Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
    Domaine du Nozay - Cuvee Domaine Sancerre BIO 2017 - 0.75L, Alc: 13%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: Sauvignon
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 
 Domaine du Nozay deține câteva particularităti, oferite pământul în care se află culturile de struguri. Podgoria de pe care se culeg strugurii de Sauvignon are un sol bogat, pe care s-au aflat cu mult timp în urmă ape bogate în faună și floră marină.
 
 ASPECT: Vinul are un aspect galben-verzui oferit de mustul liniștit obținut din presarea mecanică, realizată fără trepidații care să scuture licoarea și pulpa strugurilor.
 
 MIROS: Un parfum natural alcătuit din note citrice, dure și uniforme, înconjurate de notele soiului de Sauvignon împreunat cu fructe exotice.
 
 GUST: Arome elegante și discrete: grapefruit roz, litchi, lămâie, dar mai ales piersică galbenă.
 TEMP. DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, cu brânză de capră din regiunea Chavignol, alături de stridii, legume crude, ficat de vițel, pui cu fenicul, tapas sau o tartă subțire à la provençale.130,90 RON
- 
                        
    Louis Latour - Chablis 1er Cru 2017 - 0.75 L, Alc: 13%Louis Latour îşi culege strugurii din insula Chablis, aflată în partea de nord a regiunii viticole Burgundia, la jumătatea distanţei dintre oraşele Dijon şi Paris. Cu toate că strugurii din Chablis sunt cultivaţi pe hectare întregi, în această parte a ţării cultura a scăzut la 5% din suprafața existentă în urmă cu 100 de ani. Toate aceste schimbări din viticultura franceză par să funcţioneze în favoarea vinului produs. Datorită producţiei limitate, vinul alb de Chardonnay din Chablis a devenit un favorit printre cei care preferă o licoare albă din soi peren.
 ASPECT: Culoare galben pal, strălucitor, inconfundabil, oferit de soiul Chardonnay şi procesul de vinificare.
 MIROS: Premier Cru are un buchet minunat, împrumutat cu măsură, din flori şi fructe din culturi locale (pere), şi fructe exotice (papaya).
 GUST: Gustul desăvârşeşte experinţa. Florile şi fructele aduc un gust amplu, prospeţime cu un adaos minimalist de fructe citrice şi clorofilă. Se simt şi sărurile minerale din calcarul Burgundiei, format în erele geologice îndepărtate.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Louis Latour ne oferă un Chablis potrivit bucătăriei europene: brânză moale și tare, preparate din carne de porc, tocană, pește, scoici și alte delicatese pescărești.148,75 RON
- 
                        
    Henri Bourgeois - Les Baronnes Sancerre blanc 2016 - 0.75 L, Alc: 13%Familia Bourgeois se află la cea de-a zecea generație de suflete pasionate și dedicate producției de vinuri unice din soiurile Sauvignon Blanc și Pinot Noir. Cele două vinuri care aduc faimă și mândrie în micul sâtuc Chavignol, sunt obținute din zonele Sancerre și Pouilly-Fumé, aflate în regiunea viticolă din Valea Loarei. Aici se lucrează la un mozaic format din multe parcele cu viță de vie, însă fiecare parcelă este delimitată și lucrată cu respect față de caracteristicile sale, oferite de solul îmbogățit încă din era Kimmerigdian (Jurassic).
 ASPECT: Un vin plăcut cu nuanță galben-auriu.
 MIROS: Les Baronnes împărtășește o mireasmă delicată din pulpă de fructe albe și citrice, urmată de buchetul specific acestui soi.
 GUST: După miros, gustul reiterează prestanța unui vin unic, cu ajutorul fructelor exotice (grapefruit, pepene, mango, litchi), și a mineralelor din pământul argilo-calcaros, care aduc acel finish prelungit.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Un Sauvignon Blanc ce poate fi servit sec, cu eperitive din faimoasa brânză de capră produsă în Chavignol, rulou de biban garnisit cu amestec de condimente și ierburi indiene (curry), pește și scoici cu mango.119,00 RON
- 
                        
    Louis Latour - Chassagne-Montrachet 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%Chassagne-Montrachet este un nume de referință în industria producătorilor de vin francez. Vița de Chardonnay din care se obține acest vin se află la sud de Puligny-Montrachet, în zona Côte de Beaune a regiunii viticole Burgundia. Ciorchinii de Chardonnay sunt recoltați de pe parcelele cu cea mai mare expunere la soare, unde boabele au ajuns la maturitate deplină și sunt coapte la nivelul optim, prevăzut în procesul de vinificare.
 ASPECT: Soarele Burgundiei și grija oferită în etapele tradiționale de vinificare, respectate de Louis Latour oferă acestui vin un frumos auriu pal, pus în evidență ușor de sticla originală a producătorului.
 MIROS: Un Chardonnay francez este întotdeauna sofisticat, mulțumită notelor florale, așezate cuminte într- un buchet în care vom găsi și note de miere obținută din flori de acacia.
 GUST: Vinul este sofisticat dar și îndrăzneț atunci când bolta palatină întâlnește gustul puternic de fructe tropicale, ce par să aibă voința de a rămâne în post gust, mult timp după trecerea licorii.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 12-14 ºC.
 ASOCIERE CULINARA: Este potrivit pentru brânzeturile de capră, pește și alte delicatese din ape sărate (scoici).351,05 RON
- 
                        
    Regnard - Chassagne Montrachet blanc 2002 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2002
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHASSAGNE MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor de o culoare imbietoare de un galben intens auriu.
 MIROS: Foarte complex, placut fructat de fructe exotice (ananas, banane, mango) si arome florale, de soc, completate de note de alune de pamant.
 GUST: Foarte elegant si mineral, fructat, de mango, ananas, banane, pepene galben (honey dew si cantalopue); un vin onctuos si untos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, lemnos si placut de cedru si vanilie.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate din peste, crustacee (picioare de crab sau homar) servit cu untdelemn fierbinte, sau fructe de mare la tigaie in vin alb, cu paste (penne, tagiatelle, fussilli) cu sosuri albe si ciuperci de cultura. La finele mesei, langa branzeturi fine tari si semitari (Adelost, Saint Agur, Reblochon) cu nuci caju, struguri albi proaspeti si mere golden uscate.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)362,59 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Chevalier Montrachet Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2003
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHEVALIER MONTRACHET GRAND CRU / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor, de o culoare imbietoare de un galben auriu.
 MIROS: Elegant, complex, intens fructat de fructe exotice si intens floral, de soc si iasomie.
 GUST: Rafinat, fructos de pere, ananas, banane, pepene galben si citrice; un vin onctuos de aciditate medie, cu un gust final, remanent lung, placut si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Poate fi un excelent aperitiv, sau langa salate exotice usoare de vara, cu fructe, cu file de peste (somon, biban de mare) si fructe de mare, cu raci fierti, midii sau vongole in vina alb, servite simplu sau trase la tigaie cu tagliatelle.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)1.989,68 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc Magnum 2012 - 1.5L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
 MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
 GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
 ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)32,13 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Saint Veran le Pavillon blanc 2007 - 0,75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT VERAN / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o culoare seducatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex elegant si proaspat, placut fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note de lemnozitate si vegetale.
 GUST: Proaspăt, bine echilibrat, expresiv şi fructuos cu note de pepene galben, pere şi piersici, ce se amestecă cu notele untoase şi minerale. Gustul este fin şi suplu, catifelat si de o corpolenta mare. Finalul are o prospeţime încântătoare cu o remanenta de nuca.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carne alba, de pui, de peste gras sau piept de curcan pregatita pe la cuptor in hartie de gatit sau in folie, cu legume si citrice. Este excelent langa fructe de mare trase la tigaie cu risotto, sau paella de fructe de mare. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (grana Padano, Cheddar, Monterey Jack) cu fructe proaspete, struguri, pere galbene si migdale.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)16,66 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Regnard - Chablis Regnard 1-er Cru, Vaillons blanc 2010 - 0,75L, Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: REGNARD
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: 1ER CRU VAILLON / A.O.C. CHABLIS / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Luminos de o buna limpiditate, de o culoare surprinzatoare de un galben pal cu note aurii.
 MIROS: Complex si proaspat, puternic fructat, arome de fructe exotice si arome florale, sustinute de note elegante lemnoase.
 GUST: Proaspăt, rotund şi bine echilibrat, susţinut de arome persistente fructate, de ananas, banane, mere si pere galbene, pepene galben si mango; un vin onctuos de aciditate scazuta, de un gust remanent lung, mineral si placut de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se serveste cu carne de pui, peste gras sau piept de curcan pregatita pe grill sau pe gratar, pe un pat de legume de sezon in salate antreu cu sosuri usoare de iaurt sau smantana degresata. Este foarte bine pus in valoare langa fructe de mare trase in unt si vin alb la tigaie cu paste (Fusilli, Penne, Spaghetti) si parmezan. La finalul mesei, este excelent cu branzeturi tari si semitari (Manchego, Cheddar, Abbaye de Belloc) cu fructe proaspete, caise, piersici si arahide crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare mari de vin rosu, de tip Bourgogne)82,37 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Baron de L blanc 2009 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2009
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)352,12 RONStoc epuizat 
- 
                        
    La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone blanc 2012 - 0.75L, Alc: 15%PRODUCATOR / PODGORIE: LA BASTIDE SAINT DOMINIQUE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DU RHONE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER / GRENACHE BLANC / CLAIRETTE
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii.
 MIROS: Imbietor, intens vegetal, de brocoli si ardei gras verde, fructat, distinct de o caracteristica de citrice, distinct de fructul pasiunii si o aroma subtila de nucsoara.
 GUST: Molatec si untos, de o acididate medie, un vin placut cu note vegetale si fructate (mere golden, ananas)completate de o nuanta de mineralitate.
 ASOCIERE CULINARA: Un adevarat 'prieten' pentru pentru rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume, terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, muschiulet de porc in vin alb cu fenicul si rozmarin, ratatouille si platouri de branzeturi tari si semitari. Perfect langa paste cu sos alb si Champignon.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)9,52 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Baron de L blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)294,53 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc miniatura 2008 - 0.375L, Alc: 12.5%Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.38,66 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
 ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
 MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
 GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)24,94 RONStoc epuizat 
- 
                        
    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2008 - 5L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C. POUILLY FUME / LOIRE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pai cu inflexiuni argintii.
 MIROS: Placut vegetal, de iarba, bame, praz si ardei gras verde.
 GUST: Intens, citric si vegetal, usor cremos, delicat si savuros. Are o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata.
 ASOCIERE CULINARA: Cu Champignon de cultura si conopida gratinata, cu peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. Este excelent langa branzeturi tari si semitari, nu foarte intens aromate, servite langa fructe proaspete (struguri si mere verzi) si nuci caju crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)485,33 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Mouton Cadet - Sauvignon Blanc 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
 ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
 MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
 GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)26,12 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Lamblin Fils - Chablis Fut de Chene blanc Magnum 2015 - 1.5L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHABLIS / BORGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de un galben intens auriu.
 MIROS: Puternic, de arome delicate minerale si foarte intense de fructe (pepene galben, mere golden, ananas) si lemnozitate si nuca de cocos.
 GUST: Suplu, de o corpolenta medie, onctuos, de o aciditate scazuta. Gustativ, are o paleta puternic fructata, de mere golden coapte, pepene galben, ananas, caise si piersici, sustinute de subtile valente de vanilie, nuca, alune, si note lemnoase. Gustul remanent este lung, citric si persistent.
 ASOCIERE CULINARA: Langa preparate lejere din sezonul de vara, salate fel principal din mix de legume (castraveti, dovlecei, ceapa verde, salata, varza creata, fenicul, conopida cruda, porumb fiert) pe baza de carne de pui pe gratar, carne de curcan pe grill, picioare de pui de balta, sau salate vegan si preparate lacto-vegetariene, cu branzeturi usoare (branza dulce de vaca, urda, telemea nesarata), imbogatite cu nuca, alune, crutoane sau seminte crude de floarea soarelui si masline verzi.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea intr-un recipient tip decantor, model rata / duck. Este mai bine apreciat, servit in pahare mari de vin rosu, tip Bourgogne)305,00 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 2017 - 0.75L , Alc: 12%PRODUCATOR / PODGORIE: LAMBLIN & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE
 VOL. ALC.: 12%
 
 VIN ALB SEC.
 
 ASPECT: Are o culoare de un galben auriu deschis, cu note delicate de verzui.
 MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, placut fructat (mere verzi si citrice) cu usoare accente de fum.
 GUST: Seducator, proaspat si placut, este usor fructat si intens floral, si de un gust remanent persistent si citric; un vin lejer si racoritor.
 
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv (un vin de ‘cursa lunga’), in amestec cu un lichior de coacaze negre dupa reteta clasicului Kir, sau langa aperitive si antreuri din fructe de mare si peste (pregatite dupa retete de Zahana sau Pescarie) si asezonate cu mamaliguta, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu branzeturi tari, garnisite cu mere uscate si struguri proaspeti.
 
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)60,21 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
                                                                                                                            
                     
                                    