Asocieri culinare - Branzeturi
RECOMANDAREA NOASTRA in asocierile culinare ale vinurilor cu branzaturi poate fi clasificata in multe moduri tinand cont de tipul branzeturilor astfel:
- In asociere cu branzeturi moi de tip Brie sau Mascarpone recomandam vinurile albe cu arome puternice ( Chardonnay, Viognier, Semillon ), sau vinuri rosii usoare de tip Pinot Noir.
- Branzeturile de tarie medie tip Gorgonzola sau Roquefort recomandam sa le asociati cu vinuri rosii cu corp mediu - Merlot, Cabernet Franc, Sangioveze, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani..
- Iar branzeturile tari de tip Cheddar, sau Parmesan recomandam sa le asociati cu vinuri rosii, invechite in butoaie de stejar, cu tanini accentuati ( Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinotage, cupaje de tip Bordeaux )
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine- 
                        
   Un petit Sauvignon Blanc care prezinta un nas mineral cu aspecte usor citrice. Aromele primare ale acestui vin sunt de lime, mere verzi si pomelo. Aciditatea ridicata si corpolenta a vinului ii confera un gust inconfundabil, completat de note exotice. De preferat a se consuma cat mai tanar. Un petit Sauvignon Blanc care prezinta un nas mineral cu aspecte usor citrice. Aromele primare ale acestui vin sunt de lime, mere verzi si pomelo. Aciditatea ridicata si corpolenta a vinului ii confera un gust inconfundabil, completat de note exotice. De preferat a se consuma cat mai tanar.
 Asociere culinara: Se recomanda a fi servit alaturi de preparate de peste, salate cu pui, fructe de mare. Se poate servi la o temperatura de 8-10 grade Celsius.52,36 RON Începând cu: 49,22 RON
