Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Ţara de Origine: Franta Eliminare
- 
                        
   Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.38,66 RON Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.38,66 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
 ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
 MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
 GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)24,94 RONStoc epuizat 
- 
                        
   .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE
 VOL. ALC.: 13.6%
 VIN ROSE SEC.
 ASPECT: Culoare de roz placut cu nuanta de coaja de piersica supracoapta.
 MIROS: proaspat, seducator de fructe rosii completat de note florale, imbietor si subtil deaccente minerale.
 GUST: Elegant si echilibrat, un vin armonios de o corpolenta medie, proaspat si fructat, mineral si cu un gust final remanent, prelung si delicat citric (pomelo. grapefruit rosu).
 ASOCIERE CULINARA: Ca aperitiv langa amuse bouche din mezeluri fine din carne de porc, vita sau curcan (jambon, Mortadella, salam de Sibiu, carnati de vara, ceafa afumata, bacon de curcan) sau branzeturi proaspete de oaie si capra, din legume crude servite langa sosuri albe, usoare si nu foarte condimentate, si de asemenea langa antreuri si salate mediteraneene pe baza de peste si fructe de mare. Este perfent langa preparate din file de peste oceanic, garnisit cu legume pregatite la Wok, crude in mijloc (brocoli, ardei gras verde, asparagus, conopida, morcovi).
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)621,18 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
 MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
 GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
 ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)485,33 RONStoc epuizat 
- 
                        
   .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE
 VOL. ALC.: 13.6%
 VIN ROSE SEC.
 ASPECT: Culoare de roz placut cu nuanta de coaja de piersica supracoapta.
 MIROS: proaspat, seducator de fructe rosii completat de note florale, imbietor si subtil deaccente minerale.
 GUST: Elegant si echilibrat, un vin armonios de o corpolenta medie, proaspat si fructat, mineral si cu un gust final remanent, prelung si delicat citric (pomelo. grapefruit rosu).
 ASOCIERE CULINARA: Ca aperitiv langa amuse bouche din mezeluri fine din carne de porc, vita sau curcan (jambon, Mortadella, salam de Sibiu, carnati de vara, ceafa afumata, bacon de curcan) sau branzeturi proaspete de oaie si capra, din legume crude servite langa sosuri albe, usoare si nu foarte condimentate, si de asemenea langa antreuri si salate mediteraneene pe baza de peste si fructe de mare. Este perfent langa preparate din file de peste oceanic, garnisit cu legume pregatite la Wok, crude in mijloc (brocoli, ardei gras verde, asparagus, conopida, morcovi).
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)1.338,75 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
 ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
 MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
 GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)26,12 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.
 ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.
 MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.
 GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.
 ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.
 TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)37,31 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BORGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de un galben intens auriu.
 MIROS: Puternic, de arome delicate minerale si foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas) si lemnozitate si nuca de cocos.
 GUST: Suplu, de o corpolenta medie, onctuos, de o aciditate scazuta. Gustativ, are o paleta puternic fructata, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise si piersici, sustinute de subtile valente de vanilie, nuca, alune, si note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric si persistent.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate lejere din sezonul de vara, salate fel principal din mix de legume (castraveti, dovlecei, ceapa verde, salata, varza creata, fenicul, conopida cruda, porumb fiert) pe baza de carne de pui pe gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan si preparate lacto-vegetariene, cu branzeturi usoare (branza dulce de vaca, urda, telemea nesarata), imbogatite cu nuca, alune, crutoane sau seminte crude de floarea soarelui si masline verzi.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea intr-un recipient tip decantor, model rata / duck. Este mai bine apreciat, servit in pahare mari de vin rosu, tip Bourgogne)305,00 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)229,08 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE
 VOL. ALC.: 12%
 
 VIN ALB SEC.
 
 ASPECT: Are o culoare de un galben auriu deschis, cu note delicate de verzui.
 MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, placut fructat (mere verzi si citrice) cu usoare accente de fum.
 GUST: Seducator, proaspat si placut, este usor fructat si intens floral, si de un gust remanent persistent si citric; un vin lejer si racoritor.
 
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv (un vin de ‘cursa lunga’), in amestec cu un lichior de coacaze negre dupa reteta clasicului Kir, sau langa aperitive si antreuri din fructe de mare si peste (pregatite dupa retete de Zahana sau Pescarie) si asezonate cu mamaliguta, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu branzeturi tari, garnisite cu mere uscate si struguri proaspeti.
 
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)60,21 RONStoc epuizat 
