Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2007
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.
 MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.
 GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.
 ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).
 TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)170,17 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
 MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
 GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
 ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
 TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
 ANUL DE RECOLTA: 2010
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
 VOL. ALC.: 14%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.
 MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.
 GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.
 ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).
 TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)170,17 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului. Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului.
 ASPECT: Rosu rubiniu intens.
 MIROS: Fructele rosii coapte ca ciresele, inunda simturile fiind urmate de cele de ciocolata si lemn dulce lasand condimentele sa isi faca simtita prezenta ulterior.
 GUST: Imbinarea de arome de condimente provenite de la butoaie si fructe rosii ofera finete si eleganta vinului lasand ca in post gustul lung si delicat sa se regaseasca aromele de condimente.
 ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit cu carne rosie la gratar cu sosuri usor condimentate sau branzeturi maturate.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20°C276,20 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    