Bere
Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.
Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe.
Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.
Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.
In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.
Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putineMomentan Cumpărați după:
- Subcategorie: Bere Eliminare
-
Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.
Războiul de Treizeci de Ani a devastat Europa Centrală, inclusiv berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.
Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescute local, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.
AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.
119,00 RON -
Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.
Războiul de Treizeci de Ani a devastat Europa Centrală, inclusiv berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.
Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescute local, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.
AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.
114,24 RON -
Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.
Războiul de Treizeci de Ani a devastat Europa Centrală, inclusiv berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, compania care produce Buweiser Budvar, în České Budějovice, Cehia, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.
Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescute local, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia. Varianta Dark Lager conține și malțuri Munich și Caramel rumenite pentru a oferi berii acel profil aromatic, ce își are rădăcinile în urmă cu sute de ani, când era produsă Boemia pentru cei care doreau un gust mai puternic și revigorant.
AROMĂ: Budweiser Dark Lager este produsă cu adaos de malțuri rumenite, ce oferă o aromă naturală și bine definită de cafea și ciocolată amară.
19,04 RON -
Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.
Războiul de Treizeci de Ani a devastat Europa Centrală, inclusiv berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, Buweiser Budvar, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.
Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescute local, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia.
AROMĂ: Hameiul Saaz oferă gustul amar caracteristic, lăsat să își facă simțită prezența pentru scurtă durată, înainte să fie echilibrat de o dulceață de miere polifloră, strecurată de natură printre celelalte ingrediente. O bere relaxantă, fără prea mult dioxid de carbon, relaxantă și răcoritoare.
18,94 RON -
Maddam Porte Romane este iniţiativa inedită a verilor Alexis si Vianney din Burgundia, care au hotărât să creeze in inima podgoriilor Chablis, o bere artizanală. Din dorinţa de a se întoarce la rădăcinile producţiei naturale de bere, ce doi tineri antreprenori au ales să ofere publicului o bere naturală din malţ bio, hamei bio, drojdie din compuşi naturali certificaţi NON OGM şi zahăr bio, în variantă clasică şi aromată, nefiltrată şi nepasteurizată, cu un volum de 5.5% alcool, la 0.5 L.
Din cele şapte sortimente, Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este cea aleasă să poarte onoarea berii blonde din Chablis peste graniţele hexagonului. În 2017, Blonde Bio Pale Ale a fost desemnată cea mai bună bere blondă din Franţa şi cea mai bună bere la Internaţional Beer Challenge 2017, din Marea Britanie.
Maddam Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este berea care va deveni preferata ’bine crescută’ a celor mai pretenţioşi dintre fanii produselor artizanale şi naturale. În orice caz, această bere blondă, creată în ţara vinului, este o experienţă de neratat.406,41 RON -
Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. Fie te simti mai destept decat Einstein, fie ai sfaturi de oferit, ca un adevarat guru,sau pur si simplu totul ti se pare mai frumos. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz. O bere artizanala, de tip American Stout, mediu alcoolizata, cu aroma puternica de hamei si "finish" amarui caracteristic, ce pune Buzaul pe harta producatorilor de bere artizanala din Romania.
COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, malt negru, malt Chocolate, malt de grau, orz prajit, hamei Chinook, hamei Nugget, drojdie.
TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.79,61 RON -
Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz.One Beer Later este o bere nefiltrata, nepasteurizata. Tehnologia folosita este cea traditionala, bain-marie, pentru o incalzire blanda si uniforma, fermentator conic si fermentare prelungita, de cateva saptamani, fara filtrare sau pasteurizare. Toate acestea pentru un gust unic si memorabil.One Beer Later ne incanta cu o noua bere, de data aceasta o bere artizanala in stilul American Amber Ale, de culoarea chihlimbarului, mediu acidulata, cu note caracteristice de malt caramelizat , pin si lamaie, de la varietatile americane de hamei. Berea ALE este un tip de bere caracterizat prin drojdia care fermenteaza rapid dandu-i un gust dulce, corpolent si fructat. Cele mai multe beri contin hamei - ajuta la pastrarea berii si la raspandirea unei amaraciuni cu rol de dusman al dulcelui excesiv provenit din malt. Berea ALE este fermentata la temperaturi cuprinse intre 15 si 25ºC,la temperaturi superioare - drojdia poate produce o cantitate considerabila de esteri si alte arome secundare ce vor conduce la o bere fructata.
COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, hamei Centenar, hamei Columbus, drojdie.
TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.78,00 RONStoc epuizat