Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Culoare: Vin alb Eliminare
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2003
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHEVALIER MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor, de o culoare imbietoare de un galben auriu.
 MIROS: Elegant, complex, intens fructat de fructe exotice si intens floral, de soc si iasomie.
 GUST: Rafinat, fructos de pere, ananas, banane, pepene galben si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, placut si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Poate fi un excelent aperitiv, sau langa salate exotice usoare de vara, cu fructe, cu file de peste (somon, biban de mare) si fructe de mare, cu raci fierti, midii sau vongole in vina alb, servite simplu sau trase la tigaie cu tagliatelle.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)1.989,68 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
 MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
 GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
 ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)32,13 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT VERAN / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o culoare seducatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex elegant si proaspat, placut fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de lemnozitate si vegetale.
 GUST: Proaspăt, bine echilibrat, expresiv şi fructuos cu note de pepene galben, pere şi piersici, ce se amestecă cu notele untoase şi minerale. Gustul este fin şi suplu, catifelat si de o corpolenta mare. Finalul are o prospeţime încântătoare cu o remanenta de nuca.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carne alba, de pui, de peste gras sau piept de curcan pregatita pe la cuptor in hartie de gatit sau in folie, cu legume si citrice. Este excelent langa fructe de mare trase la tigaie cu risotto, sau paella de fructe de mare. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (grana Padano, Cheddar, Monterey Jack) cu fructe proaspete, struguri, pere galbene si migdale.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)16,66 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: 1ER CRU VAILLON / A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Luminos de o buna limpiditate, de o culoare surprinzatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex si proaspat, puternic fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note elegante lemnoase.
 GUST: Proaspăt, rotund şi bine echilibrat, susţinut de arome persistente fructate, de ananas, banane, mere si pere galbene, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate scazuta, de un gust remanent lung, mineral si placut de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se serveste cu carne de pui, peste gras sau piept de curcan pregatita pe grill sau pe gratar, pe un pat de legume de sezon in salate antreu cu sosuri usoare de iaurt sau smantana degresata. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie cu paste (Fusilli, Penne, Spaghetti) si parmezan. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (Manchego, Cheddar, Abbaye de Belloc) cu fructe proaspete, caise, piersici si arahide crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)82,37 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2009
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)352,12 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER / GRENACHE BLANC / CLAIRETTE
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii.
 MIROS: Imbietor, intens vegetal, de brocoli si ardei gras verde, fructat, distinct de o caracteristica de citrice, distinct de fructul pasiunii si o aroma subtila de nucsoara.
 GUST: Molatec si untos, de o acididate medie, un vin placut cu note vegetale si fructate (mere golden, ananas)completate de o nuanta de mineralitate.
 ASOCIERE CULINARA: Un adevarat 'prieten' pentru pentru rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume, terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, muschiulet de porc in vin alb cu fenicul si rozmarin, ratatouille si platouri de branzeturi tari si semitari. Perfect langa paste cu sos alb si Champignon.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)9,52 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.54,98 RON Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.54,98 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CORTESE
 VOL. ALC.:12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.
 MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.
 GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)29,33 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)294,53 RONStoc epuizat 
 
                     
                                    