Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
    Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CORTON CHARLEMAGNE / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare de un galben auriu intens.
 MIROS: Seducator, extrem de delicat, are note de unt, mere coapte, fructe citrice, ananas, mango, ferigă, ienupăr, scorţişoară
 GUST: Este o adevarata demonstrație, uluitoare, a potențialului strugurilor de Chardonnay în termeni de bogăţie, putere, concentrare, distincţie şi echilibru, dar mai ales complexitate. Rareori vedem o astfel de sinteza perfectă între soiul de struguri şi terroir.
 ASOCIERE CULINARA: Da o savoare deosebita preparatelor din peste de apa sarata in salate fel principal cu sosuri albe pe baza de smantana sau cu fructe de mare, piept de pui pe grill, picioare de pui de balta. Este excelent in asociere cu preparate ale bucatariei japoneze, sushi si sashimi, din peste gras, sau peste pregatit in frunza de bambus, cu avocado. Perfect langa carnea de homar sau picioarele de crab oceanic, in untdelemn fierbinte cu risotto.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare; se serveste in pahare de vin rosu, de tip Bourgogne)416,50 RON
- 
                        
    Francois Gaunoux - Mersault Clos de Tavaux Monopole, blanc 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: FRANCOIS GAUNOUX
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C. MERSAULT / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii.
 MIROS: Imbietor, fructat cu arome de pepene galben si mere golden, vegetal de brocoli si ardei gras verde, usor citric, si cu o aroma subtila de nucsoara.
 GUST: Molatec, de acididate medie, un vin relativ lejer cu arome fructate si vegetale, si o nuanta de mineralitate eleganta.
 ASOCIERE CULINARA: Un foarte bun partener pentru rulouri de carne de porc sau pui umplute cu legume, terina de legume, tocanita de pipote si inimi, placinta de praz si sparanghel, muschiulet de porc in vin cu fenicul si rozmarin, ratatouille si branzeturi tari. Este bine pus in valoare langa fructe de mare, peste si crustacee pregatite in maniera mediteraneana.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea, dar este mai bine pus in valoarea servit in pahare de vin rosu de tip Bourgogne, pentru o buna aerare)23,80 RON
- 
                        
    Chateau Carbonnieux - Pessac Leognan Grand Cru Graves blanc 2012- 0.75L, Alc: 13.5%UPRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CARBONNIEX
 ANUL DE RECOLTA: 2012
 REGIUNE / TARA: A.O.C. PESSAC LEOGNAN / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC / SEMILLON
 VOL. ALC.: 13%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o culoare de un galben auriu verzui.
 MIROS: Delicat, elegant de fructe si o delicata mineralitate sustinute de arome florale, placut si proaspat.
 GUST: De corpolenta relativ ridicata, are o aciditate destul de scazuta si un gust de fructe (piersici, mere golden, pere si ananas cu nuante subtile de citrice). Usoarele valente de nuca si nucsoara in gustul final remanent, lung si savuros, accentuat de o mineralitate discreta, ii confera eleganta
 ASOCIERE CULINARA: De servit langa preparate din fructe de mare, peste si crustacee, carne de pui pe grill si chiar langa carne rosie de vita sau porc (pregatita rasol cu morcovi, telina, si asezonata cu sos de smantana si hrean). Se asociaza la mai toate felurile de paste cu sosuri albe, cu pesto sau ciuperci de cultura. Poate fi servit si ca aperitiv la inceputul mesei, dar si la finele mesei langa branzeturi tari si semitari: Port Salut sau Aged Gouda.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)289,95 RON
- 
                        
    JP Chenet - Colombard Sauvignon blanc 2016 - 0.75L, Alc: 12%Podgoria Côtes de Gascogne. La poalele Pirineilor (sud-vestul Franţei). Teren văluros, în cea mai mare parte cu argile calcaroase. Strugurii se recoltează înainte de a fi copţi şi apoi sunt zdrobiţi rapid la o temperatura scăzută. Fermentaţi la o temperatura de (12 - 17 °C) pentru a păstra toate aromele. Rapid filtrat şi conservat la o temperatură scăzută.
 Vin delicat, ideal pentru a fi consumat cu peşte şi fructe de mare. Acesta poate fi, de asemenea, servit ca un aperitiv sau într-un wine bar.28,56 RON
- 
                        
    Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2017 - 0,75L, Alc: 12%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 65% SAUVIGNON BLANC / 30% SEMILLON / 5% MUSCADELLE
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC, creat inca din 1970 de catre legendarul vinificator si poet Baron Philipe de Rothschild ca o combinatie eleganta intre traditiile viticulturii in regiunea Bordeaux si valorile de autenticitate promovate de familia Rothschild.
 ASPECT: O culoare vibranta, de un galben pai cu tuse de auriu.
 MIROS: Prezinta o paleta de arome atractive, intense dar totusi rafinate, florale si de fructe proaspete; distinct de mere golden si grapefruit imbogatite cu arome delicate lemnoase, de talas facut din rindeaua .
 GUST: Un vin rotund a carui corpolenta este sustinuta de tipicitatea Semillon-ului, completat de prospetimea Sauvignon Blanc-ului si consistenta strugurilor de Muscadelle; are o aciditate mica si intensitate medie a buchetului. Gustul final remanent este lung si intens, savuros, de fructe citrice.
 ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu carnea de pui sau peste, pe plita sau pe gratar asezonata cu sosuri usoare si servita cu garnituri din legume trase la tigaie. De asemenea este o buna “companie” pentru carpaccio de ton, caracatita sau midi inabusite cu vin alb, patrunjel si usturoi, sau mancaruri vegetariene pe baza de praz si ardei gras.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea)50,40 RON
- 
                        
    Roux Pere & Fils - Chassagne Montrachet, blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2013
 REGIUNE / TARA: A.O.C. CHASSAGNE-MONTRACHET / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare galben pal cu inflexiuni aurii
 MIROS: Seducator de fructe exotice, in special ananas si star fruit cu o nota distincta si eleganta de mineralitate.
 GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos cu o caracteristica fructata (ananas, mango, banane), vegetal de anghinare si masline verzi, cu un gust final, remanent, lemnos de cedru.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate usoare din carne de peste, pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, sau cu maruntaie (creier macelaresc sau la capac, limba cu masline) si la terminarea mesei cu platouri de branzeturi tari si semitari (Saint Paulin, Appenzeller, Swiss Cheese) servite cu struguri proaspeti si nuci macademia.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare, si servirea in pahare mari de vin rosu, tim Bourgogne)251,33 RON
- 
                        
    Roux Pere & Fils - Macon Village blanc 2014 - 0.75L , Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: A.O.C. MACON VILLAGE / MACONNAIS / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 
 VIN ALB SEC. Domaine Roux Pere & Fils a fost fondat în 1885, cand avea doar 4 hectare în satul Saint-Aubin în inima Burgundiei, in Franța. Sub conducerea lui Marcel Roux și a fiul său Christian, podgoria a ajuns la 70 de hectare raspandite preponderent in Côte d'Or si in Côte de Beaune. In ziua de astăzi, Domaine Roux Pere & Fils este operata de a 4-a si a 5-a generatie, cu podgorii plantate exclusiv pe pantele de est și de sud, strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă și vinificati în conformitate cu reglementările locale, combinand tradiții valoroase cu cele mai avansate tehnologii.
 ASPECT: De o buna limpiditate si o culoare intensa de un galben auriu.
 MIROS: Placut, proaspat si delicat, untos si fructat (mere verzi) completat de suave arome florale (salcam, feriga si caprifoi) si note de migdale.
 GUST: Savuros, fructat si proaspat, de o senzatie usor dulceaga, cremos, si de un gust remanent dupa inghitire, lung si cu accente citrice.
 
 ASOCIERE CULINARA: Un vin placut si elegant usor de consumat doar per se, dar si in asocieri culinare cu fructe de mare sau peste servit cu sosuri albe (in special tartar), carne de piept de pui pregatita pe grill sau snitel, cascaval pane si nu in ultimul rand cu tempura de jumbo Tiger shrimp.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)71,99 RON
- 
                        
    Roux Pere & Fils - Puligny Montrachet blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: A.O.C. PULIGNY MONTRACHET / COTE DE BEAUNE / COTE D'OR / BOURGOGNE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13.5%
 
 VIN ALB SEC. Domaine Roux Pere & Fils a fost fondat în 1885, cand avea doar 4 hectare în satul Saint-Aubin în inima Burgundiei, in Franța. Sub conducerea lui Marcel Roux și a fiul său Christian, podgoria a ajuns la 70 de hectare raspandite preponderent in Côte d'Or si in Côte de Beaune. In ziua de astăzi, Domaine Roux Pere & Fils este operata de a 4-a si a 5-a generatie, cu podgorii plantate exclusiv pe pantele de est și de sud, strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă și vinificati în conformitate cu reglementările locale, combinand tradiții valoroase cu cele mai avansate tehnologii.
 Vinul a fost maturat in butoaie de stejar frantuzesc (30% noi, 70% la a doua trecere)
 ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu accente puternice aurii.
 MIROS: Armonios, complex si elegant de flori de paducel, alune prajite, martipan, lemon grass si fructe citrice.
 GUST: Echilibrat si elegant, confirma aromele identificate prin apreciere olfactiva; este untos si lemnos (cedru, stejar si vanilie) si are o senzatie la final dupa inghitire, lunga si savuroasa.
 
 ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate elaborate din carne de peste si fructe de mare (raviolli umplute cu somon si ierburi aromate, shrimp dumplings, wonton prajit, sushi si sahimi de ton, peste oceanic preparat in sare, homar servit cu untdelemn, risoto cu scoici, file de peste pregatit in frunze de bananier cu chutney de ananas), sau cu branzeturi tari si semitari, asezonate cu fructe uscate (caise, piersici, stafide albe) si alune.
 TEMP. DE SERVIRE: 12-14º C (Se recomanda aerarea inainte de servire; vinul are un potential de invechire de 10-12 ani)353,43 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%Vin alb de culoare galben auriu cu nuanţe de verde. Aroma dezvoltă o gamă naturală de note subtile florale şi de plante verzi cum ar fi salcâm alb, ferigi, mentă şi urzici. Note de minerale şi de lămâie dau vinului o structura frumos echilibrată de o rotunjime fructuoasă, cu un final marcat de sugestii de fructe citrice.154,46 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Baron de L blanc Magnum 2008 - 1.5L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2008
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORIE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral..
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)59,50 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee Blanc Sancerre Magnum2014- 1.5L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal cu accente aurii.
 MIROS: Placut, citric si vegetal, de iarba proaspat cosita, bame si ardei gras verde.
 GUST: Puternic si placut, citric si vegetal, delicat cremos, un vin de o corpolenta medie, o aciditate relativ ridicata si un gust remanent lung si savuros.
 ASOCIERE CULINARA: Cu legume la gratar, cu peste oceanic servit cu sosuri usoare pe baza de fructe exotice, cu preparate din fructe de mare sau crustacee, asezonate cu salate usoare de vara. Este perfect langa branzeturi tari si semitari, delicat aromate, servite langa fructe proaspete (struguri albi, pere) si alune de pamant crude.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Se recomanda aerarea prin decantare)225,93 RON
- 
                        
    Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: A.O.C. GRAVES / BORDEAUX / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: 50% SEMILLON / 45% SAUVIGNON BLANC / 5% MUSCADELLE
 VOL. ALC.: 12%
 VIN ALB SEC, maturat timp de 4 luni, produs in cantitati limitate. Este “perla” vinurilor albe a celui mai cunoscut brand al regiunii Bordeaux, Mouton Cadet produs de catre Baron Philipe De Rothschild.
 ASPECT: Stralucitor de un galben pai cu accente aurii.
 MIROS: Foarte floral si fructat, dezvolta, odata cu aerarea in pahar, caracteristici intense de minerale cu accente de silex si cremene atat de caracteristice subregiunii Graves.
 GUST: Perceptia initiala este de o prospetime fructata si florala, iar finalitatea este predominata de note minerale elegante cu un gust remanent placut si persistent.
 ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de fructe de mare sau peste, la grill sau crud fie ca si carpaccio sau sashimi. Se asociaza cu mancaruri vegan sau de post nu foarte intens condimentate, cu paste al pesto si seminte de pin sau asezonate cu sosuri albe usoare pe baza de smantana si branzeturi. Un bun partener al branzeturilor tari (Gruyere din Elvetia / Derby din Anglia).
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu necesita decantare)62,83 RON
- 
                        
    BPHR - Pays D’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L , Alc: 13%PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: De o buna limpiditate, si o culoare de un galben pai cu accente de lamaie.
 MIROS: De o intensitate seducatoare, cu arome de lichor de pere sustinute de subtile note de lemon-grass.
 GUST: Intens si proaspat, un echilibru armonios intre savoarea piersicilor si cea de zest de lamaie, de o corpolenta relativ mare, si cu un gust remanent fructat, lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate fel principal pe baza de peste, fructe de mare si crustacee, servite langa legume sotate, risotto-uri simple sau cu sosuri pe baza de lamaie. La finele mesei, se potriveste bine langa branza de capra (Acapella, Chelsea maturata, Feta) asezonata cu piersici uscate si fistic.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)32,73 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Baron de L blanc 2015 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: A.O.C.POUILLY FUME / LORE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Culoare delicata de galben pal, cu reflexii argintii.
 MIROS: Placut, delicat floral si rafinat vegetal, de bame, praz si ardei gras verde, de iarba proaspat cosita completat de arome minerale.
 GUST: Intens, lejer, elegant, fructat (pere si mere verzi, agrise si grapefruit) si vegetal, seducator, de o corpolenta mica si o aciditate ridicata. Gustul remanent, este lung, citric si mineral.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vegan sau lacto-vegetariene, cu sote-uri de legume, risotto cu ciuperci Champignon de cultura si conopida gratinata langa peste slab de balta servit cu sos de lamaie si chives, si de ce nu cu varza de Bruxelles sotata cu bacon prajit. La finalul mesei, langa branzeturi tari si semitari (Swiss Cheese, Bavarian Bergkase, Zamorano) garnisite cu fructe proaspete, struguri, mere verzi, pere, cu fistic si nuci caju.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)445,06 RON
- 
                        
    Regnard - Petit Chablis 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Petit Chablis este unul dintre cele şapte vinuri albe din soiul Chardonnay, plantat de peste 25 de ani în zona desemnată Chablis, localizată în regiunea Burgundia, din Estul Franţei. Vinificarea pentru sortimentele din soi alb se realizează prin fermentaţie alcoolică şi malolactică în rezervoare din oţel inoxidabil, pentru a reduce aciditatea şi a oferi complexitate organoleptică.
 ASPECT: Petit Chablis este, asemenea fraţilor săi, un vin de culoare galben pai, clar şi intens.
 MIROS: Un vin intens şi aromatic ce necesită o atenţie şi relaxare pentru a-şi dezvălui notele de fruct exotic şi piatră albă, extrase din straturile de sol îmbogăţite de erele geologice îndepărtate.
 GUST: Gust uleios şi fructat, ce oferă prospeţime şi savoare. Fructele prezente în miros reapar, împreunate cu fructe citrice şi atingeri de mentă proaspătă. Sfârşitul experienţei ne reaminteşte că suntem în prezenţa unii vin sec cu post gust ce se menţine mult timp după ce licoarea a părăsit papilele gustative.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay ce merită păstrat pentru meniuri cu peşte, fructe de mare, creveţi, calamar la grătar, caracatiță, sepie, scoici la grătar şi plăcinte din bucătaria franceză, cu carne de peşte şi diferite amestecuri pescăreşti.117,81 RON
- 
                        
    Marc Bredif - Muscadet de Serve & Maine sur Lie 2017 - 0.75L, Alc: 12%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: MUSCADET
 VOL. ALC.: 12%
 VIN ALB SEC
 Vinăria Marc Bredif oferă tradiţie şi originalitate cu fiecare produs. Experienţa de peste 100 de ani a producătorului francez ne aduce Muscadet Sevre et Maine Sur Lie, practic un vin special obţinut prin maturare în prezenţa unei mici cantităţi de drojdie, fără a se trece mustul prin procesul de filtrare.
 ASPECT: Vinul de Melon de Bourgogne are o culoare verde pal, clară, specifică unui sortiment obţinut exclusiv dintr-un singur soi de strugure alb.
 MIROS: Muscadet Sevre et Maine Sur Lie câştigă multe dintre proprietăţile naturale ale soiului şi metodei de vinificare. Parfumul oferă note introductive de iarba afumat şi o mix surprinzător de pere şi lămaie.
 GUST: Soiul Melon de Bourgogne este crescut în Valea Loarei, pe un sol format din straturi de piatră şi calcar, din care îşi extrage mineralele, ce oferă vinului un gust uşor sărat şi sec, cu aciditate medie.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un Marc Bredif inedit este recomandat alături de aperitive, gustări, preparate din pui, peşte, stridii, scoici şi creveţi.68,07 RON
- 
                        
    Marc Bredif - Vigne Blanche Vouvray 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: CHENIN BLANC
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ALB SEC
 Marc Bredif este un alt exemplu de succes pentru viticultura şi industria producătorilor de vinuri franţuzeşti. Bredif este un nume de referinţă din 1893. Vinaria şi culturile au trecut cu bine de două războaie mondiale, au fost achiziţionate de casa Barounului de Ladoucette, care a modernizat procesul de producţie şi a extins viţa până la 20 de hectare pentru a oferi şi în prezent soiuri apreciate, printre care Chenin Blanc din culturile Vouvray.
 ASPECT: Vinul de Chenin Blanc, produs tradiţional de maeştrii vinăriei Marc Bredif are o culoare de ambră deschisa, cu uşoară tentă aurie în paharul classic, pentru vin.
 MIROS: Baron Briare are o reminscenţă nobilă de fructe galbene coapte (piersică şi pară), la care se adaugă fructe exotice, ananas şi diferite citrice.
 GUST: Gustul ne dezvăluie supriza lăsată de aromă. Prospeţimea vine din lămai iar fructele exotice se simt, din nou, la sfârşit, alături de aciditatea medie gandită sau lăsate în grija procesului natural de producţie.
 TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Vinul de Chenin Blanc este plăcut alături de mâncăruri dulci şi amare. Alături de acest sortiment sunt recomandate fructe /salate de fructe (gutuie, măr, pară), brânzeturi, iaurturi, porumb, ardei gras, ciuperci, peşte (somon, ton), preparate delicioase din porc, sau preparate din bucătăria asiatică.100,79 RON
- 
                        
    Baron Briare - Touraine Sauvignon blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Baron Briare Sauvignon este, alături de vinurile produse sub eticheta Marc Bredif unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate vinuri franţuzeşti ale casei de Ladoucette. Sub conducerea tânărului baron Patrick, care a preluat afacerea la 21 de ani, in 1972, vinaria franceză produce în continuare excepţionalul vin de Sauvignon Blanc din culturile viţă aflate la altitudine de peste 1400 de metri, pe dealurile din Valea Loarei.
 ASPECT: Vin din soi de strugure alb, de culoare verde pal.
 MIROS: Baron Briare degajă mirosul tipic al unui vin obţinut din soi de producţie, aşa cum este Sauvignon Blanc. Elementele definitorii sunt notele de agrişă verde, piper verde, ierburi aromatice şi flori de soc.
 GUST: Acest vin străluceşte prin prospeţime debordantă, aciditate potrivită şi revigorantă ce se menţine ca o personalitate cu voinţă de fier pe toată durata degustării.
 TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Un vin proaspăt recomandat alături de carne pui şi viţel, cu sosuri cremoase, cu garnitură de legume sau meniuri cu paste, legume de primăvară, gătite cu unt. Se serveşte şi alături de somon la grătar, somon tras la tigaie, scoici şi peşte afumat (păstrăv).78,54 RON
- 
                        
    De Ladoucette - Les Deux Tours - Sauvignon Blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%ANUL DE RECOLTĂ: 2018
 REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA
 SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ALB SEC
 Unul dintre cei mai vechi producatori de vinuri din Franța, reprezentată încă din secolul 18 de familiile Comte Lafond si Ladoucette au lansat in 2006, vinul de Sauvignon Blanc, numit cu inspiraţie Les Deux Tours (Cele doua turnuri). Vinul provine din culturile aflate în Valea Loarei, numită şi “Valea Regilor“, de-a lungul râului Loire.
 ASPECT: Vin de culoare verde pal, limpede şi aşezat, datorită soiului de Sauvignon Blanc şi procesului tradiţional de vinificaţie şi maturare.
 MIROS: Un vin popular, graţie soiului parfumat, pulpei din fructe albe şi nuanţelor de anason, care se ridică subtil la suprafaţa licorii.
 GUST: Degustarea începe cu paleta fructată fructată pentru a continua sublim cu gustul sec al unui Sauvignon Blanc. Această experienţă intensă, puţin influenţată de tanini, se păstrează până la ultima experienţa cu o vivacitate suprinzătoare, până la ultima picătură.
 TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de carne de pui sau carne de vită în special dacă este însoțit de un sos cremos sau de legume de primăvară, cum ar fi sparanghelul și mazărea. De asemenea, acest Sauvignon Blanc este recomandat şi cu feluri de peşte, cu legume de primăvară și sosuri cu unt.89,01 RON
- 
                        
    Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO - 0.75L, Alc: 12.54%ANUL DE RECOLTĂ: 2017
 REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA
 SOIUL / SOIURILE: RIESLING
 VOL. ALC.: 12.5 %
 VIN ALB SEC
 Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri: faimosul Riesling, crescut in cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.
 ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradiţion oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.
 MIROS: Datorita climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice si piersică, ca o pereche elegantă şi proaspătă ce oferă un exemplu de stabilitate şi prospeţime.
 
 GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanin.
 TEMP. DE SERVIRE: 12 ºC.
 ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria alsaciană.82,47 RON
