Alte soiuri
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
Filtru
-
Avincis - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
Concentratie alcoolica: 15%
Tipul vinului: Sec77,00 RON Începând cu: 72,38 RONStoc epuizat
-
Prince Stirbey - Negru de Dragasani Reserve 2017 - 0.75L, Alc: 13.5%
Soiul de Negru de Dragasani, descendent din Negru Vartos si Babeasca Neagra, cu arome intense si o structura proaspata si catifelata, ne-a inspirat sa facem primul vin rosu din gama Stirbey care s-a imbuteliat direct dupa vinificatie, fara invechire in butoaie de lemn. Reda caracterul soiului, cu o impresie proaspata si arome intense de fructe si condimente. Un copil tanar, vesel, insistent, care ocupa toate simturile dumneavoastra, si de care va indragostiti imediat.
Il sugeram ca insotitor de mancaruri traditionale de la tara: sunca afumata, pastrama de oaie, rata sau gasca la cuptor cu varza, sau coaste de porc cu cartofi taranesti.
Pentru a savura din plin aromele proaspate din Negru de Dragasani 2016, va recomandam sa-l serviti usor racorit, la aprox. 15-16°C !74,61 RON -
Avincis - Negru de Dragasani Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5%
AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
Concentratie alcoolica: 15%
Tipul vinului: Sec221,22 RON Începând cu: 207,95 RON