Vermouth

Vermutul este un vin fortifiat si aromatizat cu diverse esente din radacini, coji, ierburi si condimente, uneori colorat, cu un grad de alcool ce variaza intre 15-20%.  Pentru productia vermutului procesele incep cu o baza de vin de struguri sau must la care se adauga alcool dintr-o sursa externa, distilat pentru a doua oara inainte sa fie amestecat cu esente.


Aditional, pentru a se obtine vermut, se adauga ingrediente aromatice, din diversele plante, alese pentru a da un anumit profil aromatic bauturii. Dupa procesul de aromatizare, vermutul este indulcit cu zahar din trestie de zahar, sau zahar caramelizat.


Vermutul se produce inca de la jumatatea secolului al XVIII-lea in tari europene, in frunte cu Italia, Franta, Spania, urmate de America de Nord (Statele Unite ale Americii).


Pe Beicevrei.ro, in categoria Bitter & Vermouth, gasiti vermuturi produse de brand-uri cu renume si traditie in piata internationala: Martini, Cinzano, Bottega, Antica si Forcalquier.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 0,75L Eliminare
Grilă Listă