Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 17
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  1. Villa Raiano - Fiano di Avellino bianco 2010 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Fiano di Avellino bianco 2010 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: FIANO
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
    ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
    MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
    GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    36,22 RON
  2. Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12% Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)
    24,94 RON
  3. Mapu - Cabernet Sauvignon & Carmenere rojo 2015 - 0.75L, Alc: 13% Mapu - Cabernet Sauvignon & Carmenere rojo 2015 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2015
    REGIUNE / TARA: VALLE DEL MAIPO / CHILE
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON / CARMENERE
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC. In dialectul indigenilor Mapuche, numele de Mapu inseamna “pamant”. In credinta lor, poporul Mapuche, sunt “copii pamantului”.
    Asocierea unui soi tipic din Bordeaux, Franta (unde Baron Philippe Rothschild produce din aceleasi soi, unul din cele mai renumite vinuri pe plan international: Mouton Rothschild) si Carmenere, un soi extrem de bine adaptat in Chile, unde din acest soi se fac vinuri extrem de apreciate, nu este intamplatoare. Mapu, este un vin din Lumea Noua, produs dupa criteriile si standardele Lumii Vechi.

    ASPECT: De culoare de rosu purpura, opac si intens.

    MIROS: Intens fructat, de coacaze si afine, dude negre, visine, cirese amare completat de valente lemnoase de stejar si vanilie.

    GUST: Fructat si sprintar, de o corpolenta medie si aciditate vivace, cu un buchet de fructe negre si rosii, imbogatit de accente de lemn de stejar, vanilie si paine prajita. Are un gust final, o remanenta placuta si delicat taninoasa. Este un vin tanar cu un potential de imbatranire la sticla de circa 3-5 ani.

    ASOCIERE CULINARA: Langa tocanite de carne rosie (miel, oaie, vitel, porc, vanat mic si mediu), gatite la foc mic cu legume si mirodenii: gulash fel principal, beef stew, paprikas de pui si porc. Se poate servii langa pizza cu carne de porc sau vita, prosciutto crudo, salam picant (Calabrese) sau branzeturi (Quatro Formaggi).

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, cu 20 min. inainte de servire)
    15,03 RON
  4. Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.

    ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.

    MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .

    GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)
    26,12 RON
  5. Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13% Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13%
    CHIVITE – COLLECION 125 - BLANCO
    PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%
    Chivite Coleccion 125, este o gama lansata in 1985 la comemorarea primului export de vin, realizat inca din 1860; gama reflecta calitatile unice ale solului din care provine acest vin, cat si identitatea fiecarui an de productie individual. Cantitatea este limitata, si se acorda un tratament meticulos pe durata intregului proces de productie, atat vitei de vie cat si strugurilor.
    VIN ALB SEC maturat pe drojdii, in barrique din stejar frantuzesc, timp de 10 luni si jumatate.

    ASPECT: Are o culoare de un galben pal cu note verzui..
    MIROS: Intens si complex, puternic afumat, completat cu arome de coaja de paine proaspata, alune de padure, zest de bergamota si menta .
    GUST: De o impresie initiala onctuoasa, eleganta si catifelata, gustul seduce prin prospetime, complexitate si o senzatie remanenta persistenta, cu accente de verbena.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate din carne de peste, asezonate cu sosuri albe si ierburi aromate, pregatite la cuptor in crusta de alune si fistic. Este un bun ‚prieten’ al preparatelor vegetariene sau vegan, pe baza de ananas sau avocada, si nu in ultimul rand, servit in asociere cu raclette din branzeturi tari si semitari.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea).
    119,19 RON
  6. Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15% Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2013- 0.75L, Alc: 15%
    Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului.

    ASPECT: Rosu rubiniu intens.
    MIROS: Fructele rosii coapte ca ciresele, inunda simturile fiind urmate de cele de ciocolata si lemn dulce lasand condimentele sa isi faca simtita prezenta ulterior.
    GUST: Imbinarea de arome de condimente provenite de la butoaie si fructe rosii ofera finete si eleganta vinului lasand ca in post gustul lung si delicat sa se regaseasca aromele de condimente.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit cu carne rosie la gratar cu sosuri usor condimentate sau branzeturi maturate.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20°C
    276,20 RON
  7. Tenuta Valleselle - Arnasi Pinot Grigio igt bianco 2017 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Valleselle - Arnasi Pinot Grigio igt bianco 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    In 1960 a fost infiintata crama Tinazzi condusa atunci de catre Eugenio Tinazzi, care, prin devotamentul si pasiunea sa pentru vinuri a adus pe piata vinuri de calitate superioara. In prezent, Giorgio si Francesca Tinazzi, se afla la conducere pastrand traditia familiei de a produce vinuri recunoscute si vandute in peste 30 de tari.


    ASPECT: Galben pai cu usoare inflexiuni verzui.
    MIROS: Cu o prospetime atragatoare, impresioneaza impatimitorii Pinot Grigio-ului cu notele de fructe exotice si notele florale.
    GUST: Cu o aciditate medie, aromele citrice se regasesc inca de la inceput, fiind urmate de minunatele arome de pere, lasand ca in post gust sa se regaseasca arome florale.
    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit alaturi de paste cu fructe de mare, peste sau salata cu ton.
    78,54 RON
  8. Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 2017 - 0.75L , Alc: 12% Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 2017 - 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2017
    REGIUNE / TARA: A.O.C. BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC.

    ASPECT: Are o culoare de un galben auriu deschis, cu note delicate de verzui.
    MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, placut fructat (mere verzi si citrice) cu usoare accente de fum.
    GUST: Seducator, proaspat si placut, este usor fructat si intens floral, si de un gust remanent persistent si citric; un vin lejer si racoritor.

    ASOCIERE CULINARA: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv (un vin de ‘cursa lunga’), in amestec cu un lichior de coacaze negre dupa reteta clasicului Kir, sau langa aperitive si antreuri din fructe de mare si peste (pregatite dupa retete de Zahana sau Pescarie) si asezonate cu mamaliguta, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu branzeturi tari, garnisite cu mere uscate si struguri proaspeti.

    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)
    60,21 RON
Pagina:
  1. 17
  2. 18
  3. 19
  4. 20
  5. 21
Grilă Listă