Alte soiuri
Citește Mai Mult
Afiseaza mai putine
Filtru
-
Avincis - Negru de Dragasani 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%
AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
Concentratie alcoolica: 15%
Tipul vinului: Sec77,00 RON Începând cu: 72,38 RONStoc epuizat
-
San Polo - Rosso di Montalcino doc 2014 - 0.75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: SAN POLO - ALLEGRINI
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: DOC / TOSCANA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE
VOL. ALC.: 13.5%
VIN ROSU SEC cosiderat a fi "fratele mai mic" al celebrului Brunello di Montalcino, cateodata produs din varietatea de Sangiovese Grosso.
ASPECT: Are culoare opaca, de un rosu intens rubiniu.
MIROS: Puternic, extrem de complex, cu arome de fructe rosii si negre rascoapte (cirese Maraschino, mure, cirese negre), cu accente elegante lemnoase si usoare valente de vanilie si nucsoara.
GUST: Complex, puternic fructat, un vin cremos si corpolent cu tanini fermi dar echilibrati, cu un gust remanent de lunga durata, aromat cu note de lemnozitate si vanilie.
ASOCIERE CULINARA: Este pus in valoare langa preparate din bucataria toscana, risotto-uri cu trufe si ciuperci salbatice, paste cu sosuri grele complex condimentate, carne de porc sau vita pregatita pe gratar servite cu garnitura de cartofi la cuptor; la finalul mesei, este perfect cu branzeturi moi, usor maturate.
TEMP. DE SERVIRE:18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-45 min. inainte de servire)104,72 RON -
Cantine San Giorgio - Primitivo di Salento rosso - Strabone 2014 - 0,75L, Alc: 14%
PRODUCATOR / PODGORIE: CANTINE SAN GIORGIO
ANUL DE RECOLTA: 2014
REGIUNE / TARA: I.G.P. / PUGLIA / ITALIA
SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO
VOL. ALC.: 14%
VIN ROSU SEC.
ASPECT: De o culoare de un rubiniu intens, opac.
MIROS: Intens fructat, de fructe salbatice de padure rascoapte, completat de arome delicate de pamant reavan.
GUST: Puternic, robust si totusi catifelat, cu tanini bine integrati, corpolent si fructat. Gustul remanent este cremos si persistent.
ASOCIERE CULINARA: Cu preparate din carne rosie pregatita la gratar sau friptura, cu paste cu sosuri rosii, carne macinata cruda sau pregatita pe plita (tartar de vita, burgheri). Perfect cu platouri de branzeturi moi si semimoi asezonate cu fructe uscate si nuci pecan.
TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea, chiar inainte de servire)56,29 RONStoc epuizat
-
D. Vladoi - Pivnita Basarabilor - Syrah 2014 - 0.75L, Alc: 12%
PRODUCATOR / PODGORIE: DOMENIUL VLADOI
REGIUNE / TARA: MURFATLAR / ROMANIA
SOIUL / SOIURILE: SYRAH37,96 RON Începând cu: 35,68 RONStoc epuizat
-
Avincis - Negru de Dragasani Magnum 2014 -1.5L, Alc: 13.5%
AVINCIS - NEGRU DE DRAGASANI
PRODUCATOR / PODGORIE: AVINCIS VINURI
Recolta si vinificatie:
Recoltarea se face manual, in ladite de 18 kg, pentru ca strugurii sa ramana cat mai intacti posibil. Culegatorii nostri aleg numai strugurii buni si sanatosi. Urmarirea maturarii strugurilor si a dezvoltarii aromei are loc in mod regulat, pentru a se identifica data ideala de recoltare. Strugurii sunt sortati pentru a doua oara pe banda transportoare pentru a ne asigura ca au fost culesi numai cei copti si sanatosi. Pentru intreaga cantitate de struguri ciorchinii sunt indepartati inainte de a incepe fermentarea lor la temperatura controlată. 35% din volumul total de vin este maturat in butoaie de stejar (50% noi) timp de 14 luni.
Degustare:
Culoarea acestui vin este violet inchis, profund.
Vinul dezvolta un buchet intens cu nuante de condiment, arome de fructe negre precum cirese negre si afine si o nota de liliac.
Gustul sau este matasos, cu arome puternice de cirese si o nota usoara de piper proaspat.
Recomandari privind servirea:
Va sfatuim sa-l degustati la o temperatura de 18 °C.
Acompaniaza foarte bine pieptul de rata. Va recomandam sa serviti acest vin alaturi de pate de iepure salbatic sau fazan.
Puteti incerca acest vin si alaturi de carne fiarta in sos de vin.
Concentratie alcoolica: 15%
Tipul vinului: Sec221,22 RON Începând cu: 207,95 RON