Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina, care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala (numita in trecut si Metoda Champenoise), din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta.


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si celor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole, pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania, Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Sampanie rose Eliminare
  2. Crama / Brand: Laurent Perrier Eliminare
  1. Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose - 0.75L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    434,35 RON
  2. Laurent Perrier - Sampanie Cuvee rose Jeroboam - 3L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee rose Jeroboam - 3L, Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    2.975,00 RON
  3. Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Magnum - 1.5L , Alc: 12%
    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC ROSE

    ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu accente de somon crud.
    MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.

    ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia si homar din Maine, America de Nord) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    868,70 RON
  4. Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Alexandra rose - 0.75L , Alc: 12%
    Aspect elegant, cu evoluţia culorii în mod natural de la o frumoasă nuanţă de zmeură către o sugestie de somon roz. Aroma este precisă şi foarte crocantă. O gamă largă de fructe mici, roşii: căpşuni, zmeură, coacăze roşii şi cireşe negre. Prospeţimea domină uimitor notele aromatice. Gustul este intens cu arome de fructe, curat, bine-definit şi uşor ascuţiţ, apoi vinul se deschide pentru a oferi impresia cufundării într-un coş de fructe de pădure roşii proaspăt culese: căpşuni, cireşe Morello, coacăze negre şi zmeură.Vinul este suplu şi rotund spre final. Laurent-Perrier Cuvee Rose este un aperitiv delicios. Această recoltă, datorită caracterului sau aromatic, permite asocierea cu diverse produse alimentare şi vinuri. Se potriveşte bine cu peşte crud (chefalul marinat şi tartar de ton roşu), creveţi la grătar, mezeluri fine (precum prosciutto de raţă), carne de miel şi brânzeturi cremoase. Cuvée Rosé se potriveşte extraordinar pentru deserturi de fructe roşii.Îndrăzneţii vor încerca mai mult chiar, cu preparate din bucătăria Indiană sau Asiatică.
    1.666,00 RON
Grilă Listă