Alte soiuri
            
            Citește Mai Mult
            Afiseaza mai putine
        
    Filtru
	
                    - 
                        
    Luigi Tacchino - Gavi di Gavi docg, bianco 2015 - 0.75L, Alc: 12%PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
 ANUL DE RECOLTA: 2015
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CORTESE
 VOL. ALC.:12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.
 MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.
 GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)29,33 RONStoc epuizat 
- 
                        
    Luigi Tacchino - Romina Gavi di Gavi bianco 2017 - 0.75L, Alc: 12.5%PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
 REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / PIEMONTE / ITALIA
 SOIUL / SOIURILE: CORTESE
 VOL. ALC.:12.5%
 VIN ALB SEC.
 ASPECT: Stralucitor si limpede, de o culoare de un galben pai cu valente delicate verzui.
 MIROS: Fructat de gutui si ananas, pepene galben si mere golden rascoapte, intens mineral, floral de soc.
 GUST: Relativ lejer, foarte proaspat si destul de cremos, un vin de o corpolente medie spre mica, de o buna aciditate si o caracteristica fructoasa de citrice (grapefruit intens, lamaie si lime, pepene galben si pere). Are un gust remanent, final, suculent si citric.
 ASOCIERE CULINARA: Este perfect langa peparate din peste oceanic (in special red snapper si halibut) pregatit la tigaie sau grill si garnisit cu legume proaspete din sezonul de vara, cu fructe de mare gatite dupa bucataria mediteraneeana, si nu in ultimul rand cu tocanita din burta de vita cu fasole alba (pregatita dupa reteta portugheza traditionala in Oporto) sau mult apreciata Tuslama. Se poate servi si ca aperitiv inainte de masa, langa gustari preparate din sunca, parizer, carne de tipar sau rac, branzeturi tari si semitari si legume proaspete si biscuiti/ crackers.
 TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)65,45 RON
 
                     
                                    