Alte soiuri

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. Culoare: Vin rosu Eliminare
  3. Ţara de Origine: Franta Eliminare
  • Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CAVE DE CLAIRMONT
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CROZES-HERMITAGE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Culoare rosu rubiniu cu reflexii violacee si o delicata nota de grena.

    MIROS: Elegant si placut, subtil de ciuperci salbatice, arome de pamant reavan, fructe negre supra-coapte si condimente.

    GUST: Pamantos, prafos, vegetal, fructat de afine, cirese negre si coacaze cu un discret iz de piele si fum. Are o aciditate relativ ridicata, corpolenta medie si un gust final, remanent, relativ lung si condimentat: piper negru si nucsoara.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate la ceaun, tocanite din carne rosie si maruntaie, sau langa Ostropel de iepure sau rata, paste sau risotto cu ciuperci salbatice asezonate cu trufe negre de Transilvania, chiftele de carne rosie cu multe verdeturi si condimente garnisite cu cartofi 'wedges' cu rozmarin, sau cu carne rosie file (porc, vita) cu sos de piper verde.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-16º C (Se recomanda decantarea cu circa 20 minute inainte de servire)
    44,25 RON
  • BPHR - Pays D’Oc Syrah rouge 2015 - 0.75L , Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
    REGIUNE / TARA: PAYS D’OC / LANGUEDOC-ROUSSILLON / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH
    VOL. ALC.: 13%
    VIN ROSU SEC.
    ASPECT: De o culoare intensa de un rosu purpura.
    MIROS: Complex si expresiv, o adevarata ‘parada’ de fructe negre de padure (mure si coacaze) completate de arome ierboase si condimentate (distincte de piper).
    GUST: O placere pentru papilele gustative, initial extrem de fructat, catifelat si matasos, cu tanini moi, de o corpolenta medie, de o persistenta la final a gustului remanent, lunga si condimentata.
    ASOCIERE CULINARA: Perfect cu preparate din carne de miel, coaste sau pulpa la tava, cu ierburi aromate si cartofi cu fenicul si rozmarin, sau langa carne rosie preparata ca in sezonul de iarna, condimentata cu nucsoara, scortisoara, piper, cuisoare si portocale. La finalul mesei, insoteste elegant, branzeturi fine (Brie de Melun, Langres, branza de burduf invechita) garnisite cu stafide rosii si crackers Wasa, sau mousse-uri de ciocolata, ornata cu chilli.
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20o C (Se recomanda decantarea inainte de servire)
    32,73 RON
Grilă Listă