Vin roze
- 
                        
   PRODUCATOR: S.E.R.V.E. PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
 REGIUNE / TARA: DEALURILE MUNTENIEI / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: FETEASCA NEAGRA / MERLOT
 Roze-ul Terra Romana este mai mult decât un roze de vară; an după an, începând cu 1996 când elabora primele rozeuri seci din România alături de Guy de POIX, Aurel Rotărescu face apel la experienţa lui pentru definirea acestui asamblaj complex care să poată satisface cele mai exigente și rafinate gusturi.
 Pentru Terra Romana Rose 2015 au fost din nou alese soiurile Feteasca Neagră și Merlot, de pe colinele din împrejurimile Cepturei. Seceta din perioada verii a făcut ca acest roze de culoarea somonului sa fie o adevarată infuzie de arome: intens dar echilibrat, cu un nas complex și delicat ce aminteşte de caprifoi și trandafir, Terra Romana Rose 2015 surprinde prin prospeţime și gustul catifelat şi persistent de fructe exotice, pomelo şi caisă pârguită.
 Miros: trandafir, caprifoi, piersică albă
 Gust: fructe exotice, pomelo, caisă pârguită, echilibrat și persistent
 Cu ce meniu se serveşte: mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete, uşoare sau ca aperitiv
 Temperatura de servire: 13⁰C23,10 RON Începând cu: 19,96 RON
- 
                        
   Delicateţea si prospeţimea Rose-ului nostru s-a obţinut prin alăturarea soiurilor Pinot Noir, Shiraz şi Merlot. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Rose parfumat, alături de preparatele favorite sau, chiar, înainte de masa cu prietenii dragi. Delicateţea si prospeţimea Rose-ului nostru s-a obţinut prin alăturarea soiurilor Pinot Noir, Shiraz şi Merlot. Culoarea roz-somon ne îmbie să degustăm un Rose parfumat, alături de preparatele favorite sau, chiar, înainte de masa cu prietenii dragi.
 Aromele puternice de căpşuni fragede, petale de trandafir şi cireşe albe se contopesc plenar cu cele de lime şi pomello. Primordial Rose vine cu un debut plin de prospeţime, pentru ca mai apoi să se aşeze într-o împletire de note joviale de citrice şi de fructe din familia Rozaceelor.
 Primordial Rose se poate asocia cu orice preparat culinar, mai puţin cu deserturi27,49 RONStoc epuizat 
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2017
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)229,08 RONStoc epuizat 
- 
                        
   VIN: DAVINO IACOB ROSE VIN: DAVINO IACOB ROSE
 PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
 REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
 SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT
 Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.Este un vin proaspat si echilibrat, predomina arome de fructe de padure bine coapte.43,20 RON Începând cu: 40,61 RON
- 
                        
   PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU D’ESCLANS
 ANUL DE RECOLTA: 2016
 REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
 SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE / CINSAULT / SYRAH / MOURVEDRE
 VOL. ALC.: 13.5%
 VIN ROSE SEC, clasic din regiunea Provence, este primul vin al Chateau D’Esclans ce a reusit sa obtina un punctaj de 17/20 de la Matthew Jukes si 16.5/20 de la Steven Spurrier, Medalia de Argint - Decanter World Wine Awards 2013.
 Nascut in Bordeaux, Sacha Lichine si-a inceput cariera in tinerete la Chateau Prieure Lichine (clasificat Quatriemes Crus din 1855), domeniu pe care-l administra deja la varsta de 27 de ani. Momentul de rascruce in cariera-i de vinificator a fost in 2006 cand a achizitionat Chateau D’Esclans, punand astfel umarul la popularizarea rose-urilor de mare valoare din Provence.
 ASPECT: Are o culoare de roz delicat si pal, cu nuante de somon si infletiuni aurii, clasica pentru rose-urile din sudul Frantei.
 MIROS: Placut si proaspat, fructat, evident de fructe rosii, in special de cirese, mure si capsuni salbatice.
 GUST: Catifelat, lejer si totusi intens floral si fructat, accentuat de cirese, grapefruit si capsuni; un vin lejer de mica corpolenta si savuroasa mineralitate. Are o structura buna, o prospetime sustinuta de aciditate, si un gust final remanent lung si placut.
 ASOCIERE CULINARA: De consumat si ca aperitiv, dar si in asociere cu antreuri sau feluri principale pe baza de carne alba, in special peste si fructe de mare; dar 'face fata' cu brio si preparatelor din carne rosie, daca nu sunt extrem de condimentate sau iuti. Un vin versatil care poate fi servit de la amuse-bouche si pana dupa felul principal, cu branzeturi tari si semitari, sau la desert, langa tartine sau salate cu fructe neinsiropate.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)104,72 RON Începând cu: 98,44 RON+ 0,50 RON warranty 
- 
                        
   Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii. Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.
 Acest cupaj este format din soiurile 60% Pinot Noir şi 40% Merlot.
 Culoarea acestui vin este roz-somon luminos. Acest vin dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete.. Gustul sau este unul viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
 Acest vin este proaspat si usor de baut.!
 A se servi rece la aproximativ 7˚C, alaturi de branza de capra , salate de sezon si peste la gratar.
 Tipul vinului: Sec22,00 RON
 
                     
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                     
                            
									                                                                            					 
                                    