Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina, care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala (numita in trecut si Metoda Champenoise), din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta.


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si celor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole, pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania, Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip strugure: Cupaj alb Eliminare
  1. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut - 0.75L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    261,80 RON
  2. Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    1.428,00 RON
  3. Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%
    Armand de Brignac brut gold este primul sortiment de sampanie produs din aceasta gama. Aceasta sampanie reprezinta un cuvee de exceptie din trei soiuri representative: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Proaspat, floral si usor vegetal, imbina notele de piersica si caisa cu cele de fructe rosii coapte, urmate de note citrice, portocale si briose.
    GUST: Fructat, ce aduce in prim plan arome de cirese, fructe exotice si o usoara aroma de lamaie, acestea fiind urmate de minunatele arome de vanilie si miere facand aceasta sampanie sa fie mai catifelata si ii ofera o cremozitate aparte. Post gustul este lung cu usoare note de paine prajita provenite de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura ca atare sau pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridii proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Golfer’s Limited Edition este un veritabil cuvee brut, vibrant, cu o eleganta aparte. Aceasta sampanie este un cupaj de Pinot noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Aceasta este sampania perfecta pentru a incheia o zi minunata de golf. Acest sortiment comemoreaza turneul de golf “ Master Golf Tournament”, iar in fiecare an , Armand de Brignac ofera cadou castigatorului o sticla de Armand de Brignac Golfer’s Edition.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Cu un buchet proaspat si vibrant, in prim plan se regasesc notele de briose proaspat scoase din cuptor, vanilie completate ulterior de note de fructe rosii, pere, piersica si note florale.
    GUST: Echilibrat si fructat ce combina perfect aromele de fructe exotice, lamaie cu cele de vanilie, lasand in post gust sa se regaseasca aromele de paine prajita provenit de la butoiul de stejar frantuzesc.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa preparate din peste proaspat.
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Rose este o sampanie cuvee, proaspata si complexa din Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay din trei ani diferiti: 2009, 2010 si 2012. Vibranta culoare este data de asamblajul vinului spumant cu 15% vin rosu provenit din struguri Pinot Noir culesi manual din vii cultivate special pentru aceasta sampanie. Acest lucru aduce un plus de arome de fructe rosii, facand-o perfecta pentru a fi savurata pe toata durata mesei.


    ASPECT: Culoare delicata de un roz pal cu tuse de somon, de o buna limpiditate, stralucitor.
    MIROS: Fructat, viu si vibrant, notele de capsuni, coacaze si cirese inunda simturile lasand notele florale si cele dulci de migdala sa se regaseasca ulterior.
    GUST: Aromele de fructe rosii si cirese sunt bine evidentiate inca de la inceput, aromele de Chardonnay intervin ulterior, aducand un plus de eleganta.
    ASOCIERE CULINARA: Evident ca este un excelent aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar totodata se poate asocia cu mancaruri rafinate din fructe de mare, peste sau cu icre de somon in compozitie. Este un vin versatil care se asociaza foarte bine cu o gama larga de feluri de mancare, de la carne rosie gatita delicat cu sosuri usoare pana la cele asiatice si chiar o mare varietate de branzeturi (Chevre sau Brie - Franta / Cheddar - Anglia / Colby - S.U.A. / Edam - Olanda).
    TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9º C (Nu se recomanda decantarea sau aerarea.)



    Armand de Brignac Demi Sec a fost la inceput o simpla curiozitate impartita vizitatorilor la casa din Chighy-les-Roses din Franta, dar mai tarziu a fost lansata pentru minunata asociere cu preparatele exotice. Aceasta sampanie este un cupaj din Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier din trei ani diferiti: 2009,2010 si 2012.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Se regasesc usor notele de grapefruit, compot de fructe, gutuie balansate perfect cu cele de caramel si briose.
    GUST: Bogatele arome de mure se imbina cu aromele citrice si cu cele de miere. Perlajul fin si delicat face ca post gustul sa fie lung si dulceag.
    ASOCIERE CULINARA: Se poate servi alaturi de foie gras, branzeturi si mancaruri usor picante. Poate fi servit si alaturi de un platou de fructe exotice sau desert.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Blanc aduce in prim plan principalele carateristici ale terroir-ului regiunii Champagne. Aceasta sampanie contine 100% Chardonnay Cuvee, strugurii fiind culesi manual din zonele Cote des Blanc si Montagne de Reims iar pentru aceasta sampanie este folosit doar primul must. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata si ferite de lumina. Din toate acestea rezulta o sampanie ce impresioneaza cu caracterul sau unic si sofisticat.


    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Minunatele note de para si unt se imbina perfect cu cele de alune de padure si usoare note de turta dulce.
    GUST: Aromele de fructe exotice ca guava, piersica si agrisa sunt ulterior completate de arome de mirodenii dulci, lasand post gustul sa fie proaspat si mineral.
    ASOCIERE CULINARA: Poate fi servit ca atare sau langa carpaccio, sashimi, peste la gratar sau branza usoara.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).



    Armand de Brignac Blanc de Noirs este un cupaj de Pinot Noir din trei ani diferiti: 2008, 2009 si 2010. Strugurii provin din zona Montagne de Reims si sunt atent selectati manual. Sticlele sunt pastrate in conditii ideale, cu temperatura controlata, ferite de lumina si sunt numerotate manual.

    ASPECT: Galben auriu.
    MIROS: Notele inconfundabile de fructe rosii coapte, fructe de padure, mure, coacaze negre, se imbina perfect cu cele de condimente dulci.
    GUST: Aromele de mure si coacaze negre sunt aduse in prim plan de perlajul catifelat lasand ca in post gusul lung si delicat sa putem regasi aromele subtile de menta.
    ASOCIERE CULINARA: Ideal pentru preparate din carne de rata, miel la gratar, dar poate fi servit si ca atare.
    TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea).


    22.015,00 RON
  4. Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle Magnum - 1.5L , Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    2.975,00 RON
  5. PRODUCATOR / PODGORIE: ARMAND DE BRIGNAC
    ANUL DE RECOLTA: NON VINTAGE
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIERE
    VOL. ALC.: 12.5%
    CHAMPAGNE BRUT / SEC

    ASPECT: De foarte intensa stralucire, si o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii, perlat, carbogazos.
    MIROS: Foarte puternic si proaspat, floral si delicat vegetal (de soc, de flori de camp si tei), placut fructat, cu accente seducatoare de citrice.
    GUST: Complex dar lejer si savuros, extrem de proaspat, lasa chiar o senzatie de "crocant", delicat vegetal si foarte intens fructat (de grapefruit si lamaie, de caise si piersici, mere verzi, ananas, mere golden), are o foarte buna aciditate, o corpolenta medie, si un gust la final dupa inghitire, lung si intens.

    ASOCIERE CULINARA: Se poate savura doar per se pe sezlongul unui lounge pe marginea oceanului, servit foarte rece ca aperitiv inainte de luarea mesei, sau se poate aprecia langa preparatele antreu din stridi proaspete, crustacee (crab oceanic, homar, langoustine), fructe de mare, carne de peste in preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peste pe pat de piure de mazare si pesto, Mahi Mahi sau Dorada pregatita in frunze de palmier cu fructe exotice si orez salbatic).
    TEMP. DE SERVIRE: 6-8º C (Nu se recomanda decantarea)
    37.485,00 RON
  6. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+frapiera - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.570,80 RON
  7. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut+6 pahare - 6 buc x 0,75L, Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.570,80 RON
  8. Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle + 2 pahare - 0.75L , Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute.

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri culese în urmă cu 20 de ani, 50 ani, sau chiar 100 de ani (numite vitage), și alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie va avea caracteristici ușor diferite.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă, aproape insesizabilă, de miere.

     

    GUST: Această iterare combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Floral si extrem de fructat (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și brocoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    428,40 RON
  9. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Magnum - 1.5L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    520,03 RON
  10. Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie La Cuvee brut Jeroboam - 3L , Alc: 12%

    LAURENT PERRIER - SAMPANIE LA CUVEE BRUT SALMANAZAR  9L     Alc. 12%

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE. Brand-ul de șampanie Laurent Perrier și primele unități de producție au fost create în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

     În 1939, fiica Mathildei a vandut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. Bernard, unul dintre cei doi fii, a preluat afacerea și a învățat tot ceea ce se putea despre șampanie. În 1948 Bernard a fost numit directorul companiei, iar acest moment a marcat început expansiunii companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de peste 70 de ani, cu modernizările și regulile proprii stilului Laurent Perrier.

    La Cuvee Brut este produs în Tour sur Marne, regiunea Champagne, din soiurile Chardonay (peste 50%), Pinot Noir (peste 30%), Pinot Meunier (între 10-20%), și vinuri din reservă, în proporție de 20-30%.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: La Cuvee Brut oferă un parfum delicat și proaspăt de fructe, ce se ridică cu armonie în jurul paharului. Acest parfum creat să evoce natura și arta creației are nevoie de câteva momente pentrua dezvălui și notele de fructe cu sâmbure tare.  

     

    GUST: Fructe difuze, finețe și efervescență care determină o schimbare constantă a mixului de arome, cu un finish lung și satisfăcător.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O șampanie recomandată la aperitive, meniuri diverse din carne de pasăre și cele mai bune preparate din pește.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  8 - 10°C

     

    1.124,55 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă