Cognac & Brandy
Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.
Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.
In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.
Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.
Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.
O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.
Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani. Divin vechi fabricat din distilate maturate cel puțin 12 ani.
Divinul Bardar dezvaluie un buchet bogat de floarea soarelui si prajitura de ciocolata. Gustul de miere si deserturi orientale pare sa alinte simțurile fara sfarsit si te invita sa opresti timpul in loc pentru ai savura finețea.106,03 RON -
Vinarsul Brancoveanu XO este produs după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşia şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti, de tip aromatice "quercus petraea" şi "quercus robur", din zona Carpaţilor. Vinars Brancoveanu XO reflectă tradiţia şi cultura Românească printr-un gust intens, elegant şi rafinat; vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria României.
În 2008, Alexandrion Grup România a obţinut, pentru Vinars Brancoveanu, Vinalies d'Or Troffee, cea mai înaltă distincţie din categoria "Eau de vie de vin, brandy, coniac", în cadrul concursului "Vinalies Internationales”, de la Paris, Franţa.
ASPECT: Ambra.
MIROS: Note predominant lemnoase, cu accente de vanilie, coaja de portocala si cocos.
GUST: Nuante bogate de stejar, completate cu arome dulci de migdale si caramel.138,31 RON -
Pentru a obtine aceasta bautura exceptionala, Metaxa Masterul Constantinos Raptis selecteaza cele mai alese vinuri de Muscat si disitilate fine, maturate in butoaie de stejar. METAXA Private reserve se produce doar o data pe an, toate componentele fiind alese cu grija.
Coloare
De chihlimbar cu reflexii aurii
Note de degustare
Arome de flori uscate si stejar amestecate cu note dulci de miere, coaja de portocala, cocolata si cafea, mirodenii si compot de pere
Gust
Complex, cald si generos cu note usoare de stejar, smochine, stafide, tabac si coaja de portocala.
Finish-ul este prelung, cu arome de fruste uscate (smochine, prune) si fum
Serviti METAXA Private Reserve neat sau cu un cub de gheata.338,86 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1984
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.328,44 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1983
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.337,96 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1982
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.347,48 RON -
PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
ANUL DE RECOLTA: 1977
REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
VOL.ALC.: 40%
ARMAGNAC NIMES DELCLOU
Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou. In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.
ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.
TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.
RETETE:
Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.393,89 RON -
Cognacul Hennnessy Paradis este senzual şi persistent cu o elegantă de neîntrecut. Reprezintă o combinaţie de circa 100 de "eaux de de vie" învechite pînă la 130 de ani. E foarte complex, având o varietate bogată de arome. Culoare arămiu strălucitor.
La miros, se simt arome de scorţişoară, fructe confiate şi dulceaţă de măceşe.6.250,63 RON









