Alte soiuri

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin alb Eliminare
  1. Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%
    Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.
    97,53 RON
  2. Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 13% Poggio Al Tesoro - Solosole Vermentino doc bianco Bolgheri 2012 - 0.75L, Alc: 13%
    Un vin galben-pai cu nuanţe strălucitoare, proaspăt, delicat şi echilibrat. Combinaţie de arome tipică acestui soi cu nuanţe florale (flori albe şi de salcâm ) şi fructe galbene( banane şi caise ). Îl recomandăm impreună cu aperitive, peşte sau legume.
    44,32 RON
  3. Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5% Corte Giara - Pinot Grigio delle Venezie igt, bianco 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: CORTE GIARA
    ANUL DE RECOLTA: 2016
    REGIUNE / TARA: I.G.T. VENEZZIE / VENETO / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT GRIGIO
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ALB SEC.
    ASPECT: Are o culoare de un galben pai cu usoare tente de argintii.
    MIROS: Subtil si suav, cu arome placute florale imbogatite de accente de fructe si vegetale.
    GUST: Proaspat si racoritor, un vin lejer de corpolenta medie, floral si vegetal, si cu un gust remanent persistent, placut citric; perfect pentru serile calduroase de vara.

    ASOCIERE CULINARA: Perfect ca aperitiv servit inainte de luarea mesei, dar si langa antreuri sau preparate fel principal vegan, vegetariene sau pe baza de fructe de mare sau peste oceanic (spanac sote cu seminte de pin, mix de salata cu nuca si sos Thousand Islands, paella cu fructe de mare). La finalul mesei, poate fi servit langa branzeturi tari (Emmentaler, Cheddar) garnisite cu struguri albi proaspeti si felii de mar verde.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda aerarea / decantarea)
    41,89 RON
  4. Recoltarea se face manual în lădiţe de numai 18 kg, pentru ca strugurii să ramana cât mai intacţi posibil. Culegătorii noştri aleg numai strugurii buni şi sănătosi.
    Strugurii, atent selecţionaţi, sunt culeşi târziu in Octombrie. Urmărirea maturării strugurilor şi a dezvoltării aromei are loc în mod regulat, pentru a se identifica data ideală de recoltare. Strugurii sunt sortaţi pentru a doua oară pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culeşi numai cei foarte copţi şi sănătoşi. Fermentaţia alcoolică are loc timp 4 luni în baric. Timpul total de învechire este de 14 luni în baric.

    Degustare:
    - Culoarea acestui vin este galben pai cu tentă aurie.
    - Buchetul său este puternic şi elegant, cu arome de mango, piersici, caise şi miere.
    - Gustul vinului este echilibrat, puternic aromat, dulce şi armonios cu aciditate ridicată care susţine prospeţimea vinului.
    - Poate fi consumat de acum şi până în anul 2025.

    Recomandări privind servirea:
    - A se servi rece la 10-12˚ C.
    - A se savura ca un aperitiv cu prietenii, împreună cu biscuiți și produse de patiserie sau ca un digestiv rafinat într-o companie bună.

  5. Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
    Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
    Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.

    Probabil cel mai nobil soi de vin alb romanesc. Culoarea sa galben-verzuie, eleganta este sustinuta de un gust catifelat in care se regasesc aromele florilor de vita-de-vie si magiun de caise
  6. Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
    Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
    Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.

    Soi neaos de o culoare verzuie cu arome de flori de tei si mar. Gustul aminteste de zarzare coapte si aciditatea ridicata da senzatii de piper si condimente pe fond vegetal
    21,60 RON
  7. Livia, un nume puternic ce adună puterea celei mai cunoscute ginte romane ce a dăinuit de-a lungul îndelungatei tradiții latine.
    Sub un astfel de caracter deosebit care recunoaște valorile adevărate, vinurile gamei Livia sunt o plăcere excepțională pentru cei care caută unicitatea și rafinamentul. Inspirate de noblețea numelui latin, vinurile Livia sunt seci sau demiseci, puternice și rafinate, din soiurile cele mai bune.
    Aceste vinuri combină tradiția locurilor vrâncene cu metodele moderne de vinificație pentru a crea gusturi subtile și armonioase. Sunt vinuri cu caracter, puternice, cu fructuozitate și unicat – cum este strălucitoarea Sarbă.

    Soi de strugure autohton realizat din incrucisarea vitelor de Tamaioasa Romaneasca si Riesling. Acest vin sec este unul sprinten cu o aciditate ridicata, culoare galben – verzuie stralucitoare si un parfum intens de flori de cires.
    21,60 RON
  8. PRODUCATOR: SENATOR WINE
    SOI STRUGURE: FETEASCA ALBA

    Vin de culoare galben auriu, cu buchet complex, care te duce cu gandul la iarba proaspat cosita si flori de camp. Obtinut din struguri cultivati organic pe cea mai intinsa plantatie bio din sud-estul Europei: Insuratei, IG Terasele Dunarii.

    Asociere culinara: Perfect alaturi de peste la gratar, fructe de mare sau curcan.

    Temperatura de servire recomandata: 10-12 grade Celsius.
  9. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: FETEASCA ALBA

    Anul 2016 a fost un an special, cu o concentrare de zahar peste media anilor anteriori, cu struguri cu boabe de dimensiuni mici din care am obtinut musturi structurate si complexe.
    Vinul Cavalerului Fetească Albă 2016 este obținut din struguri recoltați dintr-o plantație tânără cu puritate 100 %. Vinificatia s-a realizat in vase de inox la o temperatura de fermentare de 16° C . Ușor de băut, aceasta Feteasca Alba exprimă caracteristicile tipice soiului datorită tehnicilor de cultură, selecţiei strugurilor la recoltare şi vinificaţiei la temperatura controlata.
    Degustat la 11°C, aromele sale de citrice si flori de prun, prospeţimea şi echilibrul său general vor impresiona din primul moment. Vă recomandăm să îl consumați alături de preparate din peste, pui sau preparate usoare de vara – branza proaspata, salate, paste sau ca aperitiv.
    Pastrat in conditii optime de temperatura, lumina si umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de minimum 3 ani.

    Miros: proaspat, arome florale, citrice, flori de prun
    Gust: proaspat, crocant, vioi, gust de pomelo si caise necoapte, ușor de băut cu final mediu revigorant, echilibrat
    CU CE MENIU SE SERVESTE ca aperitiv sau cu preparate din peste, pui, branza proaspata, salate, paste
    Temperatura de servire: 11-12°C
  10. VINUL CAVALERULUI

    PRODUCATOR: S.E.R.V.E.
    REGIUNE / TARA: COLINELE DOBROGEI / ROMANIA
    SOIUL: RIESLING

    Riesling-ul este faimosul soi de struguri care sta la originea celor mai renumite vinuri albe germane și alsaciene. Pornind de la strugurii recoltaţi cu grijă din viile plantate în 2003, acest vin a fost fermentat in conditii potrivite de temperatura si sub controlul permanent al enologului nostru, Aurel Rotărescu. Riesling recolta 2016 este un vin alcătuit din Riesling Italian (50%) si Riesling de Rhin ( 50%), iar asamblajul s-a facut ulterior vinificarii.
    În recolta 2016, datorită condițiilor meteorologice extreme (vara a fost marcată de perioade lungi de seceta), vinurile albe din regiunea Muntenia sunt caracterizate de aciditate ridicata si arome intense. Vinul Cavalerului Riesling 2015 este un vin romanesc premiat ce a depășit asteptările noastre: un Riesling tipic, proaspat, cu accente minerale si usor vegetale, caracterizat prin arome incantatoare și proaspete de pere şi miere. Un vin cu un caracter puternic, proaspăt şi foarte bine echilibrat. Degustat la 12°C, acest vin este un insotitor ideal pentru creveti, peste cu sos, schweizer şi carne albă.
    Riesling 2016 este un vin romanesc premiat, ce provine din podgoria Dealul Mare, renumită pentru producerea de cele mai bune vinuri romanesti.

    Miros: nas proaspat, mineral, cu note de para de vara si piersici albe
    Gust: proaspat, crocant, cu atac acid, mineral, miere, para proaspata, elegant, echilibrat, un vin de „cursa lunga”
    CU CE MENIU SE SERVESTE aperitive usoare, peste la cuptor, creveti, pui.
    Temperatura de servire: 12°C
    28,88 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă