Tarlaua Noastra
Vinurile Tarla sunt un proiect unic in Romania. Acestea reprezinta o serie de cupaje de excelenta, complementare, destinate atat entuziastilor de vin, cat si celor ce cred in traditia viticulturii romanesti. Specialistii Beicevrei au selectat pentru tine vinuri de exceptie de la crame consacrate si dedicate calitatii. Fiecare dintre ele sunt reprezentative pentru terroir-ul din care provin, o expresie clasica a soiurilor din care sunt create. Gama de vinuri Tarla 101 cuprinde vinuri proaspete, prietenoase, pe care le recomandam a se consuma oricand, cu orice ocazie, putand fi savurate simplu, ca atare, cat si in asocieri culinare. Vinurile gamei Tarla 201 se adreseaza celor care apreciaza caracteristicile lemnoase, condimentate si vanilate obtinute prin maturarea vinurilor in butoaie de stejar (barrique). Sunt perfecte in asocieri culinare langa preparate gourmet.
Spre exemplu, Vinurile Tarla cupaj rosu sunt recomandate a fi consumate alaturi de carne rosie sau de paste cu carne in sos rosu. Vinurile rose sunt cel mai bine puse in valoare alaturi de preparate din peste si fructe de mare, dar si porc, muschiulet de vita, paste cu sosuri usoare sau langa branzeturi tinere. Vinurile Tarla cupaj alb se recomanda a fi savurate alaturi de preparate cu fructe de mare, peste, paste in sos alb sau preparate vegetariene.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
TARLA 101 PINOT NOIR ROSE - VINURI REPREZENTATIVE ROMANESTI
ANUL DE RECOLTA: 2017
REGIUNE / TARA: CRISANA / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
VOL. ALC.: 12%
VIN ROSE SEC. Dintr-un areal cu un potential exceptional si cu istoric in cresterea strugurilor de calitate, ai un rose dinamic si plin de prospetime, lejer, un vin linistit din Pinot Noir.
Pentru ca varietatea este esenta vietii, proiectul TARLA, a adunat de la producatori reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaose sau perfect adaptate terroir-ului romanesc, din care s-au creat o serie de cupaje si cuvee-uri de excelenta, o oglinda a solului, climei si traditiei viticulturale tipice fiecarei zone in parte.
ASPECT: Are o culoare de un roz foarte pal, cu accente de foita de ceapa rosie.
MIROS: Intens, de o prospetime seducatoare, mineral, fructat si floral, distinct de mure si petale de trandafir.
GUST: Bine structurat, intens fructat (mure, fragi, capsuni), de o aciditate ridicata si cu o senzatie finala, dupa inghitire, persistenta si de o remanenta placut racoritoare.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate de Cherhana din peste si fructe de mare, langa file de porc pe gratar cu rosii cherry trase la tigaie, tartar de somon sau muschiulet de vita, cu paste cu sosuri usoare sau langa branzeturi tinere asezonate cu smochine proaspete.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomandă decantarea)32,40 RON