Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  1. Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    993,53 RON
  2. Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Les Ormez de Pez - Saint Estephe rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ORMEZ DE PEZ
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SAINT-ESTEPHE / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CUPAJ CLASIC ROSU DE BORDEAUX
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare intensa, stralucitoare, rubinie opaca cu infletiuni violacee.

    MIROS: Seducator, curat, de fructe rosii coapte, dominat de zmeura si mure, completat de accente lemnoase elegante, si delicate de condimente.

    GUST: Intens si extrem de fructat, o caracteristica bine evidentiata si in echilibru cu lemoziatea si notele de fum si vanilie. Acest cupaj, maturat in butoaie de stejar, este cremos. Vinul este echilibrat si bine structurat, are tanini moi si o aciditate medie. Gustul final ce ne ramane pe paletin, este lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Evidenta, cu carne rosie pregatita pe grill, protap, tigaie sau la gratar, invelita in prosciutto sau bacon, sau rulouri din carne de porc umplute cu legume si maruntaie, drob de miel sau haggis si chiar cu preparate in sos vanatoresc, sos brun cu Champignon brune de cultura. La finalul mesei langa branzeturi fine (Gorgonzola, Camembert) garnisite cu fructe uscate si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 de minute inainte de servire)
    315,47 RON
  3. Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    37,31 RON
  4. Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. GRAVES / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% SEMILLON / 45% SAUVIGNON BLANC / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC, maturat timp de 4 luni, produs in cantitati limitate. Este “perla” vinurilor albe a celui mai cunoscut brand al regiunii Bordeaux, Mouton Cadet produs de catre Baron Philipe De Rothschild.

    ASPECT: Stralucitor de un galben pai cu accente aurii.

    MIROS: Foarte floral si fructat, dezvolta, odata cu aerarea in pahar, caracteristici intense de minerale cu accente de silex si cremene atat de caracteristice subregiunii Graves.

    GUST: Perceptia initiala este de o prospetime fructata si florala, iar finalitatea este predominata de note minerale elegante cu un gust remanent placut si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de fructe de mare sau peste, la grill sau crud fie ca si carpaccio sau sashimi. Se asociaza cu mancaruri vegan sau de post nu foarte intens condimentate, cu paste al pesto si seminte de pin sau asezonate cu sosuri albe usoare pe baza de smantana si branzeturi. Un bun partener al branzeturilor tari (Gruyere din Elvetia / Derby din Anglia).

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu necesita decantare)
    62,83 RON
  5. PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ARMAILHAC
    ANUL DE RECOLTA: 2004
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS - GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 58% CABERNET SAUVIGNON / 25% MERLOT / 14% CABERNET FRANC / 3% PETIT VERDOT
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC. Numele actual al Chateau-lui apare in scripte inca din 1680. In secolul XVIII, podgoria cu numele Mouton d’Armailhacq avea 52 de hectare. Ajuns integral in proprietatea Baron Philippe de Rothschild din 1933, vinul a purtat timp de 32 de ani, incepand cu 1956, denumirea de Chateau Mouton Baronne Philippe inainte sa revina la denumirea originala.

    ASPECT: Culoare atractiva de un rosu dens cu nuante de violet.

    MIROS: Inchis la inceput, se deschide dupa aerare cucerind prinntr-o paleta complexa aromatica a buchetului, din care se evidentiaza accentele de mure negre, afine si coacaze negre, insotite de arome lemnoase de cedru si lemn de santal.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime, sustinuta de taninii bine integrati si corpolenta generoasa, dezvolta pe paletin o bogata pleiada de gusturi fructate si lemnoase extrem de expresive. Gustul final extrem de lung, carnos si echilibrat, place prin intensitate, fructozitate si condimente.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate elaborate la cuptor, din carne rosie, imbibate de miresmele bogatiei de condimente si a legumelor din tava. Excelent langa friptura de coaste de porc Teriaky, caserola de cartofi gratinati cu napi si mirodenii, rata la tava langa risotto cu mazare si patrunjel, Scotch Beef Wellington, si nu in ultimul rand cu placinta de carne si dovleac. Se asociaza la finalul mesei cu branzeturi moi si semimoi servite cu prune uscate, nuca si biscuiti din cereale integrale.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 15-20 min. anterior servirii)
    750,06 RON
  6. Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2006 - 0,75L, Alc: 13% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2006 - 0,75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE

    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
    2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

    ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

    MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

    GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

    ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)
    345,83 RON
  7. PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..

    MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.

    GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.

    ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    75,91 RON
  8. PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LYNCH BAGES
    ANUL DE RECOLTA: 2001
    REGIUNE / TARA: CINQUIEMES CRUS - GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 78% CABERNET SAUVIGNON / 15% MERLOT / 5% CABERNET FRANC / 2% PETIT VERDOT
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC catalogat Grand Cru Classe inca din 1855.

    ASPECT: De o culoare seducatoare de un rosu grena puternic, opac, de o nuanta inchisa si extrem de profunda.

    MIROS: Complex si intens, elegant, cu note subtile de cirese negre, gutui zaharisite si lemn dulce, completate de valente de fum, lemnozitate de stejar si condimente.

    GUST: De un mare rafinament, un vin elegant placut cremos cu tanini catifelati si matasosi, surprinde printr-un buchet complex gustativ fructe rosii rascoapte sau uscate, de mocha si paine prajita, delicate note de fum si ciocolata. Are un buchet matur si de un gust de final lung si atragator, dominat de vanilie si ciocolata.

    ASOCIERE CULINARA: Recomandat a fi deschis la ocazii speciale langa preparate de mare rafinament. Se asociaza cu preparate de inalta clasa ale bucatariei franceze, pe baza de carne de pasare (rata, gasca, potarniche, fazan), vita (Kobe, Mishima sau orice alt tip de Wagyu) miel sau de purcel de lapte la tava si nu in ultimul rand cu carne de vanat mare (mistret, urs sau cerb) asezonata cu trufe albe. La finele mesei langa branzeturi maturate (Rochebaron, Roquefort, Sainte-Maure de Touraine) sau mousse din ciocolata neagra cu fructe de padure, nu foarte dulce, in foita de aur.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu minim 45 de min. inainte de servire)
    1.047,20 RON
  9. Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13% Chateau Mouton Rothschild - Le Petit Mouton rouge 2003 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2007
    REGIUNE / TARA: A.O.C. PAUILLAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 76% CABERNET SAUVIGNON / 13% MERLOT / 11% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC. Este un excelent exemplu al terroir-ului de la Chateau Mouton Rothschild, la preturi mult mai accesibile decat Premier Cru Classe-ul. Iese in piata in 1993, ca a doua eticheta a Chateau Mouton Rothschild, vinificat dupa aceleasi standarde dar selectat din vita de vie tanara.

    ASPECT: Culoare este de un rosu inchis cu accente de purpura.

    MIROS: Intens, placut, de fructe rosii si negre de padure, rascoapte, in special de coacaze negre, acompaniate de note florale de violete.

    GUST: Bogat si vioi, proaspat, cu o oarecare robustete sustinuta de corpolenta (densitatea vinului din pahar) destul de ridicata, extrem de fructat, cu o eleganta lemnoasa si condimentata demna de taninii bine integrati si structura generala extrem de rafinata. Are un gust remanent (ceea ce ramane pe limba dupa inghitire) extrem de lung si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Langa preparate elaborate, rafinate, din carne rosie (vanat mic, manzat, purcel de lapte) pregatite rasol, pe grill, rotisor sau gratar, cu sosuri brune, de fructe rosii sau reductii de vin, acompaniate de sote-uri de legume (ciuperci de padure, vinete, cartofi noi, ardei grasi rosii si kapia, brocoli) bogat condimentate cu ierburi.

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantare cu cel putin 25 minute inainte de servire )
    693,77 RON
  10. Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14% Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..

    MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.

    GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.

    ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)
    64,35 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă