Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Regnard - Chablis, Grand Regnard, blanc Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)412,33 RON -
Regnard - Chablis, Grand Regnard, blanc Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2018
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor. de o buna limpiditate, de o culoare placuta de un galben pai cu reflexii aurii.
MIROS: Foarte complex, puternic fructat, arom de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de nuci.
GUST: Elegant, proaspăt, rotund şi bine structurat, susţinut de arome deosebit de persistente fructate, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate mica, de un gust remanent lung, mineral si placut de citrice.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din carne de peste crud (Carpaccio de peste spada, Tartar de somon) sau la grill, servit cu polenta, legume sote sau salata proaspata. Langa homar cu ristotto de legume, sushi sau sashimi din peste gras, si la finalul mesei cu branzeturi rafinate, maturate, tari si semitari (Provolone, Pecorino Romano, Gouda) servite cu nici si mere, pere si caise uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)431,97 RON -
Regnard - Pouilly Fuisse Clos du Pavillon, blanc Magnum 2007 - 1.5L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
ANUL DE RECOLTA: 2007
REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUISSE / BOURGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Luminos, de o culoare placuta de un galben auriu intens.
MIROS: Complex, puternic fructat, accente de fructe exotice si arome florale, de soc si iasomie, completate de valente de nuca.
GUST: Elegant, fructat, de mere golden supracoapte, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue) si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, mineral si placut de caise si piersica.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate fel principal, salate usoare de vara, cu fructe, cu file de peste gras si fructe de mare, cu crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn firbinte, sau cu preparate tip cherhana, peste (biban de mare, salau, lin, guvizi) pe grill cu mamaliguta. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Emmental, Jarlsberg, Pepper Jack) cu nuci pecan, struguri albi proaspeti si mere.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)209,93 RON -
De Ladoucette - Comte Lafond Sancerre blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.
MIROS: Placut, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.
GUST: Puternic si placut, citric si vegetal, delicat cremos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)269,65 RON -
De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORIE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral..
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)59,50 RON -
De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee Blanc Sancerre Magnum2014- 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.
MIROS: Placut, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.
GUST: Puternic si placut, citric si vegetal, delicat cremos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)225,93 RON -
De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc Magnum 2012 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
ANUL DE RECOLTA: 2012
REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)32,13 RONStoc epuizat
-
Domaine du Castel - C Blanc du Castel Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 13%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
ANUL DE RECOLTA: 2008
REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 13%
VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,24 RONStoc epuizat
-
Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 12.5%
PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BORGOGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
VOL. ALC.: 12.5%
VIN ALB SEC.
ASPECT: Stralucitor si limpede, de un galben intens auriu.
MIROS: Puternic, de arome delicate minerale si foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas) si lemnozitate si nuca de cocos.
GUST: Suplu, de o corpolenta medie, onctuos, de o aciditate scazuta. Gustativ, are o paleta puternic fructata, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise si piersici, sustinute de subtile valente de vanilie, nuca, alune, si note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Langa preparate lejere din sezonul de vara, salate fel principal din mix de legume (castraveti, dovlecei, ceapa verde, salata, varza creata, fenicul, conopida cruda, porumb fiert) pe baza de carne de pui pe gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan si preparate lacto-vegetariene, cu branzeturi usoare (branza dulce de vaca, urda, telemea nesarata), imbogatite cu nuca, alune, crutoane sau seminte crude de floarea soarelui si masline verzi.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea intr-un recipient tip decantor, model rata / duck. Este mai bine apreciat, servit in pahare mari de vin rosu, tip Bourgogne)305,00 RONStoc epuizat