Alte soiuri

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  2. Regiune: Dragasani - Oltenia Eliminare
  • Avincis - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
    Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
    Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.

    Recomandari privind servirea:
    Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
    Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
    Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
    Concentratie alcoolica: 15%
    Tipul vinului: Sec
  • Prince Stirbey - Negru de Dragasani Reserve 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din gama Stirbey care s-a imbuteliat direct dupa vinificatie, fara invechire in butoaie de lemn. Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente. Un copil tanar, vesel, insistent, care ocupa toate simturile dumneavoastra, si de care va indragostiti imediat.

    Il sugeram ca insotitor de mancaruri traditionale de la tara: sunca afumata, pastrama de oaie, rata sau gasca la cuptor cu varza, sau coaste de porc cu cartofi taranesti.

    Pentru a savura din plin aromele proaspate din Negru de Dragasani 2016, va recomandam sa-l serviti usor racorit, la aprox. 15-16°C !
    74,61 RON
  • Prince Stirbey - Novac 2016 - 0.75L, Alc: 13%

    Parintii genetici ai acestui soi – Negru vartos din Sudul Romaniei, si Saperavi din Georgia – leaga doua din cele mai vechi regiuni viticole din Europa la un soi unic, nascut in podgoria Dragasani. Pretentios la lucrarile in vie la fel ca si la vinificatie, rezulta din acesti struguri un vin care nu se subordoneaza “mainstream”-ului vinurilor din toata lumea – nu un concentrat tare si insistent, ci un vin elegant cu note fine, cu multa adancime si complexitate.

    Invechit minim un an in butoaie de 400 de litri, dar fara utilizarea butoaielor noi, structura taninelor ramane discret in spate si lasa aromele multiple ale soiului sa joace in gura. Aciditatea proaspata da vinului un potential ridicat de invechire pe durata anilor, pentru a impresiona atunci cu nuante calde si rotunde de maturitate.
    74,61 RON
  • Avincis - Negru de Dragasani Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5%

    AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
    PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI

    Recolta si vinificatie:
    Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.

    Degustare:
    Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
    Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
    Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.

    Recomandari privind servirea:
    Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
    Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
    Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
    Concentratie alcoolica: 15%
    Tipul vinului: Sec
Grilă Listă