Cognac & Brandy
Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.
Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.
In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.
Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.
Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.
O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.
Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Litraj: 0,7L Eliminare
-
Casa Metaxa prezintă cu mândrie noua ediție limitată METAXA 7 STELE, al cărei design este creat de LoveGreece, un brand nou, specializat în suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii pline de stil. Proiectul creativ își propune să confere emblematicei băuturi spiritul verii și un aspect grecesc contemporan.
Designul este inspirat de binecunoscutul „ochi magic grecesc” , în reinterpretarea LoveGreece. Acest ochi magic, „mati” , este un talisman despre care se spune că îi protejează pe cei ce îl poartă. Paleta de culori în alb și albastru ne amintește de Grecia, de peisajele din Ciclade și de arhitectura specifică într-un mod contemporan și minimalist. Arămiul intens, culoarea caracteristică pentru METAXA 7 STELE, evocă apusul de soare în lumina magică a verii, reflectată de Marea Mediterană. Designul este realizat astfel încât prin alăturarea a trei ambalaje se poate recrea imaginea ochiului magic, sporind vizibilitatea la raft.
Gustul bogat, specific METAXA 7 STELE face ca acesta să fie cadoul perfect pentru iubitorii designului, pentru cunoscători și pentru toți cei ce doresc să savureze o băutură cu arome bogate sau un cocktail de vară răcoritor, cu note fructate.76,19 RON -
Faimoasele vinuri Muscat şi distilatele fine ce fac parte din amestecul Metaxa 5 stele sunt infuzate cu miere din Peloponez pentru o obtine o combinatie surpriza ca un cocktail al naturii, cu o esenţă dulce, sălbatică şi provocatoare: METAXA HONEY SHOT.
Colectata din nordul peninsulei Peloponez, din regiunea Egio, la o altitudine de 800 metri, mierea este obtinuta din flori de brad, castan, măr sălbatic, păducel și trandafiri sălbatici.
Servita rece, METAXA HONEY SHOT are un gust incredibil de fin si o aroma surprinzatoare
Note de degustare:
Culoare: chihlimbar deschis cu reflexe aurii.
Arome: bogate de fagure de miere, floare de portocal, iasomie, curmale, caise.
Gust: stafide albe, stejar, smochine, plante aromate
Finsh: dulce, cu o note de coajă de portocală şi plante aromate
ABV: 30%
De Valentine’s Day sau Dragobete personalizeaza-ti sticla METAXA Honey Shot si daruieste cel mai dulce cadou! Comanda gratuit eticheta personalizata la: www.kissyourhoney.com53,32 RON -
Vinarsul Brancoveanu XO este produs după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşia şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti, de tip aromatice "quercus petraea" şi "quercus robur", din zona Carpaţilor. Vinars Brancoveanu XO reflectă tradiţia şi cultura Românească printr-un gust intens, elegant şi rafinat; vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria României.
În 2008, Alexandrion Grup România a obţinut, pentru Vinars Brancoveanu, Vinalies d'Or Troffee, cea mai înaltă distincţie din categoria "Eau de vie de vin, brandy, coniac", în cadrul concursului "Vinalies Internationales”, de la Paris, Franţa.
ASPECT: Ambra.
MIROS: Note predominant lemnoase, cu accente de vanilie, coaja de portocala si cocos.
GUST: Nuante bogate de stejar, completate cu arome dulci de migdale si caramel.138,31 RON -
Pentru a obtine aceasta bautura exceptionala, Metaxa Masterul Constantinos Raptis selecteaza cele mai alese vinuri de Muscat si disitilate fine, maturate in butoaie de stejar. METAXA Private reserve se produce doar o data pe an, toate componentele fiind alese cu grija.
Coloare
De chihlimbar cu reflexii aurii
Note de degustare
Arome de flori uscate si stejar amestecate cu note dulci de miere, coaja de portocala, cocolata si cafea, mirodenii si compot de pere
Gust
Complex, cald si generos cu note usoare de stejar, smochine, stafide, tabac si coaja de portocala.
Finish-ul este prelung, cu arome de fruste uscate (smochine, prune) si fum
Serviti METAXA Private Reserve neat sau cu un cub de gheata.338,86 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1984
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.328,44 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1983
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.337,96 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1982
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.347,48 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1977
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.393,89 RON









