Vinuri de import
Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.
Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.
Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.
Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- An productie: 2013 Eliminare
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare de un rosu rubiniu, stralucitor.
 MIROS: Placut si fructat, de cirese Morello si fragute, sustinut de arome de fructe negre de padure si note elegante, subtile, de condimente si lemnozitate (distinct de stejar).
 GUST: Seducator si fructat (fructe negre si rosii proaspete, accentuat de coacaze rosii si fragute), proaspat si bogat, un vin cu tanini fini, suculent, usor vanilat, cu un gust final remanent lung, ce evidentiaza rafinamentul clasic al soiului Pinot Noir.
 ASOCIERE CULINARA: Langa carpaccio de vita sau tartar de manzat pregatit putin mai condimentat, carne de miel pregatita la Tajine marocan, briyani din carne de pui sau porc, sau file de carne servit cu sos de piper verde. La finalul mesei se asociaza bine cu branzaturi ce contin condimente sau care sunt iuti din cauza metodei de preparare (Pepper Jack, Leyden, branza de burduf invechita). TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Nu se recomanda decantarea)29,75 RONStoc epuizat 
- 
                        
   VIN: MAPU RESERVA - MERLOT VIN: MAPU RESERVA - MERLOT
 PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
 ANUL DE RECOLTA: 2013
 REGIUNE / TARA: VALLE CENTRAL / CHILE
 SOIUL / SOIURILE: MERLOT
 VOL. ALC.: 12.5%
 VIN ROSU SEC.
 ASPECT: De o culoare atractiva de un rosu rubiniu, intens.
 MIROS: Este puternic si complex, imbinand elegant arome de fructe rosii si negre de padure, completate cu note de lemn dulce si anason.
 GUST: De o corpolenta relativ mare, un vin cu tanini moi, catifelat si molatec, de o aciditate bine integrata, cu accente fructate (cirese negre si fragute) si valente de ciocolata si paine prajita. Gustul final, remanent, este intens, si lasa o senzatie de prospetime.
 ASOCIERE CULINARA: Evidenta cu carne rosie, cu frigarui din carne de miel, ceafa de porc la tava, tocanita de curcan cu ciuperci Chanterelle / galbenele, biftec de vita sau ficatei trasi la tigaie cu prune uscate. La finalul mesei, ‘sta’ bine langa branzeturi moi si semimoi (Brie, Camembert, Danish Blue) garnisite cu fructe uscate si nuci pecan.
 TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Nu se recomanda decantarea)18,94 RONStoc epuizat 
- 
                        
   CHIVITE – COLLECION 125 - BLANCO CHIVITE – COLLECION 125 - BLANCO
 PRODUCATOR / PODGORIE: BODEGAS JULIAN CHIVITE
 ANUL DE RECOLTA: 2014
 REGIUNE / TARA: D.O.P. NAVARRA / SPANIA
 SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
 VOL. ALC.: 13%
 Chivite Coleccion 125, este o gama lansata in 1985 la comemorarea primului export de vin, realizat inca din 1860; gama reflecta calitatile unice ale solului din care provine acest vin, cat si identitatea fiecarui an de productie individual. Cantitatea este limitata, si se acorda un tratament meticulos pe durata intregului proces de productie, atat vitei de vie cat si strugurilor.
 VIN ALB SEC maturat pe drojdii, in barrique din stejar frantuzesc, timp de 10 luni si jumatate.
 
 ASPECT: Are o culoare de un galben pal cu note verzui..
 MIROS: Intens si complex, puternic afumat, completat cu arome de coaja de paine proaspata, alune de padure, zest de bergamota si menta .
 GUST: De o impresie initiala onctuoasa, eleganta si catifelata, gustul seduce prin prospetime, complexitate si o senzatie remanenta persistenta, cu accente de verbena.
 
 ASOCIERE CULINARA: Perfect in asociere cu preparate din carne de peste, asezonate cu sosuri albe si ierburi aromate, pregatite la cuptor in crusta de alune si fistic. Este un bun ‚prieten’ al preparatelor vegetariene sau vegan, pe baza de ananas sau avocada, si nu in ultimul rand, servit in asociere cu raclette din branzeturi tari si semitari.
 TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea).119,19 RONStoc epuizat 
- 
                        
   Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului. Regiunea Veneto este una dintre cele mai renumite regiuni din Italia atat pentru cantitatea vinurilor cat si pentru calitatea acestora, acestea castigand numeroase premii nationale cat si internationale. Complexitatea acestui vin provine din cupajarea a trei soiuri cunoscute pe piata din Italia: Corvina, Corvinone si Rondinella. Strugurii sunt culesi la maturitate optima pentru a oferi structura si echilibru aromatic vinului.
 ASPECT: Rosu rubiniu intens.
 MIROS: Fructele rosii coapte ca ciresele, inunda simturile fiind urmate de cele de ciocolata si lemn dulce lasand condimentele sa isi faca simtita prezenta ulterior.
 GUST: Imbinarea de arome de condimente provenite de la butoaie si fructe rosii ofera finete si eleganta vinului lasand ca in post gustul lung si delicat sa se regaseasca aromele de condimente.
 ASOCIERE CULINARA: Se preteaza a fi servit cu carne rosie la gratar cu sosuri usor condimentate sau branzeturi maturate.
 TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20°C276,20 RONStoc epuizat 
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    