Alte soiuri
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
Filtru
-
PRODUCATOR / PODGORIE: TINAZZI / POGGIO AI SANTI
ANUL DE RECOLTA: 2015
REGIUNE / TARA: D.O.C. / ABRUZZO / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: MONTEPULCIANO (100% MONTEPULCIANO)
VOL. ALC.: 13%
VIN ROSU DEMISEC din struguri proveniti din cea mai buna podgorie din Abruzzo, vinificat dupa metode traditionale. Mustul este tinut in contact coaja strugurelui timp de 8-10 zile. Este fermentat la temperaturi controlate de 24-26º C in tancuri de inox.
ASPECT: Rosu rubiniu, placut si imbietor.
MIROS: Arome delicate de fructe rosii.
GUST: Vin echilibrat, tanar si vibrant, savuros, de o aciditate ferma si un gust fructos, structurat din coacaze si mure rosii.
ASOCIERE CULINARA: Se imbina frumos cu mancaruri din carne rosie, simple la rotisor sau pe gril, fara sosuri grele servite langa garnituri din legume sotate. Se asociaza de asemenea cu branzeturi tinere, tari (Jalsberg - Norvegia) sau moi (Mozzarella proaspata - Italia).
TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu necesita decantare)36,65 RON -
PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat