Alte soiuri

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
  2. An productie: 2010 Eliminare
  3. Crama / Brand: Villa Raiano Eliminare
  1. Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 13.5% Villa Raiano - Taurasi docg, rosso 2010 - 0,75L, Alc: 13.5%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. / TAURASI / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: AGLIANICO
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac, de o culoare rubinie atractiva cu note de grena.

    MIROS: Seducator, lemnos si intens fructat (coacaze, mure si afine), elegant si delicat condimentat.

    GUST: Plin, de o mare corpolenta, de o fructozitate intensa de visine putrede, coacaze si afine, completate de note elegante de lemnozitate si de o savoare subtila de vegetale si condimente, un vin onctuos. Gustul final remanent este persistent si placut, si carnos.

    ASOCIERE CULINARA: Excelent langa carne rosie de vita, porc sau miel, pregatita pe grill sau la gratar, simplu fara multe mirodenii, si garnisite cu cartofi taranesti cu bacon prajit. Din mancarurile mai elaborate, se asociaza bine cu tocanita cu cartofi sau fasole uscata, din maruntaie sau carne rosie. La finele mesei langa branzeturi moi sau semimoi, maturate, servite cu nuci, alune si fructe uscate (curmale, stafide, smochine).

    TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 45 minute inainte de servire)
    170,17 RON
  2. Villa Raiano - Fiano di Avellino bianco 2010 - 0.75L, Alc: 13% Villa Raiano - Fiano di Avellino bianco 2010 - 0.75L, Alc: 13%
    PRODUCATOR / PODGORIE: VILLA RAIANO
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.C.G. FIANO DI AVELLINO / CAMPANIA / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: FIANO
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC ce exista inca din 1996 (primul an de productie), si este vinificat din 100% struguri Fiano, din podgoriile din Candida, Lapio, San Michele di Serino si Montefredane, situate la altitudini intre 450m - 600m, pe soluri calcaroase, argiloase si nisipoase.
    ASPECT: De o culoare intensa de un galben pai cu reflexii verzui.
    MIROS: Delicat, de ierburi aromate (menta si salvie) si fructe, distinct de piersici, completat de arome de ciocolata alba si citrice, si note minerale.
    GUST: Are o corpolenta medie, este elegant si cremos cu o aciditate echilibrata, mineral si placut fructat, de o senzatie usor salina la final dupa inghitire.

    ASOCIERE CULINARA: Un vin echilibrat ce merita asociat cu preparate simple din bucataria mediteraneana din file de peste sau fructe de mare, cu legume trase in unt, usor condimentate cu ierburi aromate sau langa platouri din mezeluri fine (sunca si parizer) garnisite cu masline si branzeturi proaspete, nematurate (urda, cascaval Swiss, telemea nesarata). Perfect langa branza Camembert, cu fructe uscate si nuci caju.
    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
    36,22 RON
Grilă Listă