Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
VINA SALCEDA - RESERVA
PRODUCATOR / PODGORIE: VINA SALCEDA – GRUPO CHIVITE
ANUL DE RECOLTA: 2010
REGIUNE / TARA: D.O.Ca. RIOJA / SPANIA
SOIUL / SOIURILE: 95% TEMPRANILLO / 5% GRACIANO
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC, maturat minim 18 luni in butoaie din stejar american si frantuzesc.
ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu de nuanta ciresei coapte.
MIROS: Placut, intens si complex, de fructe negre salbatice (mure, porumbe, fructe de soc), sustinute de arome tipice de maturare la butoaie de stejar (cedru, ienupar, brad canadian), si completate de note subtile de mineralitate.
GUST: De o senzatie initiala coplesitoare, este un vin de o mare corpolenta si vascozitate, bine structurat, cu tanini fermi, cu note de cacao si ciocolata. Are un gust la final dupa inghitire, extrem de lung, fructat si condimentat (cuisoare, piper negru).
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vanatoresti din carne de urs sau mistret, sau preparate din carne rosie cu sosuri brune sau garnisite cu trufe, ierburi, condimente (nucsoara, scortisoara, cuisoare) si ciuperci salbatice. Este un bun ‚insotitor’ al branzeturilor moi si semimoi, maturate,
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-40 min. inainte de servire – decantor larg).35,01 RON -
CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
ANUL DE RECOLTA: 2011
REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.
ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).32,68 RON -
CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
ANUL DE RECOLTA: 2011
REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.
ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).38,51 RON