din fructe albe şi nuanţelor de anason, care se ridică subtil la suprafaţa licorii.
GUST: Degustarea începe cu paleta fructată fructată pentru a continua sublim cu gustul sec al unui Sauvignon Blanc. Această experienţă intensă, puţin influenţată de tanini, se păstrează până la ultima experienţa cu o vivacitate suprinzătoare, până la ultima picătură.
TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de carne de pui sau carne de vită în special dacă este însoțit de un sos cremos sau de legume de primăvară, cum ar fi sparanghelul și mazărea. De asemenea, acest Sauvignon Blanc este recomandat şi cu feluri de peşte, cu legume de primăvară și sosuri cu unt.89,01 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: RIESLING
VOL. ALC.: 12.5 %
VIN ALB SEC
Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri: faimosul Riesling, crescut in cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.
ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradiţion oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.
MIROS: Datorita climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice si piersică, ca o pereche elegantă şi proaspătă ce oferă un exemplu de stabilitate şi prospeţime.
GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanin.
TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria alsaciană.82,47 RON -
ANUL DE RECOLTĂ: 2017
REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANȚA
SOIUL / SOIURILE: Sauvignon
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC
Domaine du Nozay deține câteva particularităti, oferite pământul în care se află culturile de struguri. Podgoria de pe care se culeg strugurii de Sauvignon are un sol bogat, pe care s-au aflat cu mult timp în urmă ape bogate în faună și floră marină.
ASPECT: Vinul are un aspect galben-verzui oferit de mustul liniștit obținut din presarea mecanică, realizată fără trepidații care să scuture licoarea și pulpa strugurilor.
MIROS: Un parfum natural alcătuit din note citrice, dure și uniforme, înconjurate de notele soiului de Sauvignon împreunat cu fructe exotice.
GUST: Arome elegante și discrete: grapefruit roz, litchi, lămâie, dar mai ales piersică galbenă.
TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, cu brânză de capră din regiunea Chavignol, alături de stridii, legume crude, ficat de vițel, pui cu fenicul, tapas sau o tartă subțire à la provençale.130,90 RON -
Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.
ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.
MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).
GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.148,75 RON -
Familia Bourgeois se află la cea de-a zecea generație de suflete pasionate și dedicate producției de vinuri unice din soiurile Sauvignon Blanc și Pinot Noir. Cele două vinuri care aduc faimă și mândrie în micul sâtuc Chavignol, sunt obținute din zonele Sancerre și Pouilly-Fumé, aflate în regiunea viticolă din Valea Loarei. Aici se lucrează la un mozaic format din multe parcele cu viță de vie, însă fiecare parcelă este delimitată și lucrată cu respect față de caracteristicile sale, oferite de solul îmbogățit încă din era Kimmerigdian (Jurassic).
ASPECT: Un vin plăcut cu nuanță galben-auriu.
MIROS: Les Baronnes împărtășește o mireasmă delicată din pulpă de fructe albe și citrice, urmată de buchetul specific acestui soi.
GUST: După miros, gustul reiterează prestanța unui vin unic, cu ajutorul fructelor exotice (grapefruit, pepene, mango, litchi), și a mineralelor din pământul argilo-calcaros, care aduc acel finish prelungit.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Un Sauvignon Blanc ce poate fi servit sec, cu eperitive din faimoasa brânză de capră produsă în Chavignol, rulou de biban garnisit cu amestec de condimente și ierburi indiene (curry), pește și scoici cu mango.119,00 RON -
Chassagne-Montrachet este un nume de referință în industria producătorilor de vin francez. Vița de Chardonnay din care se obține acest vin se află la sud de Puligny-Montrachet, în zona Côte de Beaune a regiunii viticole Burgundia. Ciorchinii de Chardonnay sunt recoltați de pe parcelele cu cea mai mare expunere la soare, unde boabele au ajuns la maturitate deplină și sunt coapte la nivelul optim, prevăzut în procesul de vinificare.
ASPECT: Soarele Burgundiei și grija oferită în etapele tradiționale de vinificare, respectate de Louis Latour oferă acestui vin un frumos auriu pal, pus în evidență ușor de sticla originală a producătorului.
MIROS: Un Chardonnay francez este întotdeauna sofisticat, mulțumită notelor florale, așezate cuminte într- un buchet în care vom găsi și note de miere obținută din flori de acacia.
GUST: Vinul este sofisticat dar și îndrăzneț atunci când bolta palatină întâlnește gustul puternic de fructe tropicale, ce par să aibă voința de a rămâne în post gust, mult timp după trecerea licorii.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Este potrivit pentru brânzeturile de capră, pește și alte delicatese din ape sărate (scoici).351,05 RON -
Banfi a luat naștere în 1978 la inițiativa fraților italieni americani John și Harry Mariani. La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte. Domeniul Banfi este situat la confluența râurilor Orcia și Ombrone, în partea de sud a orașului Montalcino, pe 2873 de hectare, unde soiurile Sangiovese și Moscadello împart terenul cu plantațiile de maslini, grâu, pruni, trufe și zonă impădurită.
ASPECT: Soiul de struguri Sangiovese oferă acestui vin un ton de roșu puternic, granat, cu reflexii purpurii.
MIROS: Brunello di Montalcino are un parfum seducător de condimente, fructe de pădure și vegetale, ce inspiră o călătorie de inițiere în tainele vinului italian.
GUST: În ceea ce privește gustul acestui vin, la o degustare în tihnă ni se dezvăluie detaliile din spatele parfumului. Licoarea este fructată mulțumită smochinelor, murelor, nucilor prăjite și cireșelor negre, îmbrățișate armonios cu vanilie, coriandru, nucșoară și lemn dulce.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Un vin roșu și robust de pe plaiurile italiene este potrivit alături de preparate cu vânat / carne roșie și brânzeturi maturate.201,11 RON Începând cu: 189,04 RON -
Culturile de viță de vie din Montalcino sunt rezultatul a peste zece ani de cercetare în scopul obținerii unor culturi stabile din soiul Sangiovese pentru Brunello di Montalcino. Fermentația alcoolică are loc la temperatură controlată (27-29°C), în rezervoare hybrid construite din oțel inoxidabil și lemn. Aproximativ 70% din vin este maturat timp de doi ani în butoaie franțuzești de tip barrique, confecționate din stejar, conform cerințelor Banfi. Restul de 30% din vin este maturat în butoaie din stejar, venite din Slavonia (Croația). Înainte de a ne bucura de vinul italian, licoarea mai este lăsată la maturat, în sticlă, alte 12 luni.
ASPECT: Asemenea fratelui său de Sangiovese, Brunello di Montalcino - Poggio alle Mura, este un vin roșu, impresionant prin opacitate și textură uniformă, după o scurtă aerare.
MIROS: Maeștrii vinăriei Montalcino au ales un buchet atipic pentru această generație. Cu efort considerabil, maturarea a lăsat în fiecare sticlă, un exercițiu al imaginației, ce ne poartă în locul de naștere al vinului, odată cu mireasma fructelor alese cu inspirație.
GUST: Gustul ne dezvăluie misterul pornit de parfumul bogat: fructe (cireșe negre, mure confiate), condimente, tutun și ierburi la grătar. Aciditatea este potrivită cât să asigure o evoluție liniștită a vinului atunci când doriți să vă bucurați de el și cu altă ocazie.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18 ºC.
ASOCIERE CULINARA: Un vin complex cere o masă complexă și bogată. Vinul Sangiovese si aromele sale se potrivesc ușor cu carnea roșie, care de vânat (porc mistreț) și brânză de capră.291,55 RON Începând cu: 274,06 RON