Vin linistit

Vinurile linistite fac parte din categoria bauturilor obtinute prin fermentatie alcoolica naturala, realizata exclusiv din must de struguri. Pentru a fi incadrate in categoria vinurilor linistite, bautura trebuie sa ofere o tarie alcoolica de minimum 8,5% vol. Vinurile linistite sunt produse agroalimentare la care se interzice adaosul de arome dintr-o sursa externa. Aromatizarea acceptata legal este cea oferita de contactul bauturii cu vase confectionate din lemn.


Clasificare vinurilor in functie de culoare:


-          Vinuri albe;


-          Vinuri rose;


-          Vinuri rosii.


Vinurile linistite pot fi obtinute dintr-un singur soi de struguri, sau din doua sau mai multe te soiuri cupajate. In cazul vinurilor obtinute dintr-un singur soi, acestea vor avea culoarea strugurilor (exemplu: soiuri albe - vinuri albe, soiuri rosii - vinuri rosii ) Exceptie de la acest fapt sunt vinurile albe obtinute din struguri rosii (ex: Blanc de noir - vin alb obtinut din Pinot Noir,  sau vinurile rose).  Vinurile rosii mai pot avea in componenta, in procente foarte scazute si soiuri de vinuri albe cu scopul imbunatatirii gustului / mirosului cupajului obtinut.


Stiati ca inlaturand  pielita  boabelor de strugurilor, corpul boabelor  arata la fel? Toate sunt albe.... Culoarea vinului este data de fapt de culoarea pielitei, iar intensitatea culorii vinurilor este datorata direct timpului in care vinul sta in contact cu pielita strugurelui.... Pentru un vin rose pal, contactul vinului cu pielita se face pentru o perioada foarte scurta de timp (probabil cateva ore)...



 Clasificarea vinurilor in functie de zaharul rezidual din compozitie:


 -         vinuri seci - cel mult 4 grame de zahar rezidual la un litru;


-          vinuri demiseci - 4,1 - 12 grame de zahar rezidual la un litru;     


-          demidulci - 12,1 - 50 de grame de zahar rezidual la un litru;


-          dulci - peste 50 de grame de zahar rezidual la un litru.


 


Clasificarea vinurilor in functie de calitatea strugurilor din care sunt obtinute si metoda de productie:


-          Vinuri de masa. Aceasta denumire este data pentru vinuri cu productie nereglementata in functie de soi sau regiune. Aceste vinuri au tarie alcoolica de maxim 10%.


-          Vinuri de calitate superioara. Sunt vinurile din struguri de calitate superioara dintr-o regiune mare, ce contin tarie alcoolica de peste 10%.


-          Vinuri cu denumire de origine controlata (DOC). Aceste vinuri sunt obtinute din cele mai bune soiuri, recoltate din podgorii recunoscute la nivel international, aflate sub reglementare care garanteaza calitatea. Vinurile de origine controlata au tarie alcoolica de peste 11%.


 


Organizatia Internationala a Vinului a publicat un clasament oficial alcatuit din 21 de state producatoare de vin si cantitatile de vin produse de acestea in anul 2018. Primele trei state cu cea mai mare productie de vin din lume, sunt statele din Lumea Veche (Europa), care au istorie si traditie indelungata in productia de vinuri. In top 10, Italia, Franta si Spania ocupa locurile fruntase, urmate de SUA, Argentina, Chile, Australia, Germania, Africa de Sud si China,


La nivel european Romania, Germania, Austria si Ungaria, au înregistrat o crestere a recoltei în 2018 mai mare decât media ultimilor 5 ani.


La nivel mondial, Romania se afla pe locul 13, cu 510 milioane de litri produsi in 2018, iar vecinii de peste Prut, se afla pe locul 19, cu 190 milioane de litri produsi in acelasi an.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip dulce: Sec Eliminare
  • Avincis - Feteasca Regala 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    Feteasca Regală este unul dintre cele mai cunoscute și căutate soiuri de struguri de vin din România. Din acest soi se poate obține un vin corpolent, cu arome intense și cu un mare potențial de învechire.
    Recoltă şi vinificaţie:
     Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
     Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
     Strugurilor li se îndepărtează ciorchinii şi sunt maceraţi într-o presă pneumatică închisă, sub atmosferă protectoare.
     30% din acest vin este fermentate şi maturate în baricuri de stejar frantuzesc timp de 8 luni, cu batonaj periodic.
    Degustare:
     Culoarea acestui vin este auriu deschis strălucitor.
     Buchetul bogat şi complex al acestui vin se deschide către dulceaţa florilor albe şi a caiselor uscate cu o uşoară notă de vanilie.
     Gustul său este generos, rotund şi bine structurat, cu arome de piersică şi pară condimentată.
    Recomandări privind servirea:
     A se servi rece, la 9 ̊C, alături de pui în sos de ciuperci sau orez cu trufe.
     Acompaniază foarte bine somonul la grătar şi toate tipurile de carne de pasăre.
     Vă sfătuim să-l degustaţi şi alături de plăcinte din fructe.
    Concentraţie alcoolică : 12%;
    Zahar rezidual 1,23 g/ltr;
    Dop: Natural;
    Aciditate totala: 4,92 g/ltr Ac Tart;
    Tipul vinului : Sec
  • Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5% Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%

    Mouton Cadet - Reserve Graves blanc 2013 - 0,75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: A.O.C. GRAVES / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: 50% SEMILLON / 45% SAUVIGNON BLANC / 5% MUSCADELLE
    VOL. ALC.: 12%

    VIN ALB SEC, maturat timp de 4 luni, produs in cantitati limitate. Este “perla” vinurilor albe a celui mai cunoscut brand al regiunii Bordeaux, Mouton Cadet produs de catre Baron Philipe De Rothschild.

    ASPECT: Stralucitor de un galben pai cu accente aurii.

    MIROS: Foarte floral si fructat, dezvolta, odata cu aerarea in pahar, caracteristici intense de minerale cu accente de silex si cremene atat de caracteristice subregiunii Graves.

    GUST: Perceptia initiala este de o prospetime fructata si florala, iar finalitatea este predominata de note minerale elegante cu un gust remanent placut si persistent.

    ASOCIERE CULINARA: Cu orice tip de fructe de mare sau peste, la grill sau crud fie ca si carpaccio sau sashimi. Se asociaza cu mancaruri vegan sau de post nu foarte intens condimentate, cu paste al pesto si seminte de pin sau asezonate cu sosuri albe usoare pe baza de smantana si branzeturi. Un bun partener al branzeturilor tari (Gruyere din Elvetia / Derby din Anglia).

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 9º C (Nu necesita decantare)
    62,83 RON
  • Avincis - Merlot & Cabernet Sauvignon 2015 - 0.75L, Alc: 13%

    MERLOT & CABERNET SAUVIGNON 2015

    Recoltă şi vinificaţie:
     Recoltarea se face manual, în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să
    rămână cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi
    sănătoşi. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod
    regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare.
     Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne
    asigura că au fost culeşi numai cei copţi şi sănătoşi.
     Ciorchinii sunt îndepărtaţi în totalitate înainte de fermentarea la temperatură
    controlată.
     Soiul Merlot reprezinta 85% din acest vin in timp ce Cabernet Sauvignon
    reprezinta 15%.
     10% din acest cupajul este învechit în baricuri de stejar romanesc timp de 6
    luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox.

    Degustare:
     Culoarea acestui vin este negru roşiatic intens.
     Acest vin are un buchet proaspăt şi expresiv de coacăze negre şi mure.
     Structura acestui vin prezintă echilibru între aroma proaspătă de fructe zdrobite
    şi tanini rotunzi şi delicaţi.
     Acest vin poate fi servit de acum şi până în 2025.

    Recomandări privind servirea:
     A se servi la 17oC.
     Vă recomandăm să degustaţi acest vin alături de salam, şuncă afumată
    precum şi alte aperitive.
     Acompaniază perfect cotletul de miel în sos balsamic.
    Concentraţie alcoolică : 13% ; Zahăr rezidual: 0,2 g/ltr.; Dop: Microaglomerat
    ; Aciditate totală : 5,51 g/ltr. Ac. Tart.; Tipul vinului: Sec
  • BPHR - Pays D’Oc Viognier blanc 2016 - 0.75L , Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER
    VOL. ALC.: 12.5%
    VIN ALB SEC.
    ASPECT: De o buna limpiditate, si o culoare de un galben pai cu accente de lamaie.
    MIROS: De o intensitate seducatoare, cu arome de lichor de pere sustinute de subtile note de lemon-grass.
    GUST: Intens si proaspat, un echilibru armonios intre savoarea piersicilor si cea de zest de lamaie, de o corpolenta relativ mare, si cu un gust remanent fructat, lung si placut.
    ASOCIERE CULINARA: Perfect langa preparate fel principal pe baza de peste, fructe de mare si crustacee, servite langa legume sotate, risotto-uri simple sau cu sosuri pe baza de lamaie. La finele mesei, se potriveste bine langa branza de capra (Acapella, Chelsea maturata, Feta) asezonata cu piersici uscate si fistic.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    32,73 RON
  • Davino - Iacob rose 2015 - 0,75L, Alc: 14.3%

    VIN: DAVINO IACOB ROSE
    PRODUCATOR / PODGORIE: UNICOM PRODUCTION
    REGIUNE / TARA: D.O.C. DEALU MARE / CEPTURA / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT

    Se produce prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.Este un vin proaspat si echilibrat, predomina arome de fructe de padure bine coapte.
  • Vinarte - Prince Mircea, Merlot Magnum 2000 - 1.5 L, Alc: 14%

    Este un vin foarte bine structurat şi echilibrat, puternic, sec şi foarte taninos.
    Se potriveşte cu mâncărurile din carne roşie şi merge acompaniat cu brânzeturi foarte bine maturate.
  • Vinarte - Terase Danubiene - Merlot 2013 - 0.75L, Alc: 13%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Merlot 95%,Cabernet Sauvignon 5%
    VOL. ALC.: 13%

    ASPECT: Este un vin de o culoare rosu rubiniu intens,limpede,stralucitor,cu reflexii purpurii.
    MIROS:Arome precum fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine,intens.
    GUST:Sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un post-gust lung.
    ASOCIERE CULINARA:Se poate servi la preparate preparate din carne rosie, vanat de talie mica sau cu pene, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: 17ºC.
  • Vinarte - Castel Starmina, Feteasca Neagra 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    NOTE DE DEGUSTARE:
    Vizual: Este un vin de o culoare rosu rubiniu, stralucitor cu reflexii violaceu-purpurii , limpede
    Olfactiv: Arome proaspete, de visine si fructe de padure si de condimente.
    Gustativ: Este un vin sec, cu o textura si aciditate buna ,tanini bogati, astringenta placuta,post-gust intens.

    RECOMANDARI DE SERVIRE: temperatura optima de consum este de 16 oC. Se poate servi cu mezeluri, preparate din carne rosie, vanat mic, retete traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi proaspete.
    19,96 RON
  • Vinarte - Terase Danubiene - Feteasca Neagra 2016 - 0.375 L, Alc: 13.5%

    Vinul este poezia pământului. Vinarte, în cele trei domenii de renume pe care le deţine, Dealu Mare, Sâmbureşti şi Mehedinţi, şi-a propus să culeagă aceste versuri şi să le adune într-o colecţie. Am asamblat tradiţia şi potenţialul excepţional al viilor noastre cu tehnica de vinificare modernă, fară a neglija geniul uman care le produce, în speranţa de a fi reuşit să contribuim la naşterea unei noi generaţii de mari vinuri româneşti. Măsura reuşitei o putem avea numai de la cei care vor dori să guste vinurile pe care specialiştii Vinarte şi-au pus semnătura.

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL: Feteasca Neagra 100 %.
    VOL. ALC.: 13,50%

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, limpede, stralucitor, cu reflexii purpurii.
    MIROS: Arome proaspete, de visine si fructe de padure, condimente si note de cafea date de barrique.
    GUST: Un vin complex in care aromele de fructe de padure, visine coapte si aciditatea buna fac ca acest vin sa devina rotund,prietenos si in acelasi timp corpolent, urmat de un postgust fructat intens.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau pe toata durata mesei, asociat langa carne de porc usor condimentata cu sos de vin rosu, cotlete de miel cu ierburi usor aromate, sau la sfarsitul mesei langa platouri de branzeturi maturate, moi si semimoi.
    13,09 RON
  • Avincis - Domnul de roua rose 2017 - 0.75L, Alc: 13% Avincis - Domnul de roua rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    Avincis - Domnul de roua rose 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    Domnul de Roua spune povestea prinţului calator prin viile Dragasanilor, un îndragostit topit de razele soarelui in roua diminetii. Strugurii dezmierdati de stropii de roua au dat nastere vinului iubirii.

    Acest cupaj este format din soiurile 60% Pinot Noir şi 40% Merlot.

    Culoarea acestui vin este roz-somon luminos. Acest vin dezvaluie arome de capsuni si cirese proaspete.. Gustul sau este unul viu, cu aciditate intepatoare si arome delicate.
    Acest vin este proaspat si usor de baut.!

    A se servi rece la aproximativ 7˚C, alaturi de branza de capra , salate de sezon si peste la gratar.


    Tipul vinului: Sec
    22,00 RON
  • Vinarte - Terase Danubiene - Sauvignon Blanc 2017 - 0.375 L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Sauvignon Blanc 100 %.
    VOL. ALC.: 13%

    ASPECT: Este un vin de o culoare galben pai cu reflexii verzui, limpede stralucitor.
    MIROS:intens si persistent cu note florale salbatice de iasomie si soc,cu o fructuozitate de arome de mar verde,usor mineral.
    GUST: sec, cu o aciditate bine conturata, atac puternic, placut, urmat de un final fin şi post-gust prelung.
    ASOCIERE CULINARA:Se poate servi la preparate din carne alba, fructe de mare, branzeturi lejere.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12ºC.
    13,09 RON
  • Crama Oprisor -La Cetate - Chardonnay 2014 - 0.75L, Alc: 14%

    LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.

    Soi/Cupaj: Chardonnay 100%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania

    Organoleptic: Un vin cu alunecări mătăsoase, cu arome călduţe şi prietenoase. Gustul, dezvelind rapid zvâcnirile de limetă, de stropi de coajă de grepfrut, invadează exploziv papilele. În schimb, postgustul revine, uşor şi sigur, în sarcina aromelor untoase de alună proaspăt scoasă din cuptor, sporite de inflexiunile vanilate ale baricului de stejar. Note aromatice intense de citrice, măr verde şi flori de câmp învăluite în senzaţii de unt proaspăt. Impresionează prin textura catifelată şi prin echilibrul bun dintre corp şi aciditate.

    Servire: Recomandat in asocieri cu Coq au vin.
  • Crama Oprisor -La Cetate Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    LA CETATE nu este doar unul dintre brandurile care au scris istorie în renaşterea vinului românesc. Pentru Crama Oprişor, LA CETATE a fost prima linie de vinuri premium, lucrate cu o migală şi o meticulozitate care au adus, încă din primul an de producţie, rezultate excepţionale. În numele unei istorii care încă se scrie, dar şi pentru a sărbători renaşterea acestor pământuri. Dacă locul a fost binecuvântat de Creator cu tot ce era nevoie pentru a da oamenilor cele mai bune roade, cu siguranţă, şi „omul care sfinţeşte locul” şi-a găsit menirea în istoria Oprişorului.

    Soi/Cupaj: Sauvignon Blanc 100%
    DOC/IG/altele: IG Dealurile Olteniei
    Areal: Ferma Oprisor, Jud. Mehedinti, Romania

    Organoleptic: Un vin complex, elegant și echilibrat, în care aromele intense de citrice, limete și flori de soc sunt completate cu nuanțe fine de vanilie, împrumutate lemnului de stejar în care a fost maturat. Zona tipică a Mehedințiului, bogată în soluri argilo-calcaroase, oferă Sauvignonului Blanc o mineralitate subtil integrată în gustul sprinten, cu accente citrice și aciditate plăcută, reconfortantă. Inspiră plenar, ca toate lucrurile bune.

    Servire: Foarte potrivit langa preparate din carne de curcan.
  • Vinarte - Terase Danubiene - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.7%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Negru de Drăgăşani 95%, Novac 5%
    VOL. ALC.: 13,5%

    ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare rosu rubiniu intens, stralucitor cu reflexii violacee.
    MIROS: Arome de cirese negre si fructe de padure, nuante de condimente,intens.
    GUST: Puternic si echilibrat, plin, cu tanini rotunzi, cu note fructate si un final persistent.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi cu mezeluri, preparate din carne rosie, vanat mic, preparate traditionale romanesti pe baza de carne, branzeturi proaspete.
    TEMP. DE SERVIRE: 15ºC.
  • Vinarte - Terase Danubiene - Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 13% Vinarte - Terase Danubiene - Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    Vinarte - Terase Danubiene - Feteasca Neagra 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    Vinul este poezia pământului. Vinarte, în cele trei domenii de renume pe care le deţine, Dealu Mare, Sâmbureşti şi Mehedinţi, şi-a propus să culeagă aceste versuri şi să le adune într-o colecţie. Am asamblat tradiţia şi potenţialul excepţional al viilor noastre cu tehnica de vinificare modernă, fară a neglija geniul uman care le produce, în speranţa de a fi reuşit să contribuim la naşterea unei noi generaţii de mari vinuri româneşti. Măsura reuşitei o putem avea numai de la cei care vor dori să guste vinurile pe care specialiştii Vinarte şi-au pus semnătura.

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL: Feteasca Neagra 100 %.
    VOL. ALC.: 13,50%

    ASPECT: De o culoare rosu rubiniu, limpede, stralucitor, cu reflexii purpurii.
    MIROS: Arome proaspete, de visine si fructe de padure, condimente si note de cafea date de barrique.
    GUST: Un vin complex in care aromele de fructe de padure, visine coapte si aciditatea buna fac ca acest vin sa devina rotund,prietenos si in acelasi timp corpolent, urmat de un postgust fructat intens.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau pe toata durata mesei, asociat langa carne de porc usor condimentata cu sos de vin rosu, cotlete de miel cu ierburi usor aromate, sau la sfarsitul mesei langa platouri de branzeturi maturate, moi si semimoi.
  • Vinarte - Terase Danubiene - Sauvignon Blanc 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Sauvignon Blanc 100 %.
    VOL. ALC.: 13%

    ASPECT: Este un vin de o culoare galben pai cu reflexii verzui, limpede stralucitor.
    MIROS:intens si persistent cu note florale salbatice de iasomie si soc,cu o fructuozitate de arome de mar verde,usor mineral.
    GUST: sec, cu o aciditate bine conturata, atac puternic, placut, urmat de un final fin şi post-gust prelung.
    ASOCIERE CULINARA:Se poate servi la preparate din carne alba, fructe de mare, branzeturi lejere.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12ºC.
    26,18 RON
  • Vinarte - Castel Starmina, Negru de Dragasani 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Negru de Drăgăşani 95%, Novac 5%
    VOL. ALC.: 13,5%

    ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare rosu rubiniu intens, stralucitor cu reflexii violacee.
    MIROS: Intens, arome de cirese negre si fructe de padure, note de condimente.
    GUST: Puternic si echilibrat, plin, cu tanini rotunzi, note fructate si un final persistent.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi cu mezeluri, preparate din carne rosie, vanat mic, retete traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi proaspete.
    TEMP. DE SERVIRE: 15ºC.
  • Vinarte - Castel Starmina, Merlot 2017 - 0.75 L, Alc: 13%

    REGIUNE / TARA: DOC - MEHEDINTI - STARMINA
    SOIUL : Merlot 95%, Cabernet Sauvignon 5%
    VOL. ALC.: 13%

    ASPECT: Este un vin limpede, de o culoare rosu rubiniu intens, stralucitor, cu reflexii purpurii.
    MIROS: Intens, arome precum fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine.
    GUST: Un vin sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un post-gust lung.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi cu preparate din carne rosie, vanat de talie mica sau cu pene, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: 17ºC.
    19,96 RON
Pagina:
  1. 18
  2. 19
  3. 20
  4. 21
  5. 22
Grilă Listă