Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
    Saxenburg - Chardonnay Private Collection blanc 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY60,52 RON
- 
                        
    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC (Khoser for Passover)
 ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.
 MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.
 GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)380,80 RON
- 
                        
    Gitana - Autograf - Chardonnay 2016 - 0.75 L, Alc: 13.5%GITANA WINERY - AUTOGRAF CHARDONNAY
 REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
 SOIUL: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 Se respectă tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentaţii alcoolice supravegheate la o temperatură controlată de 12-14°C. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar provenite din Krasnodar timp de 4 luni cu ajutorul tehnicii de batonage.
 Note de degustare:
 - Vinul are o culoare galben pai.
 - Aromele intense de caise bine coapte, pepene și grapefruit se completează cu cele dulci de miere .
 - Un gust proaspăt, elegant dar corpolent, cu arome de flori de salcâm şi tei, alune de pădure şi ananas.
 Recomandări culinare: Se poate asocia cu puiul sau pestele la gratar, cu fructele de mare sau branzeturile.
 Temperatura / recomandare de consum: 8-10° C41,89 RON
- 
                        
    Tenuta Rapitala - Grand Cru Chardonnay bianco 2016 - 0.75L, Alc: 14%PRODUCATOR / PODGORIE: TENUTA RAPITALA
 ANUL DE RECOLTA: 2016
 REGIUNE / TARA: I.G.T. SICILIA, ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ALB SEC produs din struguri culesi din parcele selectionate, situate la 450m deasupra marii, maturat pe drojdii timp de 10 luni in butoaie de stejar frantuzesti (barrique). Produsul astfel obtinut, un Grand Cru, este vinul simbol al Tenuta Rapitala, podgorie detinuta de Contele Hugues Bernard de la Gatinais.
 ASPECT: De culoare intensa de un auriu profund.
 MIROS: Intens si fructat, clasic si caracteristic pt. soiul Chardonnay, completat de note lemnoase elegante.
 GUST: Onctuos pe paletin, bogat in arome rafinate, fructate si lemnoase (mere golden, ananas, banane, cedru, stejar, pin), si de un gust remanent prelung si seducator.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate din fructe de mare (homar, jumbo tiger shrimp) sau peste gras, pregatit in abur si garnisit cu legume trase la tigaie in unt. Un bun prieten al pastelor servite cu sos alb, al pestelui afumat sau al carnii de pui de ferma crescut liber, gatita la tigaie cu cartofi si rozmarin.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomandă aerarea cu circa 15-20 min. inainte de consum)183,26 RON
- 
                        
    Purcari - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%Fondat in 1827 Chateau Purcari reprezinta unul dintre cele mai valoroase si renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curtile Regale din Europa de peste 150 de ani. Prima sa medalie de Aur a fost acordata in 1878 la Expozitia Mondiala de la Paris, cand expertii francezi au fost profund impresionati de aroma bogata si culoarea intensa a lui Negru de Purcari, care a depasit chiar vinurile Bordeaux. De-a lungul timpului, vinurile Purcari au castigat peste 300 de medalii si distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale ca Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge International du Vin, precum si recunoasterea Casei Regale a Marii Britanii.
 Chardonnay de Purcari va ramane pentru totdeauna regele vinurilor albe: superb, distins si intens.
 ASPECT: Auriu deschis, cu nuante de chihlimbar.
 MIROS: Note intense de fructe exotice, invaluite in accente florale.
 GUST: Plin, opulent, este complex, cu note de migdala si vanilie, fiind urmat de un postgust prelung, dominat armonios de nuante de maturare.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 °C.
 ASOCIERE CULINARA: Vinul se potriveste foarte bine alaturi de alaturi de branzeturi proaspete, ca aperitiv sau alaturi de salate de crudităţi sau preparate pe baza de carne de peste.34,03 RON Începând cu: 31,99 RON
- 
                        
    Regnard - Petit Chablis 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Petit Chablis este unul dintre cele şapte vinuri albe din soiul Chardonnay, plantat de peste 25 de ani în zona desemnată Chablis, localizată în regiunea Burgundia, din Estul Franţei. Vinificarea pentru sortimentele din soi alb se realizează prin fermentaţie alcoolică şi malolactică în rezervoare din oţel inoxidabil, pentru a reduce aciditatea şi a oferi complexitate organoleptică.
 ASPECT: Petit Chablis este, asemenea fraţilor săi, un vin de culoare galben pai, clar şi intens.
 MIROS: Un vin intens şi aromatic ce necesită o atenţie şi relaxare pentru a-şi dezvălui notele de fruct exotic şi piatră albă, extrase din straturile de sol îmbogăţite de erele geologice îndepărtate.
 GUST: Gust uleios şi fructat, ce oferă prospeţime şi savoare. Fructele prezente în miros reapar, împreunate cu fructe citrice şi atingeri de mentă proaspătă. Sfârşitul experienţei ne reaminteşte că suntem în prezenţa unii vin sec cu post gust ce se menţine mult timp după ce licoarea a părăsit papilele gustative.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay ce merită păstrat pentru meniuri cu peşte, fructe de mare, creveţi, calamar la grătar, caracatiță, sepie, scoici la grătar şi plăcinte din bucătaria franceză, cu carne de peşte şi diferite amestecuri pescăreşti.117,81 RON
- 
                        
    Louis Latour - Chablis 1er Cru 2017 - 0.75 L, Alc: 13%Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.
 ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.
 MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).
 GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.148,75 RON
- 
                        
    Louis Latour - Chassagne-Montrachet 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%Chassagne-Montrachet este un nume de referință în industria producătorilor de vin francez. Vița de Chardonnay din care se obține acest vin se află la sud de Puligny-Montrachet, în zona Côte de Beaune a regiunii viticole Burgundia. Ciorchinii de Chardonnay sunt recoltați de pe parcelele cu cea mai mare expunere la soare, unde boabele au ajuns la maturitate deplină și sunt coapte la nivelul optim, prevăzut în procesul de vinificare.
 ASPECT: Soarele Burgundiei și grija oferită în etapele tradiționale de vinificare, respectate de Louis Latour oferă acestui vin un frumos auriu pal, pus în evidență ușor de sticla originală a producătorului.
 MIROS: Un Chardonnay francez este întotdeauna sofisticat, mulțumită notelor florale, așezate cuminte într- un buchet în care vom găsi și note de miere obținută din flori de acacia.
 GUST: Vinul este sofisticat dar și îndrăzneț atunci când bolta palatină întâlnește gustul puternic de fructe tropicale, ce par să aibă voința de a rămâne în post gust, mult timp după trecerea licorii.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Este potrivit pentru brânzeturile de capră, pește și alte delicatese din ape sărate (scoici).351,05 RON
- 
                        
    Regnard - Chassagne Montrachet blanc 2002 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2002
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHASSAGNE MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor de o culoare imbietoare de un galben intens auriu.
 MIROS: Foarte complex, placut fructat de fructe exotice (ananas, banane, mango) si arome florale, de soc, completate de note de alune de pamant.
 GUST: Foarte elegant si mineral, fructat, de mango, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue); un vin onctuos si untos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, lemnos si placut de cedru si vanilie.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din peste, crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn fierbinte, sau fructe de mare la tigaie in vin alb, cu paste (penne, tagiatelle, fussilli) cu sosuri albe si ciuperci de cultura. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Adelost, Saint Agur, Reblochon) cu nuci caju, struguri albi proaspeti si mere golden uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)362,59 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2003
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHEVALIER MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor, de o culoare imbietoare de un galben auriu.
 MIROS: Elegant, complex, intens fructat de fructe exotice si intens floral, de soc si iasomie.
 GUST: Rafinat, fructos de pere, ananas, banane, pepene galben si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, placut si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Poate fi un excelent aperitiv, sau langa salate exotice usoare de vara, cu fructe, cu file de peste (somon, biban de mare) si fructe de mare, cu raci fierti, midii sau vongole in vina alb, servite simplu sau trase la tigaie cu tagliatelle.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)1.989,68 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Saint Veran le Pavillon blanc 2007 - 0,75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT VERAN / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o culoare seducatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex elegant si proaspat, placut fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de lemnozitate si vegetale.
 GUST: Proaspăt, bine echilibrat, expresiv şi fructuos cu note de pepene galben, pere şi piersici, ce se amestecă cu notele untoase şi minerale. Gustul este fin şi suplu, catifelat si de o corpolenta mare. Finalul are o prospeţime încântătoare cu o remanenta de nuca.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carne alba, de pui, de peste gras sau piept de curcan pregatita pe la cuptor in hartie de gatit sau in folie, cu legume si citrice. Este excelent langa fructe de mare trase la tigaie cu risotto, sau paella de fructe de mare. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (grana Padano, Cheddar, Monterey Jack) cu fructe proaspete, struguri, pere galbene si migdale.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)16,66 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Chablis Regnard 1-er Cru, Vaillons blanc 2010 - 0,75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: 1ER CRU VAILLON / A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Luminos de o buna limpiditate, de o culoare surprinzatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex si proaspat, puternic fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note elegante lemnoase.
 GUST: Proaspăt, rotund şi bine echilibrat, susţinut de arome persistente fructate, de ananas, banane, mere si pere galbene, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate scazuta, de un gust remanent lung, mineral si placut de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se serveste cu carne de pui, peste gras sau piept de curcan pregatita pe grill sau pe gratar, pe un pat de legume de sezon in salate antreu cu sosuri usoare de iaurt sau smantana degresata. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie cu paste (Fusilli, Penne, Spaghetti) si parmezan. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (Manchego, Cheddar, Abbaye de Belloc) cu fructe proaspete, caise, piersici si arahide crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)82,37 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2012 - 0,75L, Alc: 13.5%Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.18,62 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Corte Giara - Chardonnay delle Venezie igt, bianco 2013 - 0,75L, Alc: 13%Un vin de culoare pai cu expresii de aur strălucitor. Gust de fructe, persistent în mere şi pere, care mai târziu capătă un accent de citrice. Suplu şi întotdeauna proaspăt, cu aciditate bine echilibrată, face parte din categoria uşor de băut.21,18 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Chivite - Coleccion 125 Blanco 2013 - 0.75L, Alc: 13%CHIVITE – COLLECION 125 - BLANCO
 PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 Chivite Coleccion 125, este o gama lansata in 1985 la comemorarea primului export de vin, realizat inca din 1860; gama reflecta calitatile unice ale solului din care provine acest vin, cat si identitatea fiecarui an de productie individual. Cantitatea este limitata, si se acorda un tratament meticulos pe durata intregului proces de productie, atat vitei de vie cat si strugurilor.
 VIN ALB SEC maturat pe drojdii, in barrique din stejar frantuzesc, timp de 10 luni si jumatate.
 
 ASPECT: Are o culoare de un galben pal cu note verzui..
 MIROS: Intens si complex, puternic afumat, completat cu arome de coaja de paine proaspata, alune de padure, zest de bergamota si menta .
 GUST: De o impresie initiala onctuoasa, eleganta si catifelata, gustul seduce prin prospetime, complexitate si o senzatie remanenta persistenta, cu accente de verbena.
 
 ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate din carne de peste, asezonate cu sosuri albe si ierburi aromate, pregatite la cuptor in crusta de alune si fistic. Este un bun ‚prieten’ al preparatelor vegetariene sau vegan, pe baza de ananas sau avocada, si nu in ultimul rand, servit in asociere cu raclette din branzeturi tari si semitari.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea).119,19 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Pic 1er Cru Chablis 254eme Millesime 2009 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2009
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC
 Casa Albert Pic este un nume de referinţă pentru vinurile franceze din Burgundia încă din 1755. Aflat printre brandurile Regnard, sub patronajul baronului Patrick de Ladoucette, vinurile cu etichetă Albert Pic sunt produse în spiritul inconfundabil al maeştrilor din Chablis şi surprind chintesenţa rară a acestui vin francez, obţinut din soiul Chardonnay.
 ASPECT: Pic 1’er Chablis se remarcă printr-un galben profund, definit de soiul Chardonnay.
 MIROS: Acest rose defilează cu o mireasmă din flori albe, unt şi arome cremoase.
 GUST: Gustul este echilibrat, proaspăt şi fructat. Finish-ul este lung, bogat şi elegant, mulţumită procesului de maturare în sticle păstrate în pivniţele Regnard.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un vin rosé de Chadonnay ideal pentru mese bogate în meniuri din carne albă, în special peşte.445,06 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Lamblin Fils - Esprit Nature chablis alb 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE
 VOL. ALC.: 12%
 
 VIN ALB SEC.
 
 ASPECT: Are o culoare de un galben auriu deschis, cu note delicate de verzui.
 MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, placut fructat (mere verzi si citrice) cu usoare accente de fum.
 GUST: Seducator, proaspat si placut, este usor fructat si intens floral, si de un gust remanent persistent si citric; un vin lejer si racoritor.
 
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv (un vin de ‘cursa lunga’), in amestec cu un lichior de coacaze negre dupa reteta clasicului Kir, sau langa aperitive si antreuri din fructe de mare si peste (pregatite dupa retete de Zahana sau Pescarie) si asezonate cu mamaliguta, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu branzeturi tari, garnisite cu mere uscate si struguri proaspeti.
 
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)143,99 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                    