Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  1. Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.
    232,02 RON
  2. Rémy Martin 1738 Accord Royal este obtinut dintr-un amestec de eaux-de-vie-uri provenite exclusiv din renumitele podgorii din Cognac: Grande Champagne si Petite Champagne. Aceste eaux-de-vie-uri au un potential exceptional de maturare si sunt cunoscute sub numele de Cognac Fine Champagne.
    Rémy Martin 1738 Accord Royal celebreaza un moment important in istoria Rémy Martin. In 1738, la doar 14 ani dupa ce Rémy Martin a inceput productia de cognac, regele Louis al XV-lea, impresionat de calitatea cognacului sau i-a acordat lui Rémy autorizatia regala ‘Accord Royal’ de a planta vita de vie. O adevarata exceptie deoarece in acea perioadă acest lucru era interzis în Franţa.
    Rémy Martin 1738 Accord Royal dezvaluie un gust fin incapsuland intregul savoir-faire Rémy Martin: arta distilarii, a selectiei butoaielor si a blendingului eaux-de-vie-urilor Fine Champagne.

    Note de degustare : arome bogate de prune si dulceata de smochine imbogatite cu note de stejar, arome de paine prajita si toffee. Gustul este onctuos, bogat, fin, cu arome de toffee, mirodenii, ciocolata neagra si alune.

    Recomandare de servire: simplu, cu gheata sau in cocktailuri clasice precum Side Car sau alte cocktailuri ce contin arome de citrice.
    279,65 RON
  3. Remy Martin - Cognac VSOP + 2 pahare gift box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP + 2 pahare gift box - 0.7L, Alc: 40%
    Remy Martin VSOP este obtinut din eaux-de-vie-uri provenite exclusiv din recoltele podgoriilor din regiunea Cognac, Grand Champagne si Petite Champagne, podgorii ce dau recolte cu un potential de maturare exceptional.

    Denumirea de Mature Cask Finish este data de procedeul de maturare. Astfel, la finalul perioadei de maturare, amestecul eaux-de-vie-uri este pastrat timp de inca 1 an in butoaie de stejar Limousin, butoaie vechi de peste 20 de ani. Aceste butoaie imbogatesc gama de arome, in special gama de arome fructate.


    Culoare: aurie
    Arome: Note fructate de piersici si caise imbinate armonios cu arome florale de violeta si trandafir si note dulcegi de vanilie
    Finish: Armonie perfecta de arome bine conturate
    Textura: Matasoasa
    232,02 RON
  4. PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1984
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    328,44 RON
  5. PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1983
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    337,96 RON
  6. PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1982
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    347,48 RON
  7. PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1977
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    393,89 RON
  8. Cognacul Hennnessy Paradis este senzual şi persistent cu o elegantă de neîntrecut. Reprezintă o combinaţie de circa 100 de "eaux de de vie" învechite pînă la 130 de ani. E foarte complex, având o varietate bogată de arome. Culoare arămiu strălucitor.
    La miros, se simt arome de scorţişoară, fructe confiate şi dulceaţă de măceşe.
    6.250,63 RON
  9. Distileria Hennessy a fost fondată de către irlandezul Richard Hennessy în 1765. Hennessy XO este creat din 100 eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele, chiar de 30 de ani. Acest lucru dă gustul de mirodenii, vanilie şi fructe coapte, bine echilibrat de note lemnoase. Un XO Original, delicat, aşezat şi bogat.
    1.071,19 RON
  10. Remy Martin Coeur de Cognac 0.7 L Remy Martin Coeur de Cognac 0.7 L
    Cœur de Cognac, un deliciu al simţurilor

    Cognac Fine Champagne, Grande and Petite Champagne

    Bogat în arome de fructe coapte de vară şi cu o textură fină si bogată, Cœur de Cognac este un cognac excepţional, o plăcere pură.

    Pierrette Trichet, Cellar Master Rémy Martin: "În termeni de aromă, ne-am străduit să evidenţiem esența fructelor coapte în soarele verii, iar în ceea ce privește textura, ne-am concentrat pe reliefarea senzaţiei de catifelare care echilibrează temperamentul dur al alcoolului. Cu Cœur de Cognac am reușit să creăm o băutură fină, lipsită de orice fel de asperităţi, care lasă un gust plăcut, ca atunci când muşti dintr-o piersică coaptă, suculentă."

    Culoare: aurie, de chihlimbar

    Arome:

    Arome fructate: caise coapte

    Arome florale: nu

    Arome de stejar: nu

    Textura: delicată şi bogată

    Finish: prelung şi echilibrat
    370,76 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă