Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru
  1. Gitana - Autograf - Merlot 2014 - 0.75 L, Alc: 14% Gitana - Autograf - Merlot 2014 - 0.75 L, Alc: 14%
    GITANA WINERY - AUTOGRAF MERLOT
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: MERLOT
    VOL. ALC.: 14%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
    Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
    Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar de 50 hl.

    Note de degustare:
    - De o culoare rubinie închisă, cu reflexii purpurii, acest vin intens impresionează prin aromele complexe de fructe de pădure.
    - Este un vin consistent și echilibrat, cu tainuri catifelate, nuanțe de prune uscate si ciocolată amară, cu un post-gust prelung și delicat.

    Recomandări culinare: Se poate asocia cu preparate din carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață.
    Temperatura / recomandare de consum: 16-18 ° C
    Potențial de învechire: Lung
    48,68 RON
  2. Gitana - Autograf - Cabernet Sauvignion 2014 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Autograf - Cabernet Sauvignion 2014 - 0.75L, Alc: 14%
    GITANA WINERY - AUTOGRAF CABERNET SAUVIGNON
    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA
    SOIUL: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14%

    Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
    Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
    Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar de cca 50 hl, provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar.

    Note de degustare:

    Vizual: limpede, roşu rubiniu intens.
    Olfactiv: cu aromă intensă de mure, cacao, cafea, cu note de piper negru.
    Gustativ: plin, echilibrat, cu tentă accentuată de coacăză neagră și roșie, taninuri puternice și o astringență bine temperată.

    Recomandări culinare: Se poate asocia cu preparate din carne afumată, carne la grătar, ciuperci și legume prăjite, brânzeturi sau bucate puternic condimentate.
    Temperatura / recomandare de consum: 16-18 ° C
    Potențial de învechire: Lung
    48,68 RON
  3. Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14% Chivite - Finca de Villatuerta Seleccion Especial, rojo 2014 - 0.75L, Alc: 14%
    CHIVITE – FINCA DE VILLATUERTA – SELECCION ESPECIAL
    PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO / CABERNET SAUVIGNON / MERLOT
    VOL. ALC.: 14%
    VIN ROSU SEC maturat timp de 12 luni in butoaie din stejar frantuzesc.
    ASPECT: De culoarea granatului, cu accente intense purpurii.
    MIROS: De o aroma puternica de fructe negre, completata de arome complexe de condimente, delicat de scortisoara, distinct de fum, cafea prajita si lemn dulce.
    GUST: Senzatia initiala este catifelata si matasoasa; un vin de o corpolenta mare, echilibrat, onctuos, cu tanini fermi si de un gust remanent persistent, cu note de lemn dulce si prune.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa preparate la cuptor din carne rosie, sau din vanat mic si mediu, pregatita dupa retete simple, cu mirodenii si ierburi aromate. Este un bun insotitor al mezelurilor din carne uscata si afumata, dar si a branzeturilor moi si semimoi, usor maturate., garnisite cu fructe rosii uscate.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 min inainte de servire).
    32,68 RON
  4. Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rouge 2014 - 0,75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% CABERNET SAUVIGNON / 45% MERLOT / 5% CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC, maturat timp de 12 luni.

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, vibrant, luminos, cu tuse violacee.

    MIROS: Un miros bogat si complex de fructe coapte, rosii si negre, in special de cirese si foarte pregnant de mure negre, imbogatite cu arome delicate de condimente.

    GUST: De o mare intensitate, cu un buchet pe cat de proaspat pe atat de bogat, complex, savuros si expresiv, cu tanini fermi si de o eleganta onctuozitate, cu un potential bun de invechire la sticla.

    ASOCIERE CULINARA: Asociere clasica langa carnea de miel la cuptor, carnea de vita, mai ales antricot gatit dupa retetele traditionale din Bordeaux. De asemenea se potriveste elegant cu branzeturi moi sau semimoi (Camembert / Brie / Tome de Bordeaux / Tome des Recollets - Franta) si chiar cu desert din smochine proaspete asezonat cu o crema de nuci.

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20º C (Se recomanda decantarea cu aproximativ 15 - 20 de minute inainte de servire.)
    37,31 RON
  5. Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5% Allegrini - Soave doc, bianco 2014 - 0.75L, Alc: 12.5%
    Vin alb strălucitor de culoare galben pai cu nuanţe verzui. Delicat cu note aromatice de pere, tipice pentru Pinot. Aroma este bine-echilibrată, proaspătă şi savuroasă. Maturarea în lemn de stejar tradiţional pentru 4luni şi apoi în cuve din oţel inoxidabil. Recomandări culinare: este un vin excelent atât cu peşte de apă dulce cât şi peşte de mare, având în vedere structura sa, poate fi deasemenea asociat cu carne albă.
    54,98 RON
  6. Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Greco di Tufo Vendemia bianco 2014 - 0.75L, Alc: 13%
    Vin alb de culoare galben pai, cu o aromă complexă de miere şi caise.
    78,54 RON
  7. PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
    ANUL DE RECOLTA: 2014
    REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.

    MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.

    GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)
    56,29 RON
  8. Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13% Escudo rojo - Sauvignon Blanc 2014 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: VALLE DE CASABLANCA / CHILE
    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC
    33,78 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă